Räddningstjänst och polis beskjutna med raketer i Kristianstad


BROTTSLIGHET. Ett gäng med ”ungdomar” har skjutit fyrverkerier mot räddningspersonal och polis i Kristianstad. Beskjutningen skedde efter ett larm om en brand i ett soprum på Bataljonsvägen.

Släckningsarbetet stördes och hindrades av en samling ungdomar, som sköt fyrverkerier mot räddningstjänstens personal. Eftersom säkerheten inte kunde garanteras för personalen, lämnade räddningstjänsten brandplatsen utan att ha slutfört arbetet.

När polis kommer till platsen, blir även de beskjutna med fyrverkerier.

Ingen person blev skadad i aktuell händelse och ingen är gripen.

-Pettersson säger att så länge ingen grips och straffas och ingen skjuter tillbaka tycker invandrarna att det är kul och kommer att fortsätta…

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


8 responses to “Räddningstjänst och polis beskjutna med raketer i Kristianstad

 • Golonka

  Tårgas och vattenkanon hjälper. När det var uppror i Paris förorter häromåret, så ville Nicolas Sarkozy spola ut slöddret med en högtryckstvätt.

  Gilla

 • age

  Säkert bara missförstånd!

  Det var naturligtvis bara fästingar som
  ätit sig så mätta att de sprack!

  Utrota fästingarna så minskar risken!

  Gilla

 • SVENSK

  Förbudet mot fyrverkerier kommer som vanligt bara att leda till att SVENSKAR som likt mig, när barnen var små och hemma, ville ha lite roligt på nyårsafton, hindras medan de kriminella utlänningarna kommer att skaffa raketer ändå och använda dem. Precis som man gör med knivar och skjutvapen. Slutstadiet som kommer (och sannolikt är planerat) är starkt inskränkt rörelsefrihet och en helt borttagen yttrandefrihet med allomfattande videoövervakning.

  Gilla

 • Ingvar

  Varför sjkuter inte polsen tillbaka slyglarna verkar ju vilja ha krig

  Gilla

 • eugenecork


  Polisen och 83:an kan vara lungna, iom att efter
  stundande Nyårshelg blir olagligt skjuta ”raketer
  med pinnar” (?)…blir fint å lagligt, ifall gossarna
  skyttarna nyttjar plaströr istället…dessutom då
  betydligt mindre risk att skytten skadar sig själv
  De hemmatillverkade projektilerna kommer bli
  klart kraftigare än de tidigare fabrikstlllverkade

  Gilla

 • valentin

  Tårgas?

  Gilla

 • Suzie

  Invasionssoldaterna/ockupationsmakten som sjuklöverligan och alla deras medlöpare har bjudit in hit på all in clusive tillåts att härja fritt som de kriminella gangsters de är. Vi har många bra skötsamma invandrare som precis som vi svenskar aldrig har betett oss såhär i Sverige,vi har haft lång tradition av nyårsfirande med raketer,det tråkiga som hänt är att barn/ungdomar och vuxna har råkat skada sig själva när de lekt med smällare/raketer men aldrig attackerat blåljuspersonal eller andra människor. Snart är väl alla traditioner förbjudna här i Sverige och vi alla måste sitta inlåsta i våra hem 7/24 pga att Sverige snart blir den här kontinentens farligaste land med en allt större andel grovt kriminella från shithole countries.Men 80 % av folket har ju röstat för detta fortsatta h-vete med allt vad det innebär.Sodomiseringen av Sverige måste raskt fullbordas och det med stor hjälp av just dessa invasionssoldater från shithole countries som för med sig så mycken styggelse från deras fader och läromästare hin håle själv.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: