Mordet på nummer 44 och ”svensk musik”

BROTTSLIGHET. Den senaste dödliga gängskjutningen, nr 44 i Sverige 2018 skedde när Fiaz ”Paki” Khan sköts tre gånger i huvudet av sin vän John Kwingwa, som håller pistolen sköt Fiaz ”Paki” Khan bredvid honom, de syns de sista sekunderna i videon. 

Lyssna gärna på texten i videon och tänk på att det är från det nya Sverige och det kallas kultur och ofta får sådant här bidrag av syltryggarna som tror att saft och bullar är rätt sätt att stävja brottslighet.

TIDIGARE 2018-12-16. Invandrare skjuten till döds i Stockholm

BROTTSLIGHET. En man i 20-års åldern har blivit skjuten i Enskede i södra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida.

Han har skjutits med flera skott mot huvudet, och minst tre gärningspersoner söks av polisen.

Mannen är dömd för våldsbrott i somras och har suttit frihetsberövad för grövre brottslighet tidigare. Enligt har han missbrukat narkotikaklassade preparat.

Den skjutne har också kopplingar till de två som mördades i Hallonbergen i November.

-Pettersson säger att det blev nummer 45 i år och troligen en vinst för samhället på längre sikt…

Dödsskjutningarna har tiodubblats på en generation och är på väg mot ytterligare rekord. Per år:

1990–94: 4
1995–99: 7
2000–04: 8
2005–09: 9
2010–14: 14
År 2015: 28
År 2016: 28
År 2017: 43

2018 hittills 44…

Polisen

Jag tittade på en film från Aftonbladet där polisen radade upp ett tiotal män mot en vägg och efter att ha studerat deras händer så är det antingen tio sotare eller något annat mörkt, alla som syns har gettouniform, huvtröja, träningsbyxor och mörka händer…

Löfven_ett_tryggare_Sverige

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Mordet på nummer 44 och ”svensk musik”

    • Inte bara Löfvén. Vi får nog också tacka Reinfeldt, Persson, Bildt och inte att förglömma Sahlin, för att nämna några. Det är många vi har att tacka.

      Undrar bara om det finns någon som vi kommer att kunna tacka för att han/hon börjar städa upp.

  1. Ett kontantfritt samhälle skulle onekligen försvåra för drägg att finansiera sin verksamhet

  2. Slående att statistiken på dödsskjutningar verkar vara i stort sett proportionell mot antalet utlänningar i sverige, men för en som är eller vill agera som en imbecill är sådan information självklart helt värdelös.

Kommentera