Två unga män döda efter skjutning i Hallonbergen

BROTTSLIGHET. De två män i 20-årsåldern som sköts i Hallonbergen, Sundbyberg, nordväst om Stockholm i går har dött av sina skador. 

Skjutningen inträffade strax före klockan 18 i går kväll på Skidbacken nära Rissneleden. Männen hittades skjutna i en hyrbil. Ingen är gripen och polisen jagar fortfarande gärningsmännen. Enligt uppgifter ska två svartklädda misstänkta män ha flytt från platsen på moped.

Polisen

Om Hallonbergen på bloggen…

10 thoughts on “Två unga män döda efter skjutning i Hallonbergen

 1. Om polisen skulle göra husrannsakan på källarlokaler i Rinkeby, Tensta och hela Järvaområdet skulle det ge resultat. En öststatsman ,pappa med dotter, tvingades att flytta från Rinkeby,när de råkade se en vapenhandel i en källarlokal. De kände sig hotade , förföljda. Det hände för många år sedan, mannen berättade själv för mig.

 2. Allt tyder på att polisens sk satsning mot illegala vapen har varit förgäves, hur kan det vara så? med svängdörrar vid gränserna kan den som fattar något inte vänta sig annat! Givet den statistik som hittills presenterats, verkar det istället gå mot rekord i dödsskjutningar iår!?

 3. För att förhindra skjutningar så vill våra politiker begränsa innehavet av legala vapen. Jag ser en annan gemensam nämnare vid många av dessa skjutningar.
  FÖRBJUD MOPEDER!!!!!!!!

  • Det ingår i EUs agenda att avväpna de skötsamma befolkningen, och som du märker indirekt agera så att de kriminella beväpnas.
   När ska massorna äntligen fatta vad EU egentligen är!?

 4. Två färre att livstidsförsörja i flera generationer framåt. Tack!
  Två färre kravmaskiner!
  Det enda “pensionsräddare” kan göra för att “rädda” oss är att återvända eller att ta ihjäl varandra!
  Två färre som vi behöver känna otrygghet ifrån!

Kommentera