TV4 ber om ursäkt för Jesus-skämt, bättre om de skojar lite om Muhammed i stället


MEDIA. TV4 ber tittarna om ursäkt för parodin i ”Bingolottos” uppesittarkväll om Jesu födelse. Inslaget väckte starka reaktioner på sociala medier. Gustav Carlsson, exekutiv producent på TV4: – Jag kan ha förståelse för tittarnas reaktioner, och kan bara beklaga att det blev som det blev, rapporterar Expressen.  

-Pettersson såg inslaget, det var inte bra men inget att bli upprörd över, jag tror Expressen överdriver.

Dock hoppas jag att TV4 kompenserar tittarna med en sketch om Muhammed, kanske om hur påtänd han var när han hörde Allah prata genom ängeln Gabriel på berget Hira. Jag menar Muhammed måste ha varit på starka grejer när han hade hallucinationer som räckte till en tjock sagobok…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

-Pettersson har många gånger publicerat Lars Wilks rondellhund och Muhammedkarikaturerna, av den enkla anledningen att människor som är beredda att mörda och sätta världen i brand för några streckgubbar är inte kloka. Det är inte minsta mening att ge efter för deras krav, då kommer det bara nya krav, steg för steg.

Detta borde alla ha insett, men ni vet snoozeknappen som sitter på klockradion, mobiler och andra tekniska apparater som man kan trycka på för att somna om och sova några minuter till. Våra senaste regeringar har använt den knappen flitigt och verkar fortfarande inte ha vaknat.

Likaså alla de så kallade journalister som påstå sig kämpa för det fria ordet men inte törs berätta sanningen om islam. De är bara värda förakt.

Varsågod här är Muhammedkarikatyrerna på Petterssons igen. Tolv teckningar som fredens apostlar är beredda att mörda för, och nedanför dem Vilks rondellhund och lite andra tavlor på Muhammed…

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “TV4 ber om ursäkt för Jesus-skämt, bättre om de skojar lite om Muhammed i stället

 • angelicaplacet

  Inom etablissemanget är det det vanligt att tycka illa om kristendomen och istället gilla islam.

  Gilla

 • Britt-Abdullah

  Att skämta om Jesus är så 1900-tal…

  Gilla

 • Danne

  Håller med Pettersson. Att häckla kristna traditioner är som att sparka in öppna dörrar.
  Men eftersom de utger sig för att vara samhällskritiska humorister så finns det andra saker och religioner som skulle ge mer effekt och bättre insikt om de skämtade om dem.

  Gilla

 • Isak Grunewald

  Nu förväntar vi oss bara att Sveriges ärkebiskop utfärdar en fatwa att TV4:s ansvariga ska dödas eftersom de vanhelgat kristendomen.

  Gilla

 • Arne

  Vi kan väl massanmäla TV4 för dessa hucklen dom släpar in framför kameran..
  Detta kvinnoförtryck vill dom normalisera och samtidigt göra islam rumsrent!!. Så jävla naiva och korkade svenskar som går på detta.. är det normalt!!??
  Anmäl punkt. Nu
  MIDVINTERBLOTET KOKAR!!

  Gilla

 • valentin

  Det var huckleparty i morse med!

  Gilla

 • carl ekstrom

  Är muslimer människor .jag bara undrar ?

  Gilla

 • gamgubben

  Jag firar Midvinterblot, allt annat är osvenskt!

  Gilla

 • valentin

  Allahskämt är inte bra men skämta om allas vår Jesus går bra! Fy tusan så okristligt lågt, men vad att vänta.

  Gilla

 • Punto

  Ingår i tävlingen mellan TV4 och SVT att kunna håna tittarna värst.

  Gilla

 • ossie

  Ja om man vill bli måltavla för terrorister så skoja med Muhammed.

  Gilla

 • centurion

  Ytterligare ett litet steg för att kratta vägen för det slutgiltiga islamistiska övertagandet. Visserligen bara ett litet steg, men alla går i samma riktning för att påverka vårt undermedvetna. Och om vi inte ens begriper att vi är indoktrinerade, hur ska vi då kunna värja oss.

  Gilla

 • Stenbock

  Pettersson:
  Bjuder man nu som Abzurdistan in Islamska gäster,(inkl. deras kriminella och terrorister) från alla de länder där dessa existerar,bör man ju inte skymfa dem i TV4….
  Stenbock som tittar på bl.a. tysk TV,har fått uppfattningen att dessa och Islamisternas största fiende Judar,speciellt omhuldas i deras program ! Inte en dag utan att lovsånger höjes,över dessa båda överlägsna folkslag sett,gentemot oss german….
  Nåväl,nu i Jultider skall vi vara snälla,och ha överseende med Propaganda-organen.
  Önskar er alla som orkat läsa min hopknypplade ord,en verklig
  G O D J U L !

  Gilla

 • Punto

  Inte ens som medlem i SD år du säker. Någon sekreterare med oläslig namnteckning skickar ett brev och säger att du är utesluten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: