Man skjuten i Malmö


BROTTSLIGHET. En man har skottskadats på Ramels väg i Rosengård, Malmö. Larmet om skottdramat kom strax innan 20.00 på julafton. Det inträffade rubriceras som mordförsök.

Platsen där mannen sköts har spärrats av för en teknisk undersökning.

Enligt SOS Alarm hämtades en man från området strax innan klockan 20, och Region Skånes presstjänst meddelade senare på kvällen att en man i 25-årsåldern med skottskador, ej livshotande i låret, inkommit till Skånes universitetssjukhus i Malmö.

Mannen greps misstänkt för andra brott.

Polisen

-Pettersson konstaterar att en allt större del av ”svenskarna” inte firar jul utan ägnar sig åt annat. I dessa områden av Malmö verkar det vara färre än en procent som har svenska namn…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


7 responses to “Man skjuten i Malmö

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: