Utvandrarna och återvändarna


INVANDRING. Det talas ofta om att vi ska ta emot invandrare som har det svårt för att svenskarna en gång hade det svårt och tvingades emigrera. 

Det är precis därför som vi inte ska ta emot asylinvandrare. Den främsta orsaken till att folk emigrerade från Sverige och Europa var överbefolkning, det var brist på odlingsbar jord men även religiös förföljelse och det faktum att det inte fanns tillräckligt med arbeten i städerna för outbildade bönder gjorde att folk drog till USA i hopp om ett bättre liv.

Sedan var det gott om folk som ville tjäna pengar på utvandrarna, det fanns resebyråer som tjänade stora pengar på enkelbiljetter till USA och de lovade både det ena och det andra.

USA:s regering lockade också med bidrag i form av gratis mark till alla som var beredda att bosätta sig i det glesbefolkade amerikanska inlandet.

Nu är vi på väg åt samma håll. Befolkningen ökar snabbt och vi kan inte erbjuda arbete och bostäder åt alla. Den religiösa förföljelsen ökar, resebyråerna, alltså människosmugglarna, lovar guld och gröna skogar och den svenska regeringen erbjuder visserligen inte gratis mark men livslång bidragsförsörjning…

Allt går igen, men Pettersson ska inte vara vrång, Jorden lockar – inför fri invandring, på samma villkor som de svenskar som flyttade till USA hade, men dagens vänsteretablissemang går till överdrift…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 


One response to “Utvandrarna och återvändarna

  • Suzie

    De vackra forna gamla svenskbygderna i Minnesota i Usa där många strävsamma,driftiga och hårt kroppsarbetande svenskar slog sig ner och från scratch byggde sina nya hem i befolkas numera av somaliska klanstammar

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: