Man är sjuk hela tiden – den enda diagnos man får är – ät D-vitamin


INVANDRING. D-vitaminbrist orsakar ofta trötthet och muskelvärk och kan i förlängningen orsaka allvarliga sjukdomar. Mörka människor drabbas lättare i vårt solfattiga klimat, bär de dessutom heltäckande kläder blir det ännu värre. Afrikaner behöver Afrikas sol. 

Många människor i Sverige behöver ta tillskott för att inte drabbas av D-vitaminbrist under den mörka årstiden. Det gäller egentligen för alla men för mörkhyade personer och särskild för mörkhyade kvinnor, som dessutom bär heltäckande klädsel, är behovet extra stort.

Sahra Cabdirahman Barkhadle är född i Somalia. Hon jobbar som undersköterska, har tre barn och bor i Borlänge sedan 15 år tillbaka.

– Man känner sig sjuk hela tiden och den enda diagnos man får är: ”Du har D-vitaminbrist, du ska ta vitaminer”. Man känner sig orkeslös och har inte lust att gå ut, säger Sahra när SVT Nyheter Dalarna träffar henne.

-Pettersson säger att det borde vara straffskatt på afrikaner och araber, vad händer när de blir äldre och drabbas av benskörhet, njursvikt, leversvikt och andra allvarliga följdsjukdomar?

Mörka människor passar inte i Sverige av medicinska skäl och det är ovärdigt världens humanitära stormakt att medverka till människor blir sjuka.

Läs om D-vitaminbrist på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


16 responses to “Man är sjuk hela tiden – den enda diagnos man får är – ät D-vitamin

 • magnus

  Vi måste nog synka vad vi gör för att få slut på dårskapen.

  Gilla

 • Inte islamist, men...

  Usch! Så rasistiskt D-vitamin nu har blivit…

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Jag förstår ingenting som vanligt!

  Väljer hon att inte äta vitaminer för att sen klaga på att hon mår dåligt?

  Hur är det då med intelligensen? Undersköterska, men kan inte äta vitaminer för att det bor onda andar i den, eller vadå

  Gilla

  • Fyllfinnen

   Troligen hennes wanbo djanbo doktor i hennes hemby som sagt att man ska inte äta en massa konstiga piller, det är bättre att hon kommer hem och han kan dansa och hoppa runt lite. Sedan uttala och skallra något på okänt språk, och hux flux så är krämporna borta

   Någon annan förklaring har inte jag för hennes beteende, eller är det inte bara och äta D-vitamin ?

   Gilla

   • Kalasbetalaren

    Han vill väl använda sitt ”trollspö” för att driva ut dom onda andarna!

    Gilla

 • Brasklappen

  D vitaminbrist osv. är inte det enda problemet med denna folkgrupp där över 90% går på socialen….Att utse muslimska U-länder till asylländer kommer att bli oerhört dyrt på litet sikt, Sverige kommer att bli ett U-land, det blir konsekvensen med att importera folkgrupper från U-länder. MEN Socialdemokraterna tycker det är bra eftersom de röstar på dem mot bidragen men det kommer att driva landet ner i avgrunden….

  Gilla

 • centurion

  Låter faktiskt lite rasistiskt : ”Vita – Miner” mot ”Sura – Miner”.

  Gilla

 • Suzie

  Somaliska kvinnor får gratis receptbelagt D vitamin,mycket stark dos,plus att de via soc får betalt för dyra hudkrämer som de säger sig behöva för sin hud här i Sverige,medan vi fattiga svenskar med D vitaminbrist måste betala D vitaminet själva.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  De är här för att stanna ta över och rädda Folkhemmet !
  Den som tror något annat kan ju fråga den mångkulturälskande 7 klövern deras knähund PK-media och den trygga 82:an som tveklöst stormtrivs med en totalt okontrollerad massinvandring som piffar upp det svenska samhället.
  SD och AFS väljarkår räcker ännu inte till, vi lär tyvärr få tillhöra skaran av åskådare ett tag till och när vi väl kommer in i matchen är det nog försent !!!!!!

  Gilla

 • Argus

  På grund av vårt moderna liv borde även ljushyllta svenska inta tillskott av D-vitamin: https://anthropocene.live/2018/11/14/se-upp-med-falsk-propaganda-mot-kosttillskott/

  Gilla

 • Tore

  Det är straffskatt på araber det är därför vi har världens högsta skatt.

  Gilla

 • Stefan SH

  De mår inte bra här.
  Samhället vill inte ha de här.
  Det är bara politiken som vill ha de här.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: