Sverige tar emot 5 000 kvotflyktingar nästa år


INVANDRING. Sverige kommer att ta emot 5 000 kvotflyktingar under 2019 precis som i år, skriver regeringen på sin hemsida.

– Det handlar om att erbjuda skydd för de mest utsatta flyktingarna samtidigt som vi tar ett gemensamt ansvar i EU tillsammans med de stora flyktingmottagande länderna i världen, säger migrationsminister Heléne Fritzon (S) i pressmeddelandet.

Mottagandet av kvotflyktingar har ökat från 1900 år 2016 till 3400 under 2017 och till 5000 från och med 2018. Den successiva ökningen beror på den migrationspolitiska överenskommelse som slöts mellan regeringen och Alliansen år 2015.

-Pettersson säger att vissa beslut har övergångsregeringen inga problem med att fatta…

Till och med november i år har 122.000 personer fått uppehållstillstånd. Ungefär hälften är asylsökande och anhöriga. Det kallar regeringen stängda gränser och EU:s minimi


26 responses to “Sverige tar emot 5 000 kvotflyktingar nästa år

 • Utvandrad

  Från och med 2019 kommer Sverige förevigt att ha en vänsterregering. Finns ingen möjlighet att locka över de lågutbildade naiva svenskarna till något annat i den takt vänstern plockar in valboskap. Svenskarna kan se fram emot mer våld, ingen service, höjda skatter och ett samhälle i kaos!
  Grattis!

  Gilla

 • eugenecork


  dessa 5000 har säkert släkt hemma, som lagligen har
  rätt att få återförenas med de som tidigare sjappat
  …då dessa fått inresevisum framkommer det att även
  de har släkt som blivit kvarlämnade o.s.v…o.s.v.
  Finns ingen ända på de hela, möjligen först den dag
  då de land alla lämnat är tömt på alla innevånare
  …i förlängningen av de 5000 tusendenas beviljade
  uppehälle här, blir slutresultatet om 10-20 år (lågt
  räknat) kanske 5.000.000?…Lycka till Sverige!

  Gilla

 • Kalle Anka

  Mer mer mer invällningen bara fortsätter. Det snackas om klimatångest, jag har migrantångest.

  Gilla

 • rostaratt (@rostaratt)

  5000 ev nya konsumenter på folkets bekostnad.
  Det är nog inte längre än slump att alla multinationella företag/organisationer med EU FN och bankerna i ryggen förespråkar folkförflyttningen.Frågan är om det nånsin kommer till gagn för folket.

  Gilla

  • Grune

   Nu vill ju S göra upp med C om att det skall bli lättare att ”sparka” folk från deras jobb. Det kommer att bli så att man sparkar ut Svenskar och tar in analfabeter till en lägre kostnad och på så sätt får vi ingen arbetskraft alls i Sverige och heller inga skatteintäkter.

   Gilla

 • Stenbock

  Ha,ha,ha…..5.000 ….. Det kommer att ”flytta in några100.000 niggra sedan att FN nu skrivit in sig som överförmyndare,för jordens alla länder med några få undantag…

  Gilla

  • bertilrobert

   Just därför höjs skatterna mer o mer och välfärden sjunker. Märkligt att det inte folk som vill hämnas dessa landsförrädarna

   Gilla

 • centurion

  Nästa år är det tre år innan nästa val. Så det är dags för nästa kull av valboskap till såsse-sekten. 5000 st. blir nog vad som kommer att importeras per vecka. Minst !

  Gilla

 • Weronica Selby

  Snalla,snalla sag att jag har last fel

  Gilla

 • Brasklappen

  Den ”humanitära superstormakten”…..”Feministisk stormakt”….Stefan Lövens jultal kan tolkas som att ”nazism” och ”rasism” bekämpas med en stentuff och kompromisslös massinvandringslinje….! ”Alla är lika värda”….upprepar Stefan Löven, men SD är ”rasister”…..SUPERSTORMAKTENS nästa statsminister Löven gör 82% jättestolta!!! GRATTIS!!!

  Gilla

  • Brasklappen

   5000 till att försörja borgar för att SOCIALDEMOKRATERNA säkra den humanitära stormaktens plats i FN!!! Heta uppdrag för feministiska stormaktpolitiker som hela världen skrattar åt och tycker är planetens FÅNTRATTAR!!! 82% fattar ingenting, de ska vara med att betala dessa vansinniga galningars supervansinne…..

   Gilla

  • HB

   När ska de skicka en inbjudan till deras nya vänner i Marocko?
   Det borde inte vara några problem att skicka regeringsplanet i hemlighet och hämta Hem dessa hjältar innan de blir dömda?
   Några miljarder kr av svenska skattepengar kan göra underverk….
   Sedan kan de Allihopa i lugn och ro skaka hand med Stefan Lövfen.

   Gilla

   • Orvar d.ä.

    Ett lämpligt ”enkelt” arbete för dessa herrar, vore som barberare på Rosenbad.

    Dom där käcka gossarna har verkligen visat gott handlag vid användningen av knivar.

    Gilla

 • putte

  Enligt den Finska tidningen Iltalehti så kommer Finland att ta emot 750 kvotflyktingar nästa år , men om det är alla låter jag vara osagt , men i paritet mot tidigare insläppande av nya nordbor , så motsvarar nog den siffran vad som man anser sig att klara av . Sedan att ”storfurstendömet” Sverige ska vara bäst i klassen är ju något som intet på något vis förvånar , men någon gång har väl även vi slagit i taket .

  Gilla

 • Hanna

  Dessvärre är personer från kvotländerna överrepresenterade i vålds- och sexualbrott och kan därför inte utvisas efter avtjänat straff. Vilka länderna är för närvarande står på migrationsverket.se. Mycket tråkigt för de svenskar som kommer att utsättas för brott framöver😢

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Bara 5000 ?
  Det var inte värst, hade hoppats på minst 100.000.
  Sverige önskas en:
  GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT mångkulturellt 2019, nu ökar vi på den heliga mångfalden rejält framöver.

  Gilla

 • Punto

  Annie blir glad och Mattias är tyst.

  Gilla

 • Suzie

  Det är såna här ”flyktingar” som vi redan har minst en miljon av som ska flygas hit.Nya tider har en mycket bra artikel om hur det går till att välja ut kvotflyktingar, eldsjälen och biståndsarberaren Hans Erling Jensen berättar hur det går till när Unhcr prioriterar muslimer före förföljda kristna och jezider,Unhcr jobbar för islamiseringen i Europa. Skurkorganisation tycker jag det verkar som.
  Artikeln kan inte läsas i sin helhet om man inte är prenumerant,men lite kan man läsa iaf.

  https://www.nyatider.nu/eldsjal-satter-krokben-for-unhcrs-islamiseringsarbete/

  Gilla

 • Tore

  5000 unga män med skyddsbehov mot rättsväsendet.
  Har inte vi skit så det räcker?

  Gilla

 • OPet

  Varför gapar ingen mp dåre när dom flygs hit ??? Betalas det flygskatt för Sveriges undergång ???

  Gilla

 • SVENSK

  Nu utelämnar jag all vanlig kritik och frågar mig istället; undra vad det är för kvotmigranter som ”sverige” tilldelas? Utbildning? Hälsa? Kriminalitet?

  Gilla

 • Suzie

  Det var ju Sd som ville öka kvotflyktingantalet till 5 000 /år och det hade socialistjuntan inga problem med att genomföra snarast trots att det var Sd:s förslag.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: