Sverige tar emot 5 000 kvotflyktingar nästa år

INVANDRING. Sverige kommer att ta emot 5 000 kvotflyktingar under 2019 precis som i år, skriver regeringen på sin hemsida.

– Det handlar om att erbjuda skydd för de mest utsatta flyktingarna samtidigt som vi tar ett gemensamt ansvar i EU tillsammans med de stora flyktingmottagande länderna i världen, säger migrationsminister Heléne Fritzon (S) i pressmeddelandet.

Mottagandet av kvotflyktingar har ökat från 1900 år 2016 till 3400 under 2017 och till 5000 från och med 2018. Den successiva ökningen beror på den migrationspolitiska överenskommelse som slöts mellan regeringen och Alliansen år 2015.

-Pettersson säger att vissa beslut har övergångsregeringen inga problem med att fatta…

Till och med november i år har 122.000 personer fått uppehållstillstånd. Ungefär hälften är asylsökande och anhöriga. Det kallar regeringen stängda gränser och EU:s minimi

26 thoughts on “Sverige tar emot 5 000 kvotflyktingar nästa år

 1. Från och med 2019 kommer Sverige förevigt att ha en vänsterregering. Finns ingen möjlighet att locka över de lågutbildade naiva svenskarna till något annat i den takt vänstern plockar in valboskap. Svenskarna kan se fram emot mer våld, ingen service, höjda skatter och ett samhälle i kaos!
  Grattis!


 2. dessa 5000 har säkert släkt hemma, som lagligen har
  rätt att få återförenas med de som tidigare sjappat
  …då dessa fått inresevisum framkommer det att även
  de har släkt som blivit kvarlämnade o.s.v…o.s.v.
  Finns ingen ända på de hela, möjligen först den dag
  då de land alla lämnat är tömt på alla innevånare
  …i förlängningen av de 5000 tusendenas beviljade
  uppehälle här, blir slutresultatet om 10-20 år (lågt
  räknat) kanske 5.000.000?…Lycka till Sverige!

 3. Mer mer mer invällningen bara fortsätter. Det snackas om klimatångest, jag har migrantångest.

 4. 5000 ev nya konsumenter på folkets bekostnad.
  Det är nog inte längre än slump att alla multinationella företag/organisationer med EU FN och bankerna i ryggen förespråkar folkförflyttningen.Frågan är om det nånsin kommer till gagn för folket.

  • Nu vill ju S göra upp med C om att det skall bli lättare att “sparka” folk från deras jobb. Det kommer att bli så att man sparkar ut Svenskar och tar in analfabeter till en lägre kostnad och på så sätt får vi ingen arbetskraft alls i Sverige och heller inga skatteintäkter.

 5. Ha,ha,ha…..5.000 ….. Det kommer att “flytta in några100.000 niggra sedan att FN nu skrivit in sig som överförmyndare,för jordens alla länder med några få undantag…

  • Just därför höjs skatterna mer o mer och välfärden sjunker. Märkligt att det inte folk som vill hämnas dessa landsförrädarna

 6. Nästa år är det tre år innan nästa val. Så det är dags för nästa kull av valboskap till såsse-sekten. 5000 st. blir nog vad som kommer att importeras per vecka. Minst !

 7. Den “humanitära superstormakten”…..”Feministisk stormakt”….Stefan Lövens jultal kan tolkas som att “nazism” och “rasism” bekämpas med en stentuff och kompromisslös massinvandringslinje….! “Alla är lika värda”….upprepar Stefan Löven, men SD är “rasister”…..SUPERSTORMAKTENS nästa statsminister Löven gör 82% jättestolta!!! GRATTIS!!!

  • 5000 till att försörja borgar för att SOCIALDEMOKRATERNA säkra den humanitära stormaktens plats i FN!!! Heta uppdrag för feministiska stormaktpolitiker som hela världen skrattar åt och tycker är planetens FÅNTRATTAR!!! 82% fattar ingenting, de ska vara med att betala dessa vansinniga galningars supervansinne…..

  • När ska de skicka en inbjudan till deras nya vänner i Marocko?
   Det borde inte vara några problem att skicka regeringsplanet i hemlighet och hämta Hem dessa hjältar innan de blir dömda?
   Några miljarder kr av svenska skattepengar kan göra underverk….
   Sedan kan de Allihopa i lugn och ro skaka hand med Stefan Lövfen.

   • Ett lämpligt “enkelt” arbete för dessa herrar, vore som barberare på Rosenbad.

    Dom där käcka gossarna har verkligen visat gott handlag vid användningen av knivar.

 8. Enligt den Finska tidningen Iltalehti så kommer Finland att ta emot 750 kvotflyktingar nästa år , men om det är alla låter jag vara osagt , men i paritet mot tidigare insläppande av nya nordbor , så motsvarar nog den siffran vad som man anser sig att klara av . Sedan att “storfurstendömet” Sverige ska vara bäst i klassen är ju något som intet på något vis förvånar , men någon gång har väl även vi slagit i taket .

 9. Dessvärre är personer från kvotländerna överrepresenterade i vålds- och sexualbrott och kan därför inte utvisas efter avtjänat straff. Vilka länderna är för närvarande står på migrationsverket.se. Mycket tråkigt för de svenskar som kommer att utsättas för brott framöver😢

 10. Bara 5000 ?
  Det var inte värst, hade hoppats på minst 100.000.
  Sverige önskas en:
  GOD JUL och ett riktigt GOTT NYTT mångkulturellt 2019, nu ökar vi på den heliga mångfalden rejält framöver.

 11. Det är såna här “flyktingar” som vi redan har minst en miljon av som ska flygas hit.Nya tider har en mycket bra artikel om hur det går till att välja ut kvotflyktingar, eldsjälen och biståndsarberaren Hans Erling Jensen berättar hur det går till när Unhcr prioriterar muslimer före förföljda kristna och jezider,Unhcr jobbar för islamiseringen i Europa. Skurkorganisation tycker jag det verkar som.
  Artikeln kan inte läsas i sin helhet om man inte är prenumerant,men lite kan man läsa iaf.

  https://www.nyatider.nu/eldsjal-satter-krokben-for-unhcrs-islamiseringsarbete/

 12. Varför gapar ingen mp dåre när dom flygs hit ??? Betalas det flygskatt för Sveriges undergång ???

 13. Nu utelämnar jag all vanlig kritik och frågar mig istället; undra vad det är för kvotmigranter som “sverige” tilldelas? Utbildning? Hälsa? Kriminalitet?

 14. Det var ju Sd som ville öka kvotflyktingantalet till 5 000 /år och det hade socialistjuntan inga problem med att genomföra snarast trots att det var Sd:s förslag.

Kommentera