Socialdemokrat döms till fängelse för sex med barn


Sex månaders fängelse och 80 000 kronor i skadestånd blir det för den socialdemokratiska lokalpolitiker från Alingsås som utnyttjat ett afghanskt barn för sina egna lustars skull.

Redan förra året anmäldes kvinnan, som förutom att vara lokalpolitiker, agerat som nämndeman.

I Expressen från december 2017 kan vi läsa att kvinnan är oskyldig till hon dömts.

Dömts har hon nu gjort, men trots det grova brottet (pedofili) väljer media att inte nämna den kvinnliga politikern vid namn och faktum är att media är snåla med artiklar om händelsen. Nu är Alingsås en liten kommun och säkerligen kommer händelsen att spridas bland ortsbor, i sociala medier och snart får vi också namnet på henne. Dessutom har hon verkat i hemvärnet, så nog är hennes identitet känd i vissa kretsar och så fort vi får denna kommer vi att namnge henne.

Fria Tider

Har vi inte fått nog av medelålders svenska kvinnor som utnyttjar barn som anländer till Sverige med flyktingsmugglare?


10 responses to “Socialdemokrat döms till fängelse för sex med barn

 • SVENSK

  Undra om det skrivs in på Vikipedia under rubriken ”brottslighet” som det förhåller sig med vissa andra partier?

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Har dom bara hittat en batikkärring ? Mörkertalet är nog stort, eller är det att anmälningarna inte har ökat ?

  Gilla

 • Frej

  Ni kan älta det här i eoner men jag är rätt övertygad att den här lilla hazaren blåst en sosse kärring . So whats the Point ? Vilken sida står ni på hazaren eller sosse kärringen ? Sluta för fan att vara nyttiga idioter , det här är ett system fel .

  Gilla

 • Mm

  Dessa sexfixerade kärringar kan väl bekosta sitt horeri själva. Är det detta PK maffian har importerat dessa s.k barn från Iran/Afghanistan för att de skall ställa upp för kåta politiker. Släng ut kärringen ur alla sociala sammanhang.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Flashback. Finns film från Youtube.

  Gilla

 • Frej

  Missförstå mig rätt , men vad jag menar är att hela konceptet med ensamkommande och äldre kvinnor ångar sex . Det skulle ju vara jävligt bra om det kom upp hur verkligheten ser ut , aktivism för sex med barn typ . Sen om det är pedofili eller inte ? Finns det någon verklig ålder på dom tror det inte det är många som är under 15 . Vad jag menar skjut kärringarna i sank i deras aktivism .Så folk fattar vad det går ut på .

  Gilla

 • Frej

  Man kan nog se det så här , att dom som blivit mest utnyttjade är vi skattebetalare i den här historien . Grina ut och känna sig sexuelltutnyttjad tror jag inte på . Jag försvarar inte henne men hon gjorde som kvinnor brukar göra med unga män och han gjorde som unga män brukar göra med äldre kvinnor . Den som säger emot den ljuger 🙂 Eller så är den personen djupt religiös . Eller kanske inte gillar sex…

  Gilla

  • Mikael Andersson

   Det är stor skillnad på en frivilligt initierad sexakt, med sexuellt utnyttjande av någon i beroendeställning. Det förra är lagligt, om båda parter är i myndig ålder vill säga och även vid sina sinnens fulla bruk. Det senare är olagligt, faktiskt precis lika olagligt som när en man gör det mot en kvinna, även det allvarliga i händelsen alltid har en tendens att förmiskas om en kvinna är förövaren.

   Gilla

  • Tore

   Hoppas du tycker liknande när din dotter kommer hem med en 30år äldre afghansk klanhövding.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: