Vad hände med USA GO HOME?

Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är upprörd och twittrar om USA:s ynkedom, efter president Donald Trumps beslut att dra tillbaka de c:a 2000 soldater som är stationerade i Syrien. 

Vänsterpartiet har alltid varit emot USA:s inblandning i Mellanöstern och i andra delar av världen, men nu rasar Sjöstedt ”Mycket illavarslande”, skriver den 53-årige kommunisten om beskedet.

-Pettersson anar att herr Sjöstedt blev påverkad av den amerikanska livsstilen när han i 2,5 år gick omkring och softade i New York för de svenska skattebetalarnas pengar. Läs gärna om Kommunisten från New York…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Vad hände med USA GO HOME?

 1. Jonas har bytt namn till båtbrännaren, efter att sett denna video. Det är så träffande lika och hysteriskt, precis som han är i sitt sätt

 2. Jonas Sjöstedt twittrar ingenting om att återvändande
  våldtäktsmän till landet skall bestraffas?

 3. Träffade på ett ord som kan vara användbart. Café-rebell, nu avstavade jag det dock. Det kanske passar in på Sjöstedt och kom från Nattens dåd-Dennis Lehane. Var så god.

 4. Jag är ingen kommunist, men jag håller med honom i det han skriver om kurderna. Ingen kommer att skydda dem i från det galna turken. Ryssarna kommer inte att göra det, nu när man fått igång handeln med Turkiet. Assad vill få bort kurderna, liksom Turkiet, Iran och Irak. Så, det är bara Israel och USA som kan hjälpa. Israel med vapen och USA med soldater

 5. Knepigt, jag har för mig att IS stred tillsammans med andra rebellstyrkor mot Erdogan och var understödda av USA. Sovjetunionen är på Erdogans sida.
  Har jag fel?

 6. Världen är upp och ner, en kommunist som blir förbannad för att Amerikanska trupper lämnar utlandet och reser hem.

 7. USA skickar soldater – media och vänster DEMONSTRERAR mot Trump.
  USA drar hem soldater – media och vänster DEMONSTRERAR mot Trump.

  Vänsterns och PK-medias sanna kärna. Fy fan vad jag hatar #Sydsvenskan och andra pissliberala publikationer.

  ”Demonstrera mot USA – vem fan vet varför. Och vicken jävel bryr sig”. Sarr typ multimiljonären och vänsterfühern John-Ass Show-Sted.

  Det borde stå stora varningsskyltar med Andreas-kors vid gränsen, ”att vistas i Sverige medför ökad risk för hjärtproblem och alkoholism”. En skrabbig gräbba som jag pallar snart inte mer. När Jose Cuarvo har blitt ens nabo, är det tecken på nåt jävlit skrått i samhället.

Kommentera