Vad hände med USA GO HOME?


Vänsterledaren Jonas Sjöstedt är upprörd och twittrar om USA:s ynkedom, efter president Donald Trumps beslut att dra tillbaka de c:a 2000 soldater som är stationerade i Syrien. 

Vänsterpartiet har alltid varit emot USA:s inblandning i Mellanöstern och i andra delar av världen, men nu rasar Sjöstedt ”Mycket illavarslande”, skriver den 53-årige kommunisten om beskedet.

-Pettersson anar att herr Sjöstedt blev påverkad av den amerikanska livsstilen när han i 2,5 år gick omkring och softade i New York för de svenska skattebetalarnas pengar. Läs gärna om Kommunisten från New York…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Vad hände med USA GO HOME?

 • Fyllfinnen

  Jonas har bytt namn till båtbrännaren, efter att sett denna video. Det är så träffande lika och hysteriskt, precis som han är i sitt sätt

  Gilla

 • GrumligaVattenFiskaren

  Gillar inte kommunister turkar?

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Jonas Sjöstedt twittrar ingenting om att återvändande
  våldtäktsmän till landet skall bestraffas?

  Gilla

 • S Eriksson

  Träffade på ett ord som kan vara användbart. Café-rebell, nu avstavade jag det dock. Det kanske passar in på Sjöstedt och kom från Nattens dåd-Dennis Lehane. Var så god.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Jag är ingen kommunist, men jag håller med honom i det han skriver om kurderna. Ingen kommer att skydda dem i från det galna turken. Ryssarna kommer inte att göra det, nu när man fått igång handeln med Turkiet. Assad vill få bort kurderna, liksom Turkiet, Iran och Irak. Så, det är bara Israel och USA som kan hjälpa. Israel med vapen och USA med soldater

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger och tycker s.k f.d kommunisten om Rysslands närvaro ?

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  V har ändrats, de flesta är inte kommunister längre och de är ej heller Rysslands femtekolonnare vilket visar sig i hur V i EU-parlamentet röstar bl a om sanktioner mot Ryssland, Se även
  https://www.vlt.se/artikel/insandare/alla-har-enstaka-konstiga-figurer-1

  Gilla

 • S Eriksson

  Knepigt, jag har för mig att IS stred tillsammans med andra rebellstyrkor mot Erdogan och var understödda av USA. Sovjetunionen är på Erdogans sida.
  Har jag fel?

  Gilla

 • Nils Dacke

  Världen är upp och ner, en kommunist som blir förbannad för att Amerikanska trupper lämnar utlandet och reser hem.

  Gilla

 • Mary Agnes

  USA skickar soldater – media och vänster DEMONSTRERAR mot Trump.
  USA drar hem soldater – media och vänster DEMONSTRERAR mot Trump.

  Vänsterns och PK-medias sanna kärna. Fy fan vad jag hatar #Sydsvenskan och andra pissliberala publikationer.

  ”Demonstrera mot USA – vem fan vet varför. Och vicken jävel bryr sig”. Sarr typ multimiljonären och vänsterfühern John-Ass Show-Sted.

  Det borde stå stora varningsskyltar med Andreas-kors vid gränsen, ”att vistas i Sverige medför ökad risk för hjärtproblem och alkoholism”. En skrabbig gräbba som jag pallar snart inte mer. När Jose Cuarvo har blitt ens nabo, är det tecken på nåt jävlit skrått i samhället.

  Gilla

 • tikamax

  Enda ”YNKEDOM” jag ser är Jonas SJöstedt men så ser jag RÖTT också!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: