Oberoende SVT intervjuar kvinna på gatan

MEDIA. Kvinna på gatan, Mia Orange, till vänster, blir intervjuad i opartiska SVT om en av de senaste skjutningarna i Malmö. På Facebook gillar denna ”slumpmässigt” utvalda kvinna:

 • Vänsterpartiet Malmö
 • Näthatsgranskarna
 • Juridikfronten
 • Refugee Air
 • Refugees Welcome
 • Allt åt alla Malmö
 • SD i riksdagen – Nej tack
 • ETC
Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

15 thoughts on “Oberoende SVT intervjuar kvinna på gatan

 1. Det syntes lång väg att det var en vänstertomte. Det hördes också under intervjun, då hon började svamla om varför gärningsmännen bar sig åt som de gjorde.

 2. Ibland skjuts det en hel del – men vänster-”mannen på gatan” som SVT valde att intervjua påstod ”Folk känner sig trygga”.

  SVT Stockholm intervjuar ”mannen på gatan” men ”glömmer” att upplysa om att de intervjuat en vänsterprofil. Robin Zachari är inte vem som helst. Han är kanslichef på Skiftet, en organisation som tidigare hette Alliansfritt Sverige. Zachari har även tidigare varit anställd i omgångar inom Socialdemokraterna. Bland annat som politisk sekreterare.

  Sådant här undergräver trovärdigheten för Public Service .

  Källa: Nyheter Idag.

  Från SVT Stockholm:

  Robin Zachari bor i närheten av skottdramat
  Robin i Bagarmossen: ”Folk här känner sig ändå trygga”
  – Jag kan bara prata för mig själv men jag brukar säga att Bagarmossen är Guds utvalda förort på grund av att det är så tryggt här. Jag skulle säga att folk här ändå känner sig trygga.

  Läs mer, se och lyssna på kort video på länken:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/robin-i-bagarmossen

 3. Empatilöst, hur kan den lågpannade begära detta av en som är utan impulskontroll. Tror inte att någon av dessa två ens funderar på varför vi har den situation vi har idag. Att de har givit makten till fel politiker vilka ständigt jagar poäng för sin generositet men inte ser till vilka resurser som existerar och kör med den öppna dörrens politik och struntar uppenbarligen i hur det går för landet.

 4. Finns två saker som är perfekt att manipulera och finputsa efter egen smak och det är politiskt propaganda och statistik !

 5. Det var lixom inte en 10 poängare om man säger så. Hon är väl tvungen att bo på de breddgraderna för att få till det. I Stockholm skulle hon ratas.

 6. Mycket vanligt grepp från regimmedia.
  Säkert så är det en kompis till reportern de omgås säkert i samma kretsar så att de kan vara säkra på att ”rätt” svar gives.

 7. Möllevången är som Södermalm. Det är nog svårt att hitta någon som inte är V, MP eller Fi. Precis som bland reportrarna.

 8. Om någon med empati ville skjuta någon, så skulle måltavlan förmodligen vara en skoningslös seriemördare och våldsverkare och då skulle den empatifulle förmodligen välja en annan plats för avrättningen? Jag såg intervjun och det verkade tillrättalagt och regisserat. När skall public service vakna?

Kommentera