Anders Lindberg önskar sig en julklapp

MEDIA. Socialdemokraten, näthataren och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg önskar ett offentligt samtal där inte allt dåligt skylls på invandringen. 

-Pettersson håller med, allt dåligt beror inte på invandringen, men en stor del.  Så jag önskar i julklapp ett offentligt samtal där opinionsbildare som herr Lindberg och nyhetsjournalister börjar rapportera fakta om invandrings ekonomiska och mänskliga kostnader saklig och hur mycket av kriminalitet, bostadsbrist, arbetslöshet, socialbidrag osv. som beror på asylinvandringen och hur mycket som beror på socialdemokraterna.

Sedan om jag törs drista mig till att önska en julklapp till så önskar jag att herr Lindberg med kollegor slutar skylla allt dåligt på Sverigedemokraterna och inte kalla SD med sympatisörer för rasister, nazister och högerextremister.

Önska får man väl, eller hur Anders?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

18 thoughts on “Anders Lindberg önskar sig en julklapp

 1. Underbart att någon ser lite opolitiskt på vad denna *Sandlåde Diktatur* håller på ,,,
  Jag hörde Talmannen säga ! Att ett Extra val
  KAN ? Ska synen på politiken
  I Landet!!
  VAKNA !!!!!!!!!! Kan skada!!
  Skadan är redan skedd!!!..
  Ska dom inte följa val resultatet som
  Folkets RÖSTAR på??
  När dom ej Fattar , att det inte om
  Vem som får leka med vem
  Kan ni ej samsas ,, BYT UT
  Och kom överens ,
  Det är folkets vilja
  MVH
  TRÖTT PÅ DAGIS

 2. Underbart att någon ser lite opolitiskt på vad denna *Sandlåde Diktatur* håller på ,,,
  Jag hörde Talmannen säga ! Att ett Extra val
  KAN ? Ska synen på politiken
  I Landet!!
  VAKNA !!!!!!!!!! Kan skada!!
  Skadan är redan skedd!!!..
  Ska dom inte följa val resultatet som
  Folkets RÖSTAR på??
  När dom ej Fattar , att det inte om
  Vem som får leka med vem
  Kan ni ej samsas ,, BYT UT
  Och kom överens ,
  Det är folkets vilja
  MVH
  TRÖTT PÅ DAGIS

 3. Anders Lindberg är helt förlorad i PK sekten, han borde få hjälp med att ta sig ur sekten.

 4. Jag har hellre en invandrare typ tysk,holländare,ungrare som granne än att jag vill bo granne med Anders Lindberg,AL kan vi skänka bort med erikshjälpen nu till jul.Gratis.

 5. Den karln skulle hylla Löfven även om denne begick massmord. Jag ger dom 2 sossarna varsin spark i arslet som julklapp.

 6. Jag håller med Anders, det är inte invandringen fel något i Sverige. Det som är fel är att sjuklövern släppt in dom som kallar sig flyktingar. Dysfunktionella personer från shithole-länder som bara kommer hit för bidrag och att de inte blir straffade när de är kriminella.
  Delvis är det också LOs fel, som i årtionden motarbetat arbetskraftsinvandring. Det vi verkligen hade behövt var arbetskraftsinvandring.
  Nu när börsen dippar och pengarna håller på att ta slut blir det spännande att se hur pengafördelningen kommer att se ut.
  Av tradition är det så i Sverige att de som uppför sig sämst, förstör och slösar bort mest pengar, får också mest.
  Vi sparsamma som inte kostat många skattekronor får som vanligt ställa oss sist i kön och vänta på om det blir något över. Det är oss Löfven kallar högerextrimister.

 7. För mig är namnet Anders Lindberg synonymt med ordet : ARSEL! Det kanske inte behövs sägas men så är det….Finns många kärringar som han i Sverige, dessa är en pest för hela samhället…BEGÅVNING, var sitter den på Anders ? Den enda begåvning är hålet dit solen aldrig når….HELVETET önskar jag honom och hans gelikar!!!

  • De(t) bokstäverna finns redan i namnet. Således inget nytt dit solen aldrig når. Ut kom bara en liten fis.

 8. Att mycket negativt i samhället tillfaller invandrare är inte så konstigt för det är dom som problemet, om du inte har förstått det 2018 i ett Sverige i kaos bör du uppsöka läkare för kontroll av huvudet.

 9. När tilläts en fri och öppen debatt i massmedia?
  Riggade debatter i tv, fake news i tabloiderna och utrymmet reserverat för migrationsextremister.
  Det känns som att intresset för den sakliga diskussion utan skygglappar är minimal från deras sida.

  Om debatten ska utgå från att invandringen är positiv, då är nog det samtalet kört redan innan det startat.

 10. Egentligen beror inget dåligt på invandring. Det dåliga beror på att vi haft, och har, politiker som från mitten på 70-talet sålt ut folkhemmet till medborgare från tredje världen.
  Vi kan åtminstone vara glada för att Kamprad lyckades inreda folkhemmet innan våra politiker förstörde det

  • Det är klart att det till högsta grad är invandrarnas fel också, skulle du begå gruppvåldtäkt för att du anser att landets kvinnor förtjänar det? Skulle du misshandla äldre i deras hem eller attackera blåljuspersonal för samma orsak, har vi haft problem med kineser, tyskar, engelsmän som sätter bilar i brand eller eldar Svenska och Israels flaggor på torg?
   Sen att det är PK partier som bjud hit de och det var Socialdemokraterna som skrev avtal med muslimska organisationer så de kunde ingå i olika instanser i samhället ,bygga skolor och moské det är sant..men det skall återställas..

 11. I julklapp vill Anders Lindberg avskaffa politisk opposition. Detta så vi kan gå tillbaka och skylla allt elände på vita män.

 12. I julklapp önskar jag riktiga journalister, sådana som tar fram riktiga fakta med saklighet

  Vänsterblivna, PK och genusförstörda kan tomten ta med sig. Åker han över Atlanten kan han släppa av dom där, så inte hans verkstad blir förstörd för all framtid och barnen får leva utan julklappar

 13. Lindbergs julklapps-önskan blev väl lite fel formulerad. Igen.

  Det offentliga samtalet ska väl handla om vad politikerna har åstadkommit, tillsammans med Anders, hans partikamrater och många av hans journalistkollegor.

  Så självkritik borde du önska dig i ett julklappspaket, Anders. God Jul.

Kommentera