Stäng

5 reaktioner på “Geert Wilders I Toppform

 1. Tack..Han är fantastisk, hoppas han blir primiärminister så andra länder vågar ta efter.. Det blir fler och fler som säger att det räcker nu!!!
  Snart Sverige!!

  1. Du som gav tumme ner..
   Varför?
   Alla måste göra som ”Ulsansblog” och sprida sanningen..
   De flesta människor och då inkluderar jag muslimer ”by name” som bor i Sverige vet inte riktigt vad Islam innebär ..

   1. Tack !
    Att bygga spontana nätverk när man har samma uppfattning där inget konkurrensförhållande råder gagnar endast den goda saken. Har man en annan åsikt går det mycket bra att torgföra den med goda argument. Enligt vår uppfattning på Ulsans står Geert Wilders för en normal syn på demokrati.Att hans belackare inte delar den eftersom de har en egen agenda är endast att beklaga och bör bemötas med sunda argument. Det har visat sig att kritiska röster i Europa får allt mer rätt och den s k politiska eliten har svårt att försvara sina orättfärdiga positioner.
    Länge leve demokratin och det fria ordet som Geert Wilders står för och de maktfullkomliga politiska pamparna kommer att få smita ut bakvägen med svansen mellan benen.
    Att VI på Ulsans inte alltid kommenterar en artikel beror på att den står för sig själv och kommentarer från vår sida tillför inget. Däremot är vi MYCKET intresserade av att läsa andras kommentarer för att kunna utveckla våra egna tankar och inte få en ensidig debatt.
    Petterson gör underverk med sin blogg och all ära åt han.då för att få till ett mer demokratiskt samhälle och för att förvara både demokratin och yttrandefriheten som vissa mörka krafter vill avskaffa. Det finns tendenser vad det gäller demokratins avskaffande. det gäller då miljöpartiet på olika nivåer som vi har bevis för på det lokala planet och också nationellt där ledande personer yttrar sig mycket märkligt.
    https://samtiden.nu/2018/12/demokrati-inget-for-klimatetaktivister-vi-har-inte-tid-att-kabbla/

   2. Tack för det senaste o-gillandet på mitt senaste inlägg som jag endast tar som ett bevis för de mindre vetande som inte har förmågan att argumentera.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: