Geert Wilders I Toppform


Geert Wilders om Europas allvarliga problem med våldsbejakande utövarna av Muhammedanismen!


5 responses to “Geert Wilders I Toppform

 • AmaTona

  Tack..Han är fantastisk, hoppas han blir primiärminister så andra länder vågar ta efter.. Det blir fler och fler som säger att det räcker nu!!!
  Snart Sverige!!

  Gillad av 1 person

  • AmaTona

   Du som gav tumme ner..
   Varför?
   Alla måste göra som ”Ulsansblog” och sprida sanningen..
   De flesta människor och då inkluderar jag muslimer ”by name” som bor i Sverige vet inte riktigt vad Islam innebär ..

   Gillad av 1 person

   • ulsansblogg

    Tack !
    Att bygga spontana nätverk när man har samma uppfattning där inget konkurrensförhållande råder gagnar endast den goda saken. Har man en annan åsikt går det mycket bra att torgföra den med goda argument. Enligt vår uppfattning på Ulsans står Geert Wilders för en normal syn på demokrati.Att hans belackare inte delar den eftersom de har en egen agenda är endast att beklaga och bör bemötas med sunda argument. Det har visat sig att kritiska röster i Europa får allt mer rätt och den s k politiska eliten har svårt att försvara sina orättfärdiga positioner.
    Länge leve demokratin och det fria ordet som Geert Wilders står för och de maktfullkomliga politiska pamparna kommer att få smita ut bakvägen med svansen mellan benen.
    Att VI på Ulsans inte alltid kommenterar en artikel beror på att den står för sig själv och kommentarer från vår sida tillför inget. Däremot är vi MYCKET intresserade av att läsa andras kommentarer för att kunna utveckla våra egna tankar och inte få en ensidig debatt.
    Petterson gör underverk med sin blogg och all ära åt han.då för att få till ett mer demokratiskt samhälle och för att förvara både demokratin och yttrandefriheten som vissa mörka krafter vill avskaffa. Det finns tendenser vad det gäller demokratins avskaffande. det gäller då miljöpartiet på olika nivåer som vi har bevis för på det lokala planet och också nationellt där ledande personer yttrar sig mycket märkligt.
    https://samtiden.nu/2018/12/demokrati-inget-for-klimatetaktivister-vi-har-inte-tid-att-kabbla/

    Gilla

   • ulsansblogg

    Tack för det senaste o-gillandet på mitt senaste inlägg som jag endast tar som ett bevis för de mindre vetande som inte har förmågan att argumentera.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: