En häktad misstänkt för dödsskjutning i Segeltorp

BROTTSLIGHET. Den 21 oktober sköts Shayan Gaff, 22, till döds i Segeltorp, Stockholm. Det som skiljer detta mord från alla andra är att offret inte verkar ha några som helst kopplingar till kriminella. Gaff studerade till lärare och jobbade extra och var en skötsam ung man. 

Bild från Mitti.se

En 25-årig man har häktats misstänkt för dödsskjutningen i Segeltorp i oktober, skriver Mitt i.

Åklagaren uppger för tidningen att mannen är känd av polisen sedan tidigare. Efter mordet gick polisen ut och berättade att det fanns en misstanke om att fel person skjutits ihjäl.

Den på sannolika skäl häktade, men ej dömde, heter Hamo Boodaghian, född 1993, och tillhör det vanliga klientelet som inte borde få gå lös på gatorna om moderater och sossar gjort det de lovat att göra varje valrörelse, men nu ska göra nästa fyra år…

Södertörns Tingsrätt B 15979-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

6 thoughts on “En häktad misstänkt för dödsskjutning i Segeltorp

  1. Varför har inte dagens offer och förövare svenska namn, finns det någon grundorsak till det eller är som alltid i Sverige bara en ren slump ?

  2. De bådas namn, och flaggan på bilden, visar att det är kurder (offret och mördaren) som är inblandade i det fruktansvärda mordet. Antagligen är det en hämndaktion mot Shayan pga av något som hans nära släkting/ar har begått. Det är nämligen så i dessa kretsar att om DU begår en kränkande handling/brott mot någon i en annan familj kan DIN närmaste släkting få betala för detta.

Kommentera