En häktad misstänkt för dödsskjutning i Segeltorp


BROTTSLIGHET. Den 21 oktober sköts Shayan Gaff, 22, till döds i Segeltorp, Stockholm. Det som skiljer detta mord från alla andra är att offret inte verkar ha några som helst kopplingar till kriminella. Gaff studerade till lärare och jobbade extra och var en skötsam ung man. 

Bild från Mitti.se

En 25-årig man har häktats misstänkt för dödsskjutningen i Segeltorp i oktober, skriver Mitt i.

Åklagaren uppger för tidningen att mannen är känd av polisen sedan tidigare. Efter mordet gick polisen ut och berättade att det fanns en misstanke om att fel person skjutits ihjäl.

Den på sannolika skäl häktade, men ej dömde, heter Hamo Boodaghian, född 1993, och tillhör det vanliga klientelet som inte borde få gå lös på gatorna om moderater och sossar gjort det de lovat att göra varje valrörelse, men nu ska göra nästa fyra år…

Södertörns Tingsrätt B 15979-18

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


6 responses to “En häktad misstänkt för dödsskjutning i Segeltorp

 • Elina

  Bild på Hamo?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför har inte dagens offer och förövare svenska namn, finns det någon grundorsak till det eller är som alltid i Sverige bara en ren slump ?

  Gilla

 • Tore

  En mindre.

  Gilla

 • Kim

  Mördaren Hamo Boodaghian har ett armeniskt namn – ”armeniskt” som i ”Armenien”.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  De ser ju likadana ut allihop, så det torde vara lätt att ta fel på person.

  Gilla

 • aholiljegren

  De bådas namn, och flaggan på bilden, visar att det är kurder (offret och mördaren) som är inblandade i det fruktansvärda mordet. Antagligen är det en hämndaktion mot Shayan pga av något som hans nära släkting/ar har begått. Det är nämligen så i dessa kretsar att om DU begår en kränkande handling/brott mot någon i en annan familj kan DIN närmaste släkting få betala för detta.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: