Löfven: Regeringskrisen hämmar brottsbekämpning

BROTTSLIGHET. Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven är orolig för att kampen mot brottsligheten i Sverige påverkas av att vi ännu inte har en ny regering. 

DupaeqlWkAAHk6w

Han menar att det i den M/KD-budget som röstades igenom i riksdagen saknas samma satsningar på att få stopp på nyrekryteringen till de kriminella gängen som det fanns i övergångsregeringens budget.

-Pettersson säger att Löfven är bra fräck, han har nyligen haft fyra år på sig att bekämpa brottsligheten men det enda han gjorde var att fylla på med nya kriminella ”Mitt Europa bygger inga murar” och skylla på SD.

Moderaterna är inte bättre, de hade innan Löfven åtta år på sig att göra något bra men valde att göra upp med MP och sa att vi skulle ”Öppna våra hjärtan” och skyllde på Sverigedemokraterna…

Enligt Löfven kan inte övergångsregeringen stifta lagar mot brottsligheten, men S-regeringen hade inga problem att skriva på FN-avtalet om migration.

TT/OMNI

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Löfven: Regeringskrisen hämmar brottsbekämpning

 1. Får väl säga till Löfvén som Anders Björk sa till Carl Lidbom, ”Du ska veta hut…”
  Stå och kasta sten i glashus!!
  Ja, under 4 år har man inte uträttat ett dugg för att få ner brottsligheten. Det gjorde fö inte heller regeringen Persson. Och inte heller regeringen Reinfeldt. Det som har hänt är att polisen har fått det än svårare att klara av sitt jobb.
  Att han inte skäms karln.

 2. Varför skall man hela tiden blanda in SD i hela den här cirkusen?????
  SD och V är väl de enda partierna som har stått utanför. V har väl inte haft något att komma med och SD har mycket att säga om krisen men har ingen rätt att öppna munnen.

 3. Jag har noll förtroende för våra så kallade etablerade partier. Antingen är dom samtliga nyttiga idioter eller så är dom med i någon djävulsk komplott som jobbar för att förgöra Sverige och svenskarna.
  Ruggigt att höra om det senaste FN avtalet som har skrivits på utan att det har diskuterats i allmän media. Det fria ordet är i fara om detta avtal börjar praktiseras.
  Låt oss få ett extraval utan valfusk. Jag hoppas att det enda sunda och kritiska partiet ska få mer inflytande.

 4. ”TT: Är det inte allvarligt att arbete med lagskärpningar ligger nere nu?
  – Det är därför vi måste ha en regering på plats så snabbt som möjligt, säger Löfven.
  – Övergångsregeringen är förhindrad att agera, men det är klart att vi vill ha en regering på plats så snabbt som möjligt för att fortsätta agera.”

  Agera med att skriva under FN avtal går J-ligt bra men i övrigt är det stopp!

 5. Kasta sten i glashus, och elefanter i en porslinsbutik har fått ett namn…. Löfven

  Så nu kan man säga åt andra att inte göra en Löfven

 6. Vilken regeringskris avses i påståendet ? Den från sept. i år, eller den från den dagen då Ruinfeldt tillträdde, Röfven tog över, och fram till nutid ?

 7. Man undrar hur dessa vänsterfeministiska hjärnor fungerar? De verkar tro att allt är Donald Trumps och Sverigedemokraternas fel.

 8. Jag tycker vår regering senaste 25 åren i bristen på murar byggt ett helvete för skötsamma svenskar. Skyhöga skatter, försämrad välfärd och ökad kriminalitet. Det saknas fängelseplatser liksom vårdplatser. Jag accepterar inte ignoransen av 1,1 miljoner SD-väljare, som hela tiden givit en självklar majoritet till borgerliga blocket.

 9. Pettersson är knivskarp i sina analyser. Till skillnad mot de flesta politiker har Pettersson ett bra minne och förmåga att koppla ihop orsak och verkan både i dåtid och nutid. Tack Pettersson.

 10. Det är viktigare att framstå som godhjärtad än att rädda människor från våldet orsakad av deras egen hybris.

 11. Om han nu vill bekämpa brott, behöver ha inte gå längre än till sig själv. Börja i rätt ände om det ska bli ”Ordning och Reda!”

 12. Hyckleri är en viktig ingrediens i dagens socialdemokrati.

  Vore bra om den bytes mot självkritik.

 13. Hämmar brottsbekämpningen ?
  Och detta ska komma från Lövet och en sosse.
  Patetiskt !!!!

 14. Hur ska han som har haft fyra år på sig att ordna upp allt elände efter Fredrik Reinfeldt när han endast förvärrat kaoset klara det nu?

Kommentera