Jag Eliasson


INRIKES. Sosseadeln, skrev Stefan om tidigare idag men jag kan inte hålla mig om Sveriges före detta utrikesminister, Jan Eliasson, som numera kallas Jag Eliasson twittrar från fattigdom och elände om ”Måtte en ny budget i Sverige inte innehålla nedskärningar för kulturen – och f ö inte heller miljön o flyktingar. Och husse o matte behöver ju inga skattesänkningar.”

Jag Eliasson och hustrun Kerstin bor långt från mångkulturen i en av Stockholms finare stadsdelar, Stocksund, som tillhör Danderyds kommun och ligger nära Djursholm i en enkel koja på drygt 200 kvadratmeter plus biutrymmen värderad till 13-14 miljoner kronor. Blir det för trångt kan han koppla av på sin gotländska gård.

-Pettersson behöver väl inte påpeka att Jag Eliasson är socialdemokrat…

Hanif Bali om Eliasson: Gåsleversocialist som inte ens betalar skatt i Sverige klagar på skattesänkning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


26 responses to “Jag Eliasson

 • Ingvar

  Direkt från ”invandrartäta” Stocksund 🙂

  Vill inte ha nedskärningar för kultur miljön eller flyktingar
  Han och hans fru äger ju en villa med 208 kvadratmeter för minst 20 mille. Undrar hur många ensamkommande de hyser in där ?
  Säkert en fet pension
  Drar in 700000 om året på sitt bolag
  Kultur, Nöje & Fritid

  Litterärt & Konstnärligt skapande

  https://www.merinfo.se/foretag/JE-Global-Focus-AB-5567212120/2k2kod4-iofc

  Gilla

 • Tore

  Måtte all olycka drabba denna man så han hamnar på gatan och får tigga ihop sina pengar.

  Gilla

 • age

  Där blev min kväll förstörd!
  Jag hade högre tankar om denne man.
  Var han kanske t.o.m. med och skrev kontraktet
  med muslimerna 1999 om att socialdemokraterna skulle bidra till att islamisera Sverige?

  I så fall; När kommer SÄPO vakna och börja
  ”titta” på LANDSFÖRRÄDERIET ?

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Knähunden SÄPO vaknar bara på order av 7 klövern det borde väl alla med sunt förnuft ha förstått vid det här laget !

   Gilla

 • Gus

  Jan Eliasson, din fähund. Du har säkert ett antal gästrum där dina förnäma vänner brukar övernatta. Se så ! bjud nu in lite av dessa låtsas flyktingar du tycker vi alla skattebetalare skall försörja och leva med.
  Jag kan lova dig din hycklare att du kommer inte gilla att ha mångkulturen in på bara skinnet.
  Din pianospelande fru kommer inte vilja bo kvar och dina gäster kommer att slänga ut hunden.

  Gillad av 1 person

 • Jack

  Vill minnas att utländsk inkomst beskattat om skatten är lägre i landet pengarna tjänats än i Sverige.
  Det här är helt jävla sjukt, det gäller inte dem som får sin lön från skattemedel, EU-politiker och FN-tjänstemän. Och dessutom pinkar inte hundarna på dem direkt.

  Gilla

  • Mässkalle

   Grundprincipen: Egen bostad/fastighet i Sverige skattar i Sverige. Undantag utländsk ambassadpersonal och NATURLIGTVIS för de i Sveriges tjänst som utför uppdrag för Svenssons bästa (stänk av ironi), typ eukommissionärskan Margot som betalade den lägre eu tjänstemannaskatten. På frivillig bas kan de som känner tacksamhet mot sina väljare betala resterande till Sverige där de måste vara bosatta. Vi kan inte ha svensken Mustafa hemma i Eritrea på en stol i euparlamentet.
   Vilka extra gräddfiler det finns måste grävande journalister plocka fram. Finns de?
   På DGS finns följande som är en god början:

   – ””17 december, 2018 kl. 08:22
   Igår gjordes ett inlägg på DGS av gästskribent Torsten Sandström: ”Liberalismens väg mot undergång?”

   Jag skrev en kommentar angående detta gällande Migrationspakten och fick en intressant kommentar av Brita Sundberg-Weitman där det framgår att Jan Eliasson var pådrivande för att denna skulle förverkligas

   ”Beträffande migrantpakten har jag länge förgäves sökt svar på vem som tog initiativet, var det såsom med barnkonventionen möjligen Sverige? Nu har jag hittat svaret. I Der Spiegel!

   I senaste numret finns en lång artikel om hur ”högerpopulister” under hösten bedrivit en ”hetskampanj” mot Migrant Compact. Der Spiegel är i sin inriktning ganska lik PK-medierna i Sverige men läsvärd för att den är betydligt mer hederlig, djupgående och informativ. I artikeln med överskrift ”Die Schlafwandler” framgår att det var Jan Eliasson som 2015 tog initiativet till FN-pakten; han var då ställföreträdande generalsekreterare för FN. Enligt artikeln ville Eliasson agera mot den ”negativa berättelse” som i hans ögon uppkommit under 2015 års europeiska flyktingkris. ”Som svensken Eliasson önskat sig, beskrivs migration ensidigt som något positivt, ‘källan till välstånd och innovation’. Der Spiegel gör inte, som svenska PK, någon större poäng av att pakten inte är rättsligt bindande utan ger motståndarna rätt i att den ju är ett politiskt dokument som skall ge effektiva riktlinjer.”

   Det vore välgörande om några ”grävande journalister” kunde rota i detta, intervjua Jan Eliasson och få honom att förklara hur han resonerade när han initierade detta vansinne. Han är ju faktiskt medskyldig till landets nuvarande kaotiska situation.””

   Gilla

 • Ståfräs

  Finns det ngn Sosse som är normalt funtad i pallet? tvivlar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vilken ”fasadmänniska”.

  Ett hån mot den lågavlönade arbetaren. Men är någon förvånad?

  Gilla

 • Lellego

  OT, men väldigt intressant.
  Det är fullständigt KAOS i Bryssel. MSM är knäpptysta. Finns dock andra live streamkanaler att titta på.

  Gilla

 • Mr Jordan

  Statsmedia har länge berättat om den goda världsmedborgaren Jan. Nu har han själv visat upp Leo, en hund som lever ett gott liv, får äta sig mätt varje dag, och blir han lite krasslig så är det bara för husse att lyfta luren och sedan starta bilen. Vackert!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Dom kastar ett stort mörker över andra som heter Eliasson, både Jan och Dan. Varför måste vissa ha otur hela tiden när dom tänker, eller är det obotliga skador innanför pannbenet som ger denna otur
  Det är tur för sossarna att våra ”så kallade” journalister är så pass vänsterblivna som dom är, då blir det ingen grävande journalistik efter dom. Och folket vilseleds mer och mer att tro att det är brunskjortorna som är roten till allt det onda i samhället idag, när det egentligen var sossarna som var med under brunskjortornas tid och tillfredsställde brunskjortorna

  Gilla

  • Realist

   De flesta blir nog inte villseledda av våra anti ärliga medier !
   Twitter ska alla se som ett forum för att uttrycka sina frustrationer och lufta sina ”farhågor” för att försöka stoppa andra åsikter !!!
   Jag ser Twitter som ett nöje bara läsa och skratta ……

   Gilla

  • Mässkalle

   @Fyllfinnen, du har en nykter syn på de mörka krafterna i den röda ideologin. Obegripligt hur de som varit begåvade och kloka att välja sin egen framtid inte begriper att egna barn eller andras barn inte har en framtid. Danielssönernas barn, om de har några, får säkert plats både i privatskolan och på en räkmacka.

   Frau Merkel, Monsieur Macron och Herr (ej längre titulerad Statministern) Löfven behöver inte tänka på sina barn utan fäller en tår att det är så synd om baaarnen. De m.fl. goda har en brist att förstå konsekvenserna av sina egna handlingar. De som har fått barn förstår att just deras barn är det viktigaste.

   – Ett godhetsrecept: Max två halva (könskvotering) barn per individ. Fler gives till de barnlösa. Alltså jordens befolkning minskar som resulterar i mindre påverkan på den biologiska mångfalden inklusive mindre koldioxid och metan (tänk homosapiens gaskälla). Vidare kommer arbetstillfällen att öka genom bättre levnadsvilkor för ALLA enligt formen högre BNP = bättre liv.

   Gilla

 • kaj jakobsson

  Dessa höga sossar har för länge sedan
  Glömt sitt ursprung. De vet inte att flera
  Hundratusen pensionärer lever i fattigdom,
  Efter ett långt arbetsliv. Så mkt är den
  Solidariteten värd.Ett land som inte tar hand om sina gamla först är illa ute.Arma land

  Gilla

  • Ståfräs

   Är det inte så tyvärr att alla PK sossar röstar för sin egen undergång på bekostnad av att den mkt gode Jan skall njuta av livets sötma till döddagar?

   Gilla

 • Cesil.

  Med Jan Eliassons inkomster behövs inga skattesänkningar.

  Gilla

 • ossie

  En av dessa lyx och miljonärs sossar som på kongressen står hand i hand och sjunger arbetets söner och internationalen. Maken till hyckleri får man leta efter.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Varför bor alla vurmare av trygg och kramgo helig mångkultur i icke mångkulturella kvarter ?
  Har ställt samma fråga i PK-media flertal gånger men har av någon ”märklig” anledning aldrig fått något svar, man kan ju nästan men bara nästan tro att Sveriges vänsterextrema journalistkår är styrd av riksdagens politiska ryggkliar-7:a.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Men då var det ju bara för muhammed och hans kompisar att kliva på då. Janne tar emot med öppna armar. Exakt adress finner ni lätt på nätet.

  Gilla

 • Valter

  Klok hund den där Leo, undrar vad mer han tänker om matte och husse.

  Gilla

  • Axel

   Han äter dock säkert mycket bättre än Sveriges fattigpensionärer.
   Jag undrar hur många Afghaner som bor hos Eliasson i hans rymliga 14-miljonvilla?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: