SD vill förändra svenska samhället i grunden

INRIKES. Sverigedemokraterna vill rasera den liberala demokratin och förändra det svenska samhället i grunden, skriver Liberalernas gruppledare Christer Nylander på SvD Debatt, tyvärr bakom betalvägg. 

Christer Nylander, liberalernas gruppledare, foto Wikipedia

Nylander drar paralleller mellan SD, som han beskriver som auktoritära nationalister, och den utveckling som Viktor Orbán stått för i Ungern.

”Vad bör vi i Sverige dra för lärdomar av detta? Att Sverigedemokraterna är en politisk rörelse som har ett genomtänkt syfte. Att de vill förändra det svenska samhället i grunden och införa en auktoritär nationalistisk stat”, skriver Nylander.

Nylander, som även är ordförande i riksdagens kulturutskott menar även att de som står för liberala idéer har ett särskilt ansvar att motverka SD och begränsa partiets inflytande över politiken.

-Pettersson hoppas verkligen Sverigedemokraterna ska ändra det svenska samhället i grunden. Den liberala demokratin har i varje fall jag fått nog av.

Liberal politik, från L och andra ligger bakom Sveriges enorma problem där den bidragsförsörjda invandringen är det allra största problemet.

Asyl- och anhöriginvandring påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, tryggheten, tilliten, allt!

Hade L och de andra i sjuklövern fört en liberal politik så hade ni alla liberaler av olika sorter förklarat att kom gärna hit men här har vi krav på egenförsörjning.

Du som kommer hit måste sköta dig och måste kunna försörja dig själv och din familj, du har inte rätt att ligga andra till last.

Det är liberal politik, nu valde gruppledare Christer Nylander (L) och de andra i sjuklövern att bedriva någon sorts socialistisk bidragsinvandring.

Därför behöver Sverige i grunden förändras Christer!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “SD vill förändra svenska samhället i grunden

 1. Man kan vilja mycket i teorin men det ska genomföras i verkligheten också, inte lika enkelt !

 2. All kritik från liberaler, sozialister, marxizter och kommunizter visar att man är på rätt spår och skall tas som beröm och komplimang
  Beklämmande att vi efter ett val med 60% icke sozialister fortfarande inte har fått en regering

 3. Typisk gammal folkpartist lider av svår hybris om sin egen förträfflighet.
  Förstår inte att han och hans parti är en del av problemen och sitter inte på lösningen.

 4. Liberalerna passar kanske bäst som opposition under goda tider när de kan skapa opinion runt olika sakfrågor.
  I dagens läge krävs en utstakad väg för ett sammanhållet och starkt Sverige. Jag förstår att Orbans Ungern är ett skräckscenario för Nylanders partilinje men allt färre delar nog den åsikten framöver.

 5. Det är väl jättebra att det finns ett parti i Sverige som vill förändra landet i grunden och få tillbaka Sverige igen. 7-klövern har ju rean gjort stora förändringar i landet genom att utrota den Svenska befolkningen och ersätta den ed en ockupationsstyrka från mena länderna som dom tagit hit och som Svenska skattebetalare skall försörja tills dom dör.

 6. Om man är extremliberal ligger man i mitten på höger-vänsterskalan och flyter. Så man måste använda en annan skala: man utgör själv den ena änden på skalan medan den som har en tydlig och definierad politik hamnar i den andra änden som huvudmotståndare.

 7. ”Vad bör vi i Sverige dra för lärdomar av detta? Att Sverigedemokraterna är en politisk rörelse som har ett genomtänkt syfte. Att de vill förändra det svenska samhället i grunden och införa en auktoritär nationalistisk stat”
  Det passar mig som hansken.
  Jag är djävligt trött på dagens ogemotänkta, obefintliga politik. Lite auktoritet skadar inte heller när man kan komma och gå som man vill över landets gränser, vare sig man är terrorist, mördare eller våldtäktsman.
  Att vi är svenskar som bor här tycker jag inte är något negativt. Hade det inte varit för oss hade det inte funnits sågot Sverige.
  Tack Christer Nylander för att du påminner oss om Sverigedemokraternas genomtänkta politik.

 8. Partierna i Sverige kommer att få en mindre betydelse i landet den dagen då folkets vrede kommer att ena de Svenska folket. Frankrike är de första EU land där man ser hur folkets kamp mot makten sker. Militär och polis sätts in mot folket istället för att skydda dom. Revolutionen är ett faktum och nästa steg blir ett regelrätt inbördes krig. Svenskarnas missnöje mot den förda politiken i landet har börjat synas på gator och torg och jag hoppas att folket kommer att enas i demonstrationerna.

  https://youtu.be/PKvh03srBm8

  https://youtu.be/PKvh03srBm8

 9. Frågan är om det inte är Extremliberalerna som vill ändra
  samhället till grunden med sina extremliberala värderingar.

Kommentera