USA lovar hjälp till folkmordsdrabbade kristna


ISLAM. USA:s president Donald Trump har skrivit under en resolution som ska ge stöd och upprättelse till dem som drabbats av IS folkmord.

HR 309 är namnet på resolutionen där USA förbinder sig till att ge folkmordsoffer i Irak och Syrien humanitär hjälp, samt att verka för att skyldiga ställs inför rätta. För de etniska och religiösa minoriteterna i Syrien och Irak, varav flera kristna grupper, tänds nu hoppet om att kunna återuppbygga mycket av det som gått förlorat efter Islamiska statens (IS) räder.

Läs vidare på Dagen.se…

-Pettersson har många gånger skrivit om att kristna är världens mest förföljda grupp av människor, och att de som förföljer oftast, men inte alltid är muslimer, men det är inte så populärt att rapportera om bland svenska medier och absolut inte när Donald Trump tar upp det…

80 % av alla som förföljs i världen på grund av sin tro är kristna. I vissa delar av Mellanöstern kan man prata om etnisk rensning. Titta på kartan, punkten längst till vänster är Colombia där kristna förföljs för att de bekämpar narkotikakartellerna, längst till höger är Nordkorea där alla förföljs. Resten stämmer väldigt bra med islams utbredning.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “USA lovar hjälp till folkmordsdrabbade kristna

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: