Svenskar… ta på er de gula västarna, innan det är för sent!


Hemlös uteliggare. Stockholm. Pixabay

Som alla känner till – är allt vad EU i Bryssel säger, hävdar, påstår och konstaterar rätt och riktigt – och som vare sig skall, bör eller får ifrågasättas. Inte heller att jag är en fattigpensionär.

Fattigpensionär: enligt EU:s norm, definition på en ålderspensionär vars pension understiger 11 800 SEK per månad, som befinner sig i riskzonen för att hamna i fattigdom. Faran är extrem i högkostnadslandet Sverige, som ligger i absolut topp bland EU-länder (inklusive världens…) gällande skattetryck!

Sverige bankrutt och snart konkursmässigt

Trots påstådd välfärd… råder akut vårdplatsbrist på landets sjukhus. Svenskar dör på löpande band i oändliga vårdköer i väntan på operation i den ”humanitära stormakten”. Väntetiden till Folktandvården varierar från 2-5 år, beroende på var i landet och hur många tusen ”nysvenskar” kommunen släppt fram till det gratis smörgåsbordet. Det saknas resurser och pengar – trots ett av världens högsta skattetryck. Köerna till den krympande välfärden blir längre och längre!

Den ena kommunen efter den andra, aviserar att man är bankrutt, medan 19 av 21 landsting klassas som konkursmässiga!

Vårdgaranti existerar inte. Svenskar som har råd, söker privat vård i utlandet. Cancersjuka i den ”humanitära stormakten” åker till Finland för vård… Sak samma med svenska kvinnor som skall föda. Finland blir räddningen. Sverige bedöms i dag ha sämst sjukvård i EU.

Förnedrande

Skatteuttaget accelererar… med kontinuerligt stigande levnadsomkostnader som följd. Regimens (sedan mer än tre månader saknar Sverige regering) desperation är uppenbar, i försök att fylla det stora, svarta och omättliga hålet som inkompetenta och efterblivna politiker skapat. Hade Sverige med sitt enorma skattetryck fungerat, skulle begreppet fattigpensionär varit fullständigt okänt.

Ingen pensionär skulle behöva handla undermålig falukorv, veckogammalt franskbröd för halva priset och oaptitliga påläggsskalkar till ”extrapris”. Eller leta pantburkar i papperskorgar bland blöjor, spyor och påsar med hundskit.

Helt odramatiskt…

Etniskt svensk fattigpensionär. Född i Sverige av svenska föräldrar, uppväxt och gått i skola i Sverige, talar och skriver svenska obehindrat, har bildat familj och jobbat i Sverige. Aldrig manipulerat med vare sig ålder eller identitet och har alla papper i ordning. Är allmänbildad, socialt kompetent och känner till hur det svenska samhället (inte!) fungerar. Dessutom ostraffad.

Inte ens en hastighetsöverträdelse har ålagts mig efter 48 års körning på svenska vägar. (Jag har dessutom själv betalat mitt körkort ur egen ficka!)

Måste själv betala

Som svensk fattigpensionär måste man själv betala för sig. Ingenting är gratis. Om jag åker kollektivt, måste jag betala för buss, båt, tåg, flyg… Vill jag gå på gym eller till simhallen… måste jag betala, i likhet med allt annat. Har dock tur som inte behöver anlita kostnadskrävande tolkhjälp för 400 – 600 SEK i timman!

För några dagar sedan inhandlade jag nödvändig medicin på apoteket: 490 SEK. Högkostnadsskyddet för etniska svenskar är numera uppdaterat till 2 250 SEK.

Är som etnisk svensk även hänvisad att betala för tandläkare, akutsjukvård, läkarbesök, specialistvård, äldrevård, medicin etc. etc.

En svensk fattigpensionär har inte råd att gå till tandläkaren… Landets fattigpensionärer tillhör inte de privilegierade.

Däremot… som ”nyanländ”, ”papperslös”, ”ensamkommande”, utlänning som på falska premisser illegalt uppehåller sig i landet, tillsammans med krigsförbrytare, ”flyktingar” som kommer tillbaka från semester i det land man flytt ifrån, återvändande ”radikaliserade” IS-extremister som mördat, våldtagit kvinnor och barn som skändat och skurit halsen av människor, samt om man är ”EU-medborgare”, kommer man undan gratis eller i värsta fall med att betala 50 spänn. Även detta svenska skattepengar, som tidigare matats in på ICA-kortet!

Dessa exklusiva förmåner för icke-svenskar även gäller medicin. Som grädde på moset erbjuds man gratis kläder, barnbidrag, möbler, i-phone, mat, fritt boende, fri skola och undervisning… retroaktiv föräldrapenning… Utan att ha betalat en enda krona i skatt!

Råkar man sedan ha tre fruar och 16 barn, och kommer från Afrika, tilldelas respektive vars en lägenhet eller villa. Helt gratis!

Falskt namn, manipulerad ålder, inget pass eller ID. Sverige är det enda land i världen där krigsförbrytare och kriminella får ny identitet, bostad och bidrag… samt gratis social service i form av bl a läkarvård- och tandvård samt medicin.

Mindre än 10 procent av dem som söker sig till Sverige är verkliga flyktingar. Som en konsekvens av detta produceras svenska fattigpensionärer på löpande band.

Ingenting är gratis

Mat är en dyr utgift. Ibland behövs nya kläder… Bränsle till min 25 år gamla rostiga bil, som emellanåt kräver reparationer. Skatt och försäkring.

Måste betala för mitt boende: el, sophämtning, vatten/avlopp, aviserad påtvingad skatt för SVT:s & SR:s västersmörja, telefon, internet, försäkringar… akuta reparationer och underhåll… Etc. etc. (Delar inte kostnaderna med någon.)

Måste inhandla nödvändiga produkter till hushållet: glödlampor, hygienartiklar, diskmedel, sängkläder, handdukar, tvättmedel, städutrustning, dammsugarpåsar… Kanske en ny tallrik, ett par glas, några kaffekoppar, gardiner, en trevlig bok… en ny möbel… en matta. Alltid är det något!

Vill jag gå en kvällskurs och lära främmande språk, måste jag själv betala. Önskar jag göra en utflykt eller en resa får jag stå för kostnaderna. Biobesök, ett kulturberikande musikevenemang eller ett teaterbesök… Allt kostar.

Det är en obetalbar tur att det finns loppisar! Åtminstone för landets fattigpensionärer.

Loppisarna är rena guldgruvan för oss som den ”humanitära stormakten” förbisett.

Sverige – den globala socialbyrån

Efter att det frånstötande mångmiljard-kalaset kring det permanent dukade smörgåsbordet på ”Hotel Suecia” på ”Costa del Gratis” – även kallat världens största socialbyrå – finansierats på sina astronomiska utgifter… och de giriga asyl-baronerna fått sitt och asyl-advokaterna erhållit groteska mångmiljonarvoden… blev det från och med januari 2018 hela 150 SEK över per månad till den ”humana stormaktens” fattigpensionär.

Vid årsskiftet fick man via media, illusionen om att pensionen för 2018 skulle öka med flera hundralappar per månad. Men icke sa Nicke… det stannade för min del vid 150 SEK!

Etthundrafemtio kronor…!

150 SEK räcker till 9 liter diesel, eller en liten bit hyggligt oxkött eller en flaska skapligt vin, en brudorkidé, eller 700-800 gram färsk torskfilé. Alternativt 5-6 ringar Scans falukorv á 800 gram på extrapris… Det handlar om att prioritera, vad man vill unna sig extra under en hel månad som fattigpensionär i den ”humanitära stormakten” Sverige!

Mitt ”lönepåslag” på 150 SEK räckte varken till diesel, vin, oxkött eller falukorv. Det slukas av elräkningar, där en surrealistisk del utgörs av skatter!

Som vi vet, åker det dygnet runt omkring utländska ligor som praktiskt taget ostört kan plundra svenska hem på allt av värde. I tron att det skall avskräcka från att ens egen bostad skall plundras och länsas, har jag lampor tända både ute och inne i stort sett dygnet runt. Framför allt då det blir aktuellt att lämna bostaden – för att ge intryck av att någon är hemma…

Påslaget om 150 SEK går direkt till elbolaget. Det betyder minus i budgeten. Vilken ytterligare ansträngs om vintern blir kall, då det åtgår mer energi för att hålla värmen i huset.

En reflektion…

Lena Erixon på Trafikverket är Sveriges högst betalde generaldirektör. Ni vet hon som har ”ansvar” för den ”humanitära stormaktens” järnvägar – på vilka tågen dagligen står stilla över hela landet.

Utgår man från att Erixson har normal femdagars arbetsvecka, behöver hon bara infinna sig bland de stillastående tågen under 10 timmar, för att erhålla lika många kronor som jag får i pension under en hel månad!

Alltså 165 000 SEK i månaden, medan tågen står stilla varje dag… Till detta kommer naturligtvis en lång, lång rad privilegier och ekonomiska fördelar för det tunga ”ansvar” hon uppbär – tillsammans med en garanterat bisarrt tilltagen pension…

Polismyndighetens tidigare ”ansvarige” generaldirektör Dan Eliasson, var (och är?) landets näst högst betalde myndighetschef efter Erixon.

Ja precis han… med plastarmbanden där ”män” uppmanades (på svenska…!!) att inte våldta och sexuellt ofreda svenska kvinnor. Som kved ett ynkligt ”hjälp oss” i TV. Och kört Migrationsverket och Försäkringskassan i botten och skjutit Polismyndigheten i sank med kollaps och kaos som följd. Som knappt hann sätta sig till rätta på nya myndigheten MSB, förrän han ännu en gång visat sin monumentala oduglighet.

Inte heller behöver denne socialistiske politruk med 160 000 SEK i månaden vända på tusenlapparna! Pensionen lär heller inte skämmas för sig!

Lögn, fusk och bedrägeri

Den ”humana stormakten” Sverige är unik. Det saknas fullständigt hämningar när det gödslas med svenskarnas skattepengar. Till terrorister, utomeuropeiska kriminella assistansligor & bidragsplundrare, tredje världens välfärdsturister och andra länders identitetslösa medborgare som satt i system att fuska, ljuga och bluffa sig in i det kravlösa bidragsparadiset Sverige. Genom lögner och bedrägeri avseende ålder, identitet och falska asylskäl, samt varifrån man påstår sig komma. Detta är i hög grad depraverande.

Inte att förglömma – i den bisarra mångmiljardrullningen: arvoden, löner och pensioner till komplett odugliga och inkompetenta myndighets- och verkschefer, generaldirektörer, politruker… och politiker. Detta är oanständigt.

Sverige förefaller satsa 100 procent på att utplåna sig självt…

Ett groteskt biljonregn (1 000 miljarder = 1 biljon) som helt saknar proportioner och verklighetsförankring, samt motstycke i den svenska historien! Medan man struntar i sitt eget folk. Inte minst sina fattigpensionärer. Den ”humanitära stormakten” är mer angelägen om andra länders medborgare, än sin egen befolkning. Det är motbjudande hur Sverige behandlar sina 330 000 fattigpensionärer.

Som svensk i den ”humana stormakten” Sverige känns det med tanke på den omtalade värdegrunden… samt allas lika värde – inte bara nedsättande, deprimerande och… degraderande. Utan även diskriminerande, förödmjukande, kränkande, ovärdigt  – och förnedrande att rangordnas som fattigpensionär.

Johansson (svensk fattigpensionär)


22 responses to “Svenskar… ta på er de gula västarna, innan det är för sent!

 • Peter Sjöström

  Som man bäddar får man ligga . Det är pensionärer till stor del som håller S under armarna . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Lite

  Alla dessa val…!
  I helgen har verklighetens människor protestmöte på Mynttorget
  och
  på Sergels torg är det ”freak show” – de arbetsbefriade kulturmupparna gråter ut över kommande bidragsbortfall.

  Lätt val, gratis freak show kan ju vara kul, men omsorgen om de verklighetens människor som gör eller har gjort sin plikt för Sverige går definitivt före.

  Gilla

 • Tore

  Problemet ligger i att folk röstar på dessa Svenskfientliga partier, och så länge folk gör det spelar ingenting annat någon roll.
  Problemet är folket
  Hur skulle Sverige sett ut om landet var befolkat av finländare?
  Skulle män vara feminina jämställda pajasar och kvinnorna feministiska arab madrasser då?
  Se felet och sluta skylla på politikerna
  Vi har dom politiker vi förtjänar.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Har alltid gul väst vid cykling, promenader och jogging men märker inga förändringar !

  Gilla

 • Jag

  En mycket läsvärd och sann artikel! Tack!

  Våra landsförrädare till s k ”politiker” inom sjuklövern är så SverigeFrånVända och nästintill ”hatar” sina egna medborgare, Skattebasen.
  De enda rättigheter som vi uppenbarligen har är att betala världens högsta skatter för att finansiera müslimsk masskolonisering i Sverige, terrorism mot Israel, allehanda grova brott, 11000 afghanska ”baaarn” utan asylskäl, tolkar in absurdum inom olika instanser, bilbränder, gruppvåldtäkter osv osv
  malmoe, tyvärr förlorad stad, med ”utjämningsmedel” trots att de borde klara sig själv osv osv

  Gilla

 • Brasklappen

  Stefan Löven kommer att röstas ner idag! SOCIALDEMOKRATERNA som gjort Sverige till global Socialbyrå måste efter 100 år vid makten förpassas till historiens soptipp! Vi behöver ett nyval och ett starkare SD för att markera för den ”humanitära superstormakten” och det hycklande politikerfrälset att nu är det tamefan nog!

  Gilla

 • Grune

  Ni som skall gå och rösta nästa val har två val, Antingen ett politiskt parti ( alltså SD ) eller också ingenting.

  Gilla

 • Kurt

  Varför inte sköld och svärd alternativ yxa

  Gilla

 • Grune

  Detta var det bästa som någonsin skrivits inom den Svenska gränsen sedan jorden kom till.
  Svenska regeringen ( som vi hade för över 3 månader sedan) satsar 150% av statsbudgeten på invandrarna. Dom lånar ju några miljarder om året.

  Gilla

  • Grune

   Jag glömde skriva att jag är en fattigpensionär med 12015 kronor i månaden före skatt.

   Gilla

   • Kenth Andersson

    Lugn, M/KD:s budget som nyss klubbats igenom i riksdagen och som bland annat stöds av SD ger sänkt skatt och några hundralappar extra i plånboken för pensionärer !
    Som pensionär får man nu fundera på vad man göra för dessa några extra hundralappar.
    Hur mycket ökade riksdagspolitikerna på sina egna redan feta löner och arvoden vid den senaste höjningen ?

    Gilla

 • Anders

  Mycket bra skrivet, och tyvärr sant. Politikerna pissar på etniska Svenskar.

  Gilla

 • tikamax

  SVar till Johansson fattigpensionär:

  HEJ JOHAN, trodde att du skrev om mig, eller att jag skrivit vad DU skrivit! Jag HÅLLER MED DIG till 100%. Jag är också fattigpensionär med 12.900 kronor i månaden. Tandläkaren är LYX, har inte råd, fina kläder, skor eller klippa håret, eller en flaska gott vin till hmm falukorven… har man inte råd med. Och nu är det JUL snart och barnbarn och barn har man inte råd att köpa julklappar till, och har inte haft råd med det på flera år.

  Jag är OCKSÅ FÖRBANNAD på att skattepengar som jag också betalat in under mitt liv väljer politikerna till migranters lyxliv i Sverige och jag får storögt se vilka flotta barnvagnar migranterna har, vilka fina märkesskor de har och vilka bländvita leenden de har och vilka fina BMW de åker omkring i….. Detta gör mig URSINNIG och FÖRBANNAD! Och jag talar med många, många som är i samma situation som jag, du, är i, och att bara existera – inte leva – är ett tufft liv.

  HUR MÅNGA ÄR VI därute i landet som har det så här? ÄR inte GULA VÄSTAR NÅGOT FÖR OSS?

  Gilla

  • Grune

   Jag var med min son på sos och där fick jag bevittna följande.
   En invandrarmiljonär väntade på sin tur och när den kom tog han av sig diamanter och guld för säkert flera hundra tusen och gick in.
   När han kom ut igen såg han väldigt glad ut när han och kompisen gick ut till den nya mersan.
   Min son fick ingen hjälp.

   Gilla

 • Brasklappen

  Efter många år i arbetslivet är jag idag s.k. fattigpensionär med drygt 9000:-kr efter skatt i allmän pension! Tack vare ”tjänstepension” inbetald av arbetsgivaren tillkommer c:a 3000kr till, dvs 12000:-kr totalt efter skatt. Tack vare låga boendekostnader och en sparad slant klarar jag mig ändå bra! Utan typer som Stefan Löven och utan massinvandringen skulle svenska pensionärer inte vara de fattigaste inom Europa utan ligga minst på Schweiz nivå!! Jag berättar detta öppet och jag vet att det finns ännu fattigare pensionärer – ofta fortsätter de att rösta på undergångspartiet Socialdemokraterna!

  Gilla

  • Brasklappen

   Sverige = den globala Socialbyrån…-Vi får betala och det sovande folket kommer att få ta ännu mer, bl.a. jobba till 70 år….GRATTIS!!

   Gilla

  • Grune

   Det jag berättade ovan var alltså min inkomst FÖRE skatt. EFTER skatt är inkomsten 9099 kronor.

   Gilla

   • Brasklappen

    Fräckt att stjäla skatt på låga pensioner, min är c:a 13000 före skatt! Besöket du beskriver på Socialbyrån stämmer mycket bra med verkligheten, invandrarna får hjälp på order av politikerfrälset, – svenskar, som din son prioriteras bort!! Det finns bara en lösning på sikt och det är att SD blir starkare och att de andra tvingas prata med dem! Fortsätter 82% att rösta fram 7klövern kommer mer av samma, bl.a. anhöriginvandring av fler bidragsparasiter utan bakgrundskontroll. Som insändaren skriver är Sverige det ända land där det går att komma utan pass och ID och få medborgarskap, ta hit hela ”släkten” mot betalning och leva gott på bidrag – Sverige är en global Socialbyrå men etniska svenskar får ingenting där!!!

    Gillad av 1 person

 • alvar1131

  Varför västar? Vi nordbor har använt sydvästar när vi vill skydda oss mot kalla vindar på ett stormigt hav. Sydvästen finns i gult.

  Gilla

 • Kent

  Det var långt och hårt men sant.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: