16 bilar förstörda i anlagd brand i Gävle


BROTTSLIGHET. Vid fyratiden på fredagsmorgonen kom larm att flera bilar börjat brinna på Solröksgatan i Andersberg i Gävle.

Senare stod det klart att totalt 16 fordon brandskadats och cirka klockan 05.15 kunde räddningstjänsten lämna platsen.

Den senaste tiden har en rad misstänkt anlagda bilbränder inträffat i Gävle, men ännu har ingen gärningsperson identifierats.


10 responses to “16 bilar förstörda i anlagd brand i Gävle

 • havemydoubts

  Åter igen, vad säger Miljöpartiet om detta? Men de kanske anser att röken är ofarlig och bra för klimatet.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  90% av bränderna i bilar, industrilokaler resp skolor/offentliga lokaler har med islamsk lågnivå terrorism att göra. Imamerna uppmuntrar/skickar ut sina jihadister (de framtida soldaterna i ett inbördeskrig) för att göra attentat, för att därvid sänka tröskeln inför att senare utföra dödligt våld. Efter några år finns mängder med jihadister som har en låg tröskel för att döda och är beredda att ta till vapen. Först angriper de alla förhatliga cymboler typ demokratiska institutioner och politiker, polis, domstolar, sedan utvidgas detta till att döda flest möjliga lärare (delger kunskaper som är hotfulla för islams lära) och kommunister (de är normalt bättre organiserade än andra dhimmies – jmf t ex Iran). Nästa steg är att inkludera de förhatligas familjer i deras hem, och någonstans däromkring eller kort innan är det i realitéten inbördeskrig med de vanliga islamska masakrerna.

  Sedan begär islam fred under förutsättning att vissa ”små eftergifter” ges åt sharia som särbehandlar muslimer ännu mer än idag, inte att förglömma ”full bidragsförsörjning” motsvarande vad dhimmies skall erlägga i yazza. Muslimer är krigare och skall inte jobba!

  Och veka politiker och myndigheter viker sig lätt för fred verkar vara bra för en liten eftergift.
  DÅ SKALL POLITIKERNA VETA ATT ENLIGT SHARIA (DIV FATWOR) FÅR INTE ISLAM SLUTA FRED MED OTROGNA – NÅGONSIN – UTAN TALET OM FRED ÄR I VERKLIGHETEN ATT BETRAKTA SOM VAPENSTILLESTÅND, VILKET ISLAM SÅ SNART MAN SAMLAT MER RESURSER I (UTBILDADE/TRÄNADE) SOLDATER, VAPEN ETC AVSER BRYTA OCH FORTSÄTTA KRIGET TILLS ALLA OTROGNA FLYTT ELLER DÖDATS. Att konvertera är farligt för de otrognas män/pojkar, men kvinnor och flickor kan inordnas som 3:e – resp 4:e- hustrur och barnafödare, vilka barn uppfostras av en rättrogen kvinna – vanligen 1:a hustrun, till att bli nästa generations jihadister.

  Gilla

 • selmma ur fattig

  Svetsaren åker till Bryssel . BRy sig om sverige ha ha.
  Fattig pensionärer 300 000 under fattigdoms strecket.
  Ine ryr sig svetsaren om detta

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Tröttsamt med dessa självantändande bilar i Lövens trygga och heligt mångkulturella Sverige !

  Gilla

 • Kalle Anka

  Importerar man Mellanöstern, då får man Mellanöstern, 82% av väljarkåren har röstat för fortsatt folkutbyte. Grattis Sverige till detta ”kompetensregn”.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Fråga mona sahlin om nya traditioner som bilbränder,skjutningar, gör att Sverige blir mycket roligare?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Julbocken klarade sig, men tydligen inte bilarna.

  Nya jultraditioner i Gävle.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: