16 bilar förstörda i anlagd brand i Gävle

BROTTSLIGHET. Vid fyratiden på fredagsmorgonen kom larm att flera bilar börjat brinna på Solröksgatan i Andersberg i Gävle.

Senare stod det klart att totalt 16 fordon brandskadats och cirka klockan 05.15 kunde räddningstjänsten lämna platsen.

Den senaste tiden har en rad misstänkt anlagda bilbränder inträffat i Gävle, men ännu har ingen gärningsperson identifierats.

10 thoughts on “16 bilar förstörda i anlagd brand i Gävle

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    90% av bränderna i bilar, industrilokaler resp skolor/offentliga lokaler har med islamsk lågnivå terrorism att göra. Imamerna uppmuntrar/skickar ut sina jihadister (de framtida soldaterna i ett inbördeskrig) för att göra attentat, för att därvid sänka tröskeln inför att senare utföra dödligt våld. Efter några år finns mängder med jihadister som har en låg tröskel för att döda och är beredda att ta till vapen. Först angriper de alla förhatliga cymboler typ demokratiska institutioner och politiker, polis, domstolar, sedan utvidgas detta till att döda flest möjliga lärare (delger kunskaper som är hotfulla för islams lära) och kommunister (de är normalt bättre organiserade än andra dhimmies – jmf t ex Iran). Nästa steg är att inkludera de förhatligas familjer i deras hem, och någonstans däromkring eller kort innan är det i realitéten inbördeskrig med de vanliga islamska masakrerna.

    Sedan begär islam fred under förutsättning att vissa ”små eftergifter” ges åt sharia som särbehandlar muslimer ännu mer än idag, inte att förglömma ”full bidragsförsörjning” motsvarande vad dhimmies skall erlägga i yazza. Muslimer är krigare och skall inte jobba!

    Och veka politiker och myndigheter viker sig lätt för fred verkar vara bra för en liten eftergift.
    DÅ SKALL POLITIKERNA VETA ATT ENLIGT SHARIA (DIV FATWOR) FÅR INTE ISLAM SLUTA FRED MED OTROGNA – NÅGONSIN – UTAN TALET OM FRED ÄR I VERKLIGHETEN ATT BETRAKTA SOM VAPENSTILLESTÅND, VILKET ISLAM SÅ SNART MAN SAMLAT MER RESURSER I (UTBILDADE/TRÄNADE) SOLDATER, VAPEN ETC AVSER BRYTA OCH FORTSÄTTA KRIGET TILLS ALLA OTROGNA FLYTT ELLER DÖDATS. Att konvertera är farligt för de otrognas män/pojkar, men kvinnor och flickor kan inordnas som 3:e – resp 4:e- hustrur och barnafödare, vilka barn uppfostras av en rättrogen kvinna – vanligen 1:a hustrun, till att bli nästa generations jihadister.

  2. Importerar man Mellanöstern, då får man Mellanöstern, 82% av väljarkåren har röstat för fortsatt folkutbyte. Grattis Sverige till detta ”kompetensregn”.

KommenteraAvbryt svar