Det ger glädje till män när flickorna är väldigt små, sa 60-åriga Ahmad


ISLAM. Amnesty uppskattar att 80-90 procent av kvinnorna i Afghanistan är utsatta för tvångsäktenskap. Enligt en FN-rapport från 2016 gifts hälften bort före 19 års ålder, varav 40 procent av dessa när de är mellan 10-13 år.

Magda Gad, reporter på Expressen skriver på Facebook

Få situationer i mitt liv har varit så svåra som mötet med 60-åriga Ahmad och hans tolvåriga fru Sohaila.

Han gifte sig med henne när hon var tio år och han tycker inte att han har gjort något fel – han frågade hennes pappa om lov och han betalade för henne.

Däremot tycker han att hon gör fel – för att hon säger att hon inte älskar honom och att hon inte vill ha sex med honom.

Han tycker också att det är en skam att hon ber om att få gå i skolan. Han säger att det går emot kulturen. Hon får inte ens gå utanför dörren utan honom.

Under intervjun började både Ahmad och Sohaila gråta. Hon för att hon inte vill vara gift med honom – hon sa att hon hellre vill ta livet av sig än vara gift med honom – men hennes mamma har sagt till henne att självmord är emot islam.

Han för att han blev så kränkt av det hon sa att han ville slå henne.

Ahmad tog tag om hennes nacke och drog henne till sig med våld och visade med knytnävarna hur han brukar slå henne över kroppen.
Han förklarade att det är det enda sättet han känner till för att tillrättavisa henne.

Sohailas mamma sa att hon älskar sin dotter men att detta är en del av livet för kvinnor i Afghanistan och att hon själv har blivit mycket mer våldtagen och misshandlad än henne.

Hon sa också att det skulle vara mycket dåligt för familjen om dottern vill skilja sig.

För Sohaila, som drömmer om att gå i skola och utbilda sig till läkare, finns ingen utväg. Hon säger att hon inte kan fly från Ahmad och att det enda slutet hon ser är att familjen dödar henne – eller att hon dödar sig själv.

Amnesty uppskattar att 80-90 procent av kvinnorna i Afghanistan är utsatta för tvångsäktenskap.

Enligt en FN-rapport från 2016 gifts hälften bort före 19 års ålder, varav 40 procent av dessa när de är mellan 10-13 år.

– Det ger glädje till män när flickorna är väldigt små, sa 60-åriga Ahmad.
Sohaila är hans tredje hustru.

Läs mer på Expressen, tyvärr bakom betalvägg…

Ovanstående av Magda Gad

-Pettersson säger att detta förtryck av flickor och kvinnor har fått den humanistiska stormakten Sverige, som har världens första och enda feministiska regering att ta i med hårdhandskarna och flytta problemen hit…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


25 responses to “Det ger glädje till män när flickorna är väldigt små, sa 60-åriga Ahmad

 • Br

  Han kan inte ringa en vän för han har ingen!! Hahahaha!

  Gilla

 • verklighetochsanning

  sådan mentalitet formar Sverige. Godnatt Sverige!

  Gilla

 • centurion

  Nu förväntar vi oss naturligtvis ett rejält avståndstagande i mycket skarpa ordalag från ”världens första och enda Feministiska regering”. Upp på barrikaderna nu : Gudrun Schyman, Isabella Lövin, Veronica Palm, Maria Ferm, Margot Wallström, Annika Strandhäll……. Vi väntar med spänning… Snart kommer det… Nä, kommer givetvis aldrig att ske !!!

  Gilla

 • Onkel Björn

  Är det någon som undrar hur det kan komma sig att IQ nivån sjunker i Sverige, när man låter folk som Ahmad komma hit.
  Undrar just hur många Ahmad det kan finnas i landet idag.
  Och dessa människors uppehälle ska skattebetalarna stå för.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Blir dessa grottmänniskor förklarade som pedofiler när de kommer till de kriminellas paradis Sverige och får sin härliga fristad eller går de i religionens namn fria från denna icke hedervärdiga titel pedofil ?
  Ingen normal svensk utanför PK-familjen blir nog förvånad om så är fallet.

  Gilla

 • Macke

  ”Vilken av följande grupper satsar Sveriges feministiskaregering allra mest på?”

  Fråga tillbaks:
  Hur många livlinor får jag ta till anspråk?
  Är det 3 kvar så börja med att datorn tar bort två av alternativen.
  Därefter ringa upp och fråga en nära vän.
  Den sista livlinan blir att publiken får trycka på sina knappar,
  vilket av de två alternativen som får mest.
  Svaret blir ”Jag stannar där”

  Gilla

 • Jack

  Grattis Sveriges feminister. Så här ser Sverige ut om 20 år. Det var väl det ni ville. Ni feminister är lite ostyriga, så ni har förstått att det behövs en gammal och klok patriark som kan slå er när ni inte fattar hur ni ska göra.

  Gilla

 • valentin

  Har nån bett Gudrun om en kommentar?

  Gilla

 • Suzie

  Sveriges och världens första och enda feministregim ( som är liktydig med kulturmarxism) visar öppet sitt hat och totala likgltighet för barn och kvinnor
  genom att importera mängder av män / soldater från dysfunktionella klankulturer från världens värsta länder,med barbarisk kvinnosyn. och med pedofili som rättighet enligt deras ideologi.Här i Sverige får de våldta/gruppvåldta barn och kvinnor helt öppet och skamlöst överallt i samhälllet och komma undan med att de påstår sig vara barn, inte känna till att man inte får sexuellt våldföra sig på svenska barn och kvinnor.Sveriges sk feministregim är livsfarlig för alla barn och kvinnor i Sverige som gjorts till villebråd åt dessa sataniska barbarer som bjudits hit av sjukklöverligan.Sverige är så sinnessjukt då de vanstyrs av besatta psykopatiska galningar,om landet och folket skall kunna tillfriskna måste först alla galningar vid makten lyftas bort från de viktiga positionere de tillskansat sig och limmat sig fast vid,sen är vägen till befrielse öppen,frågan är bara vilka som skall utföra detta nödvändiga utrensningsarbete? Vikingar,Axel Oxenstierna med flera kom tillbaka!!!!

  Gillad av 1 person

  • Tore

   Du vet att i stort sett alla unga kvinnor idag är feminister. Utländska kvinnor är dom enda som vill ha barn och skaffa familj och tror på kärnfamiljen.

   Gilla

  • verklighetochsanning

   vilka ska göra det? Att det måste göras är självklart. De måste bort. Men svenska män duger inget till feministkastrerade som de är sedan många år. Gula västar verkar fungera i manliga Frankri

   Gilla

   • Tore

    Vilka är det som fostrar Svenska män till hen fikusar från den dagen dom föds till sista dagen i skolan?

    Gilla

 • Gringo

  Allt detta på grund av en mycket sjuk religion, som motsätter sig allt som vårt land har byggt upp och tror på. PK har glömt allt vad värderingar och normer ska stå för i svenska mått räknat, Därav kan en så sjuk religion växa fritt i vårt land, påhejad av allt från regering, journalister, kyrkan och PK-folk. Tror man kan stava det hela som ”fritt fall” för Sverige, glöm aldrig att det går fortare att plocka ner än att bygga upp.

  Gilla

 • micaelsblogspot

  Reblogga detta på Micaels Lidéns Blog och kommenterade:
  Exakt, vår så kallade feministiska regering tar hit problemen, för att sen blunda för dem.
  Patetiskt av regeringe och kränkande för kvinnor som lever under hederskulturen.
  Vår pajasregering får mig endast att känna förakt genom sitt totala misslyckande med massinvandringen med allt vad det innebär och kommer att leda till tack vare dom.

  Gilla

 • Tanten

  Sidan på Expressen kunde inte hittas!
  404

  Gilla

  • Macke

   Den finns på Expressen.
   Expressen kör nu mera som flertalet övriga och artikeln ingår i ”Premium”
   Läs utan kostnad i en månad, därefter 59 kr/mån.
   Ingen bindningstid.
   Avsluta enkelt online när du vill.

   Gilla

 • Ståfräs

  FI, Metoo, ”Feministregeringen” o 7-klövern samt PK har nog inte alla hästar hemma och verkar sakna både hjärta o hjärna, herregud, kan det bli värre än så här undrar man som normalt funtad, jo tydligen om SD skulle få inflytande på politiken, herregud väx upp för fan.
  Hur skulle det vara att låta detta flickoffer få komma hit, eller är det motbjudande för FI o Metoo, som tydligen bara gillar vuxna skäggbarn, man kan ju undra varför?

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  VINST FÖR SAMHÄLLET !

  // Stefan den sk. ledaren 🤒

  Sjuk – Sjukare – Sverige.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: