Åkesson gör rätt, åker till Thailand…

REGERINGSBILDNINGEN. Expressen tar upp att Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson lyser med sin frånvaro i politiken och valt att ta föräldraledigt och resa bort med sin familj. 

Mitt under pågående budgetförhandlingar och regeringsbildning har SD-ledaren valt att vara föräldraledig och resa bort med familjen skriver tidningen.

-Pettersson tycker Jimmie gör rätt i det, ingen vill ju prata eller  förhandla med honom och talmannen har sagt att det inte är aktuellt att riksdagen ska rösta om Åkesson som statsminister och vad Expressen anser om SD vet vi…

…och jag är övertygad om att det finns både mejl och telefon i Thailand. Förresten ska Stefan Löfven vara i Bryssel på fredag och det är samma dag som riksdagen ska rösta om Löfven som statsminister!

En del väljer sandlådan, andra föredrar Thailand

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

22 thoughts on “Åkesson gör rätt, åker till Thailand…

 1. Jimmie bjud med en fattig pensionär. Denna fattig pensionär kommer inte längre än till parken o kollar om där är pantburkar

 2. Jimmie, kul hoppas vi kan ses, ta en kaffe, så skall jag visa dig alla smultronställen i Hua Hin med vackra floder, vattenfall, vilda elefanter och vita stränder…

  Ang Sveriges demokrati så är den i övergångsåldern och kommer inte vara så värst fruksam framgent, mer åt det fruktlösa hållet.

 3. Hade gärna åkt till Thailand oxå,slippa detta sega mörka vinterträsk,
  slippa Lööf,Björklund och resten av politrukerna
  och sist men inte minst ,slippa alla vulgära rabiatfeminister som hatar alla vita män,
  I Thailand blir en man behandlad som en man. Jag vet för jag har varit där.Härliga tjejer.

 4. De kan göra vad f.n de vill…allihop!
  Abzurdistan har inte haft en regering sen 2002….bara nickedockor.
  DYRA nickedockor,$om BARA kan höja skatter/avgifter…
  Somliga tror avgifter är bättre än skatter…
  Hahaha!
  EU/FN styr sen 2002,mig veterligen…

 5. Det är väl bra mycket värre att Löven, som hela omröstningen handlar om, håller sig borta. Det är sjukt! Att han flyr fältet JUST NU, visar bara på ett oengagemang för sitt eget ledarskap. Att det bara är makten, inte medborgarnas väl, som är det som för honom gäller. Det är viktigare att i Bryssel, FIFFLA MED INVANDRINGSMOTTAFANDET, så vårt land och folk blir helt förrött. Det visar hur lite Löven egentligen bryr sig om oss riktiga svenskar. Men sossarna fick ett bryt, när den konservativa budgeten gick igenom ha ha ha! De verkar helt knäckta i sina uttalanden. *Smile* Den är ju rätt bra, när vi slapp de liberala dårarnas inflytande. Och vi behöver ingen regering egentligen. Budget har vi ju nu, och alla beslut kan ju fattas i riksdagen, med motioner, och hoppande majoriteter, där Andreas Norlén kunde vara nån slags lots i det hela. Det kunde gå, tror jag!

  • Jag håller med dig. Vi behöver ingen regering för ingenting blir bättre om vi skall bilda en ny regering av dårar.

 6. Det måste vara helt Ok av Jimmie, för Mattias Karlsson har sagt att Jimmie har lovat sin son att de skall åka till Thailand och då måste det vara helt Ok

 7. Jimmie gör väl helt rätt som i nuvarande läge reser bort
  det är ju ändå ingen som vill tala med honom.
  Så därför förstår jag inte varför någon skulle sakna honom just nu.
  Sedan är ju ett löfte till sonen viktigt att hålla, fråga Majoren i L, han vet hur viktigt detta är!

 8. Rätt att Åkesson tar semester från vuxen-mobbarna och vilar upp sig i Thailand med familjen!

 9. Helt rätt att han åker iväg. Hoppas att han och familjen får det Riktigt bra!

  Han får se nyheterna på tv, hur folk mejas ner och mördas, till höger och vänster, i Europa.

 10. Från läktarplatsen utan något direkt politiskt inflytande kan ju J.Å åka när och vart han vill !

 11. Önskar Jimmie en BRA ledighet i Thailand.

  ÄR DET NÅGON SOM VET VARFÖR SVT på sina textremsor i SvT2 skriver att ”STATSMINISTER STEFAN LÖFVEN” ÅKER TILL EUMÖTE I BRYSSEL, MEN HAN ÄR JU AVSATT FÖR F_N!!! HAN är väl ingen ”STATSMINISTER” i Sverige längre, eller????? Han är partiledare för S vad jag förstår, Sverige har ingen statsminister f.n. Han är ju BORTRÖSTAD från sin befattning som STATSMINISTER!!

  JA JIMMIE förståss som SKULLE VARA EN FRÖJD att SE HONOM PÅ PODIET DÄR OCH TITTA NED PÅ ALLA SOM MOBBAT OCH KRÄNKT HONOM!

  • ”Statsministern leder en övergångsregering”

   När talmannen har entledigat statsministern och de övriga statsråden uppehåller de sina befattningar till dess processen med att bilda ny regering har slutförts och den nybildade regeringen tillträder. Under denna regeringsbildningsprocess leder statsministern en övergångsregering. Regeringskansliets uppgift är att bistå övergångsregeringen till dess en ny regering har tillträtt.

   En övergångsregering fattar främst beslut i löpande eller brådskande ärenden. Den enda uttryckliga begränsningen av en övergångsregerings befogenheter är att den inte får besluta om extra val.
   https://www.regeringen.se/artiklar/2018/09/statsministern-leder-en-overgangsregering/

   • Hörde ”Svittsaren” skulle åka på semester till Bryssel.Detta samma dag som han väntas bli nobbad,för andra gången i rad !
    Förresten vem är det som beviljar dessa knapptryckare permission ? I detta fall har ju den röde figuren över 100.000;- /mån i lön. När jag låg i lumpen var dagsinkomsten kring 2,40 om dagen. Då måste jag gå till en kapten och ansöka om en kort permis,och inte f-n ställde de något gratis flyg till förfogande för mig,eller de andra !

   • Stefan Löven är definitivt inte statsminister och har heller aldrig varit det. En statsminister i ett land är satt att se till befolkningen bästa och det har aldrig denna individ gjort.

Kommentera