Bilden av det sanna islam

ISLAM. Kashif Virk är imam inom Islams Ahmadiyya församling i Stockholm. Virk studerar Religionshistoria på Stockholms universitet och har en sjuårig utbildning på en imamhögskola i London, Jamia Ahmadiyya.

Kashif Virk twittrar och önskar förmedla bilden av det sanna islam, en fredlig religion som betonar människans skyldigheter gentemot både Gud och sina medmänniskor.

-Pettersson misstänker att det är en viss skillnad på flickorna ovan, jag tror den vänstra behåller sina vinterkläder på även på sommaren medan den högra…

Strand i södra Storbritannien 2016.
Strand i södra Europa 1970
Pettersson på stranden 1971
Självklart bär de muslimska damerna tält frivilligt och detta uppmuntras i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Bilden av det sanna islam

 1. Det är en enorm skillnad. Hon tillvänster har sina trasor på sig för att hon är FÖRTRYCKT. Plagget representerar dessutom att hon är en del av muhammeds EGENDOM. Hon till höger klär sig efter väderlek.

 2. Jag tycker att människor får klä sig hur dom vill. Jag har tidigare arbetat inom skolan där vi haft debatten keps/mössa av eller på. Samma där låt eleverna ha sin huvudbonad på om de gör ett gott arbete.
  Det är det samma med burka eller huckle. Har de det av fri vilja så kan de ha det.
  Jag tycker nog handling och de heliga skrifterna är värre. Om vi ska förbjuda något så är det koranen och bibeln. Hur muslimer förhåller sig mot sina medmänniskor har också mer att önska.

  • Problemet är att hucklet för en del av en viss kultur signalerar ”ärbar kvinna” och den utan huckle blir med den logiken ”icke ärbar”. Den ”icke ärbara” ses som ”hora” vilken förtjänar att trackaseras och våltas. När det blir fler och fler människor med denna uppfattning, kommer de att påverka alla andras tillvaro. Du kan se det i Sverige redan idag; icke slöjbärare trackaseras och fler kvinnor undviker att gå ut, i alla fall på vissa platser och vid vissa tidpunkter. Trackaserierna sprider sig, exempelvis i skolor. Så, jo, det finns problem för hela samhället med hucklet; det är ett synligt tecken som skiljer på vem som äras bör och vem som ska trackaseras. Och accepterar man den synen, då kommer vi få ett samhälle som minskar vår frihet att gå vart vi vill, när vi vill utan att bli trackaserade.

 3. Det är en väldig skillnad på de två bilderna och det handlar om håret. Något som muslimska män tydligen skall få dåndimpen av.

 4. Visste inte att man behöver mössor i mellanöstern!
  När man är ”utbildad” i islam så verkar det inte medföra ökade kunskaper och insikt.

 5. Koranen, 22:19

  ”Punish the unbelievers with garments of fire, hooked iron rods, boiling water; Melt their skinand bellies!”

  Vi läser resultater av detta i tidningarna varje dag!
  Vi hör referat på radion om de som drabbats varje dag!
  Vi ser på TV hur de ”radikaliserade” behandlar sin omgivning!
  Vi vet att de ”radikaliserade” följer koranens direktiv!

  Vi har sekten i Vårt Fosterland!
  Vi bjuder sekten på det vi arbetat för!
  Vi tillåter sekten att bygga stridsledningscentraler!
  Vi tar emot (utbildade) militärer i 20 – 25 års åldern!
  Vi placerar dem i små grupper, jämnt fördelade över Sverige!

  Vi vet att socialdemokraterna har kontrakt med sekten!
  Vi har socialdemokraterna i vår regering!
  Landsförräderiet!

  Känner du dig trygg!
  Kan du se dina barn/barnbarn i ögonen och lova en framtid?

  Jag är rädd!

Kommentera