Tuffa kvinnor


Vi har tidigare sett hur kvinnor från Peshmerga strider för sitt land, samtidigt som mediehyllade kurdiska män sitter i Sverige och klagar över de svenskar som älskar sitt land.

Vi har sett syriska kvinnor slita för att rädda det som räddas kan från sina sönderbombade hem, samtidigt som deras män klagar över mat och boende i Sverige. Vi ser ensamkommande från Afghanistan som i Sverige ägnar fritiden åt droger, rån och gruppvåldtäkter, samtidigt som modiga afghanska kvinnor i Kabul kämpar för sin rätt att studera och mot våld.


6 responses to “Tuffa kvinnor

 • Roland Salomonsson

  Heder åt dessa ÄKTA feminister. Något stöd från världens vänsterfeminister kommer de inte att få, utan tvärtom se farm mot att bli MOTARBETADE av dessa. Åt h-e med vänsterfeminismen!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Är det inte där denna Fatemeh ska vara och göra sin röst hörd, eller är det inte tillräckligt mycket pengar man får där för att sitta på ett torg ?

  Gilla

 • Tore

  Skicka iväg dom muslimälskande kravmasinerna vi har begåvats med här i landet och ge amnesti till Sverige för kvinnorna i Afghanistan.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Tänk att de svenska ”värdegrunds” företrädarna, har missat allt detta.

  Fast det förvånar inte.

  Gilla

 • Jack

  De måste fått mindre med våldtäkter i Afghanistan när vi fått så många våldtäktsmän till Sverige. Kvinnorna kan skratta sig lyckliga i Afganistan.

  Gilla

 • Cirkus Sverige.

  Sjuka,Sjuka Sverige.

  En enda av dessa kvinnor har mer ryggrad än alla 11 000 skäggbarn som fick amnesti i Sverige.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: