Var tog Kaplan vägen?

Sedan det avslöjades att Mehmet Kaplan (Mp) hade starka kopplingar till islamism och tvingades avgå som bostadsminister, har det varit ganska tyst om honom.

Många har undrat var Kaplan tog vägen, vad han ägnat sig åt och Ledarsidorna sitter på svaret.

Kaplan som enligt Ledarsidorna har fortsatt kontakt med Gustav Fridolin, är numera engagerad i biståndsorganisationen Muslim Aid. Bra tänker ni, för bistånd i krisande länders närområden kan väl inte vara kontroversiellt? Saken är den att Muslim Aid har starkare band med Muslimska brödraskapet än någon annan organisation i Europa.

En stor del av Muslim Aids bistånd fördelas av Forum Syd och Forum Syd anser sig inte ha några skäl att lämna ut interna dokument till privatpersoner. Stora delar av Muslim Aids finansiering kan därför undanhållas från offentlig insyn.

Mehmet Kaplan är enligt Ledarsidorna i högsta grad aktiv inom den islamistiska rörelsen i Sverige, fast nu undgår han uppmärksamhet trots att ”rörelsen” finansieras med skattemedel.

Ledarsidorna

Forum Syd vars ordförande är socialdemokraten Kent Härstedt, riksdagsledamot fram till i år.

Muslim Aid

I The National kunde man tidigare i år läsa hur det brittiska parlamentet oroades av organisationens kopplingar till Muslimska brödraskapet. Redan 2015 hade The Telegraph en artikel om Muslimska brödraskapet, dess kopplingar till islams och strävan efter att införa sharialagar och ett muslimskt kalifat.

16 thoughts on “Var tog Kaplan vägen?

 1. Kaplan har väl kvar sin brödbutik i Hötorgshallen och langar dyrt bröd via sina anställda till lättlurade kunder. Vad han omsätter ? Väldigt litet trots flera som arbetar i butiken. Skatteverket kanske skulle kolla omsättningen.

 2. Förmodligen jobbar han i en tankesmedja. Partiernas tankesmedjor arbetar för att politikerna och deras lierade ska kunna behålla makten över folket och dessutom ytterligare öka den. Makten över det arbetande folket är villkoret för att de skall kunna behålla sina goda levernen’ Splittring av folket är en del i systemet. Borttagning av kontanter, fredagsmys, mello, såpor hjälper till att styrka greppet om folket.

 3. ”Jag”!

  Kul, men vi måsta vara många!
  Verkligheten bakom det vi skriver om ”kontraktet” finns att
  läsa här på Petterssons blogg och på nätet under:
  www. ”socialdemokraterna kontrakt 1999”.

  Det är viktigt att så många som möjligt får veta hur stort och allvarligt
  detta landsförräderi är!
  Ännu finns det ju svenska medborgare som, ”med förbundna ögon”
  röstar på socialdemokraterna.
  De röstar i verkligheten för sin egen undergång;
  När islam tar över Sverige kommer sharialagar!
  Jag är rädd!

  • Jag har inga större förhoppningar att svenska folket ska vakna i tid. Så lönge Ernst, Idol och Melodifestivalen sänder utan avbrott kommer de sova vidare. De lever i förhållandevis trygga områden och även om dessa krymper så oroar de sig inte förrän de helt försvinner.

 4. Maria wetterstrand Tvitter

  Den som vill jobba mot islamism gör snarare klokt i att stötta det arbete muslimer som @MehmetKaplan gör snarare än att slå mot dem

 5. Vem har ansvaret för att något/några i hemlighet och olagligt finansieras av skattemedel. Vem ansvarar för att de skattemedlen används till demokratisk verksamhet? Det får vara nog nu! Korten på bordet tack!

 6. Lägg ner allt bistånd. Det finns så många som lever gott på biståndet men inte ska ha det, som mellanhänder, korrupta politiker, tjänstemän och biståndsbaroner.
  Om vi ska ge något bistånd, skicka checken till någon av kyrkorna som bedriver hjälparbet, eller till alla kyrkor. De är de minst korrupta biståndsarbetarna.
  Såg en film om mat mot olja programmet i Irak på 90-talet. Många miljarder dollar som hamnade på fel ställe.
  Muslimerna tackar och tar emot. Några skrupler för att de stjäl pengar finns inte. Vi är ju bara galna kristna.

 7. Man slutar aldrig att förvånas över förräderi, mörkläggning, censur, förljugenhet och hyckleri i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Spektaklet fortsätter i den svenska politiska sandlådan, slutar kanske i ett extraval.

 8. => Ännu ett utslag av socialdemokraternas landsförräderi;
  att skriva kontrakt med muslimerna om att bidra till att islamisera
  Vårt Fosterland.

  Inför kommande nyval (?) är det viktigt att sprida denna kunskap!

  L A N D S F Ö R R Ä D A R E !

  • Jag gör vad jag kan Age!
   Många bäckar små blir i slutändan en kraftfull flödande älv.

   Landsförräderiet måste få ett slut och våra s k ”politiker” inom sjuklövern förpassas till historiens soptipp!

Kommentera