Ett litet åttaprocentsparti är stort blott i sin arrogans


REGERINGSBILDNINGEN. Göran Greider, socialdemokrat och debattör twittrar om ett litet arrogant åttaprocentsparti. -Pettersson undrar om Greider menar V som fick åtta procent i valet eller C som fick 8,61 procent. 

Det har nog mindre betydelse, men när det gäller arrogans är Löfven och Greider svårslagna. De påstår att det röd-gröna blocket är störst men vill inte ha med det åttaprocentiga kommunistpartiet i en regering.

S+MP=116 mandat, räknar de med kommunisterna som de inte vill ha med i regeringen blir det 144, fortfarande rätt långt från de 175 som behövs…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


5 responses to “Ett litet åttaprocentsparti är stort blott i sin arrogans

 • Nya tankar

  Men Annie Lööf visar vad globalism är! FULLSTÄNDIGT KAOS OCH FÖRDÄRV!!! Och nu har hon infört globalism i riksdagen också. Hon är en fullständig demokratiförstörare med sin intollerans emot dess principer. Detta, genom att hon bara accepterar sin egen totala despotism, och inte det resultat som demokratin har visat. För accepterar man demokrati och inte diktatur som hon, accepterar man också ALLA partiers lika värde, och rätt att finnas till. HADE HON GJORT DET, hade vi inte haft några problem att bilda en funktionsduglig regering! MEN SÅDANA ÄR DE, GLOBALISTERNA!!! DÄRFÖR ÄR OCKSÅ VÅRT SAMHÄLLE I TOTALT FÖRFALL EFTER DERAS FRAMFART UNDER ETT STORT ANTAL ALLTFÖR MÅNGA ÅR!!!

  Gilla

 • ossie

  Ännu värre att MP ett litet skitparti som knappt klarar spärren får vara med och ställa till stor skada.

  Gilla

 • S Eriksson

  Till Pettersson och andra. Ursäkta om det ev är felaktigt gjort av mig . Läste en gammal Metro och ser att många i Sverige vill ha tillbaka det tryggare landet. Kan ni göra något på det så vore det bra.

  https://www.metro.se/artikel/m%C3%B6rdaren-tros-ha-skjutit-fel-person-i-dag-skulle-shayan-ha-fyllt-23

  Gilla

 • Billy Boy

  Göran Greiders mått på sin vänster-solidariska generositet …

  … ligger hårfint nära idealet som Jonas Sjöstedt (V) med sina minoritets-procent drömmer om att snart kunna driva igenom i Sverige för att nå samma lyckostatus som folken i länderna Nordkorea, Venezuela, Kuba m fl just nu upplever …

  Gilla

 • Kent Bengtsson

  Göran Greider tillhör den halvan av S som är totalt renons på logik, förstånd, sunt förnuft och analys på grund av svår vänsterflum.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: