Åklagare: ”Jävla SD och alla kretiner som röstar på ett rasistiskt parti. Gissar på 12-13 %. Rövpiss.”

RÄTTSVÄSENDET. Åklagaren Martin K. Svensson som anklagade en tidigare ostraffad 82-årig kvinna för ”hets mot folkgrupp” är uttalad SD-hatare, och det är bara ett falla av många. Svensson anser dock att hans privata åsikter inte påverkar hans yrke, utan att han uttryckt sig färgstarkt. 

 • ”Den här kvällen kommer sluta i moll. Jävla SD och alla kretiner som röstar på ett rasistiskt parti. Gissar på 12-13 %. Rövpiss.”
 • ”Att SD är vågmästare får mig att kaskadkräkas.”
 • ”Fruktansvärd debatt i Agenda i detta nu. Fruktansvärd. SD är ett horribelt parti. På alla sätt.#agenda”

Citat från BT.se…

Läs mer på Samnytt…

-Pettersson undrar varför en kretin som åklagare Svensson arbetar kvar i offentlig tjänst, det är ett hån mot alla skattebetalare, åklagaren borde placeras på ett hem för svagbegåvade…

****

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

39 thoughts on “Åklagare: ”Jävla SD och alla kretiner som röstar på ett rasistiskt parti. Gissar på 12-13 %. Rövpiss.”

 1. ”åklagaren borde placeras på ett hem för svagbegåvade ”

  Det var nog därifrån han/kretinen värvades.😄

 2. Kan vilka jävla typer som helst bli åklagare idag?? Hela
  rättsväsendet är ett stort skämt när sådana som denne figur
  får en sådan post. Sen ska han ge fan i vem folket röstar på
  det har han inte med att göra.

 3. Jag börjar mer och mer förstå varför många åklagare sade upp sig för litet sedan.Att umgås med oborstat folk som kallar över en miljon väljare för kretiner är bara för mycket. Skulle inte vilja fika i samma rum det aset.

  • Är väl högsta modet bland åklagare med fult oborstat Muslim skägg? Dessutom hans vokabulär säger rätt mycket om fjanten.

 4. Varför skall man ödsla tid på att gå och välja vart fjärde år när politikerna skiter i hur det gick i valet och gör precis som dom vill i alla fall. Makten utgår från DIKTATORN.

 5. Jaaa, de har då sina kraftuttryck om oss. 😀
  Han och många med honom är ett kvitto på varför det är helt rätt att rösta som vi gör.

 6. Syltryggar och total rättsröta !
  Ett rättsväsende i fritt fall styrt av extremvänstern.

 7. Tänk att en åklagare i Sverige, ännu inte har fattat vad demokrati är.

  Dessutom att man i sin yrkesroll har en ”värdegrund”, som de själva kallar det, som inte respekterar alla människor.

 8. Att ett sånt rötägg får fortsätta att trakassera människor som inte delar hans värderingar är en stor skam.

  • Det var ett otroligt dumt påhopp på alla Svenskar alltså 1,2 miljoner människor boende i Absurdistan.

 9. Martin K. Svensson är åklagare men inte läkare. Dan Eliasson (S) har varit generaldirektör för Migrationsverket, Försäkringskassan och rikspolischef och är f. n. gd för MSB men han har inte varit … och är fortfarande inte heller läkare.

  http://www.skrivunder.com/uploads/images/Dan_Eliasson_kra%CC%88ks_-_VR-14.gif

  Varför har både Martin K. Svensson och Dan Eliasson alltid skyllt sina kräk-reflexer på Jimmie Åkesson och SD … när det det helt enkelt kan vara den här åkomman som plötsligt gjort / gör dom spyfärdiga:

  110 SVT Text Måndag 10 dec 2018
  INRIKES PUBLICERAD 10 DECEMBER

  Myndighet: Vinterkräksjukan är här

  Årets säsong av vinterkräksjukan är
  här. Det uppger Folkhälsomyndigheten.

  De närmaste veckorna kan man förvänta
  sig en ökning av antalet smittade,
  både i samhället och i vården, skriver
  myndigheten i ett pressmeddelande.

  Säsongen för vinterkräksjuka brukar
  sträcka sig mellan november och april
  och statistiken över antalet sökningar
  på ordet på 1177 Vårdguidens hemsida
  visar att spridningen nu har tagit
  fart i samhället, rapporterar TT.

  Enligt just 1177 Vårdguiden är det god
  handhygien som är det bästa skyddet.
  Viruset är mycket smittsamt. sid. 160-161

 10. Detta måste strida mot den yrkesetik en ämbetsman ska ha, bort med sådana här arslen/rötägg!

 11. Fåntratten jobbar som åklagare och måste sett åtskilda våldtäkt och våldssoffer med mångkulturen på dom anklagades bänk.
  Men han är väl som dom flesta vänsterarslen
  – Jag gillar mångkultur bara inte min familj blir drabbad.

 12. En åklagare med rövpiss och spyor på hjärnan låter inte speciellt friskt. De har ett officiellt skattefinansierat uppdrag och borde tänka på annat.

 13. Är det månne en sådan åklagare som expo har knutit till sig som gästföreläsare när dom nu ska starta en utbildning för poliser och åklagare .

  • Tyvärr räcker inte såpa mot denna typ av ohyra som har drabbat hela den statliga byråkratin, det måste till betydligt starkare grejer för att rensa landet från korruption, aktivister, demokratihatare och åsiktspoliser. Till exempel ett folkligt uppror.

   • Folklig uppror i Sverige?, typ Svenska Folket RASAR mot nya lock på Santa Marias kryddar. Tillåt mig att skratta. Upproriska, Rasande Svenskar dog ut för så där tusen år sen. Kommer ihåg när det skrevs om uppror mot de höga bensin priser. Det mumlades lite i Dagspressen ungefär 3, dagar sen va det tyst igen.
    Upprors genen finns inte i den moderna Svensken.

   • Facebook uppror är så långt svensken kan gå, trygghetsnarkomanerna låter gärna någon annan protestera.

 14. Stenbock skulle aldrig yttra sig som detta äckliga kommunistsvin ! Trots att jag och många med mig,säkert hatar hans partitillhörighet bland Stalinisterna än värre,än vad han hatar oss 1,135.000 SD-väljare ! 🙁

 15. Hans uttalande måste räknas som hets mot folkgrupp och utredas av en riktig åklagare.Fast i Sverige finns ju inga opartiska sådana så man bör ta in någon från t ex Danmark som fortfarande ar i sina sinnes fulla bruk

  • Den politiskt korrekta och vänsterextrema lagen hets mot folkgrupp omfattar bara 7 klöverns väljarkår !

 16. Nej…alltså…nej.
  Det räcker nu, vi Sverigedemokrater är inte korkade rasistiska lantlollor med sex fingrar per hand som älskar att spela banjo.

  VI ÄR VANLIGA SVENSKAR SOM FÅTT NOG AV SOCIALISTDRAVLET SOM MONTERAR NER VÄLFÄRD OCH TRYGGHET I EN SÅN TAKT ATT VI KOMMER FÅ LEVA I KRIG OCH SVÄLT UNDER VÅR ÅLDERDOM!

  FATTA NÅN GÅNG!!!

  • Det är tydligen omöjligt för dessa lögnhalsar att begripa att SD är det enda partiet i Sverige som inte är kapabla att ljuga lika djävulskt som 7-klöverns partier. Dessa 7 partier lever på att det Svenska folket består av åtminstånde 82% knäppskallar som inte har förstånd nog att begripa sitt eget bästa.

  • Vad hjälper det att förstå och gnälla i Sverige så länge 7 klövern existerar och en klar majoritet av svenska folket är nöjda med samhällsutvecklingen ?
   Ingenting hjälper, svenska politiker gör och kan utan motstånd göra precis vad de vill det naiva konflikträdda och bekväma svenska folket vågar eller vill inte ha besvär utan förväntar sig som vanligt att någon annan ska ordna upp saker och ting och nu står dessutom en livsviktig julhandel inför dörren och sedan kommer Melodifestivalen framöver och andra viktiga saker inte minst shopping på bland annat på Ullared !
   Som svensken bäddar vart 4:e år får svensken också ligga.

 17. Dom får se till att skaka fram en åklagare som kan åtala den där kretinen för hets mot folkgrupp.

 18. Är det något gemensamt de har vänstermupparna, att de blir magsjuka och kräks? Jag tänker på den kräkande chefen på MSB.

  • JA. de 82% av befolkningen i Sverige som röstade på 7-klövern har haft oturen att drabbats av någon farlig sjukdom. Det är tyvärr så att det idag bara finns 1,2 miljoner människor i Sverige som klarat sig från denna farliga sjukdom.

  • Finns det överhuvudtaget några opartiska demokratiska tjänstemän i dagens vänsterextrema Sverige ?

Kommentera