Dan Park är en riktig, äkta, kul svensk tomte

YTTRANDEFRIHET. Dan Park, gatukonstnär och provokatör försöker utnyttja sin grundlagsskyddade rätt till åsikts och yttrandefrihet men det går inte så bra. Park har flera gånger dömts för hets mot folkgrupp i svenska domstolar och blivit misshandlad för sina åsikter.

-Pettersson är övertygad om att det i Sveriges domstolar sitter en samling intoleranta, humorbefriade tomtar och ägnar sig åt tjafs i stället för att arbeta. Dan Park behövs, Dan Park är kul tycker jag och om andra inte tycker det borde de i varje fall kunna acceptera Dans konst….

Dan Parks blogg…

Om Dan Park på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

2 thoughts on “Dan Park är en riktig, äkta, kul svensk tomte

  1. Tack för att du finns Danne! Låt inte diktaturens kreatur stoppa dig! Du har SVENSKA folket på din sida!

  2. Hoppas vi får ett samhälle där rättsväsende grundar sina domar på sanningen, fakta och verkligheten så kommer Dan Park att kanske inte behöva ägna tid på den typ av konst. Tror ändå att de tyckerv att hans konst är riktigt bra.

Kommentera