15-årig flicka brutalt misshandlad av gäng vid busshållplats, riskerar permanenta skador


BROTTSLIGHET. En 15-årig flicka i Gävle gick förbi ett gäng ungdomar. Vid en busshållplats ska de plötsligt ha blivit våldsamma då hon ignorerade gruppen. Hon blev så illa misshandlad att man fick föra henne till sjukhus. Hon riskerar nu permanenta skador. 

Det var på måndagen mellan klockan 15 och 16 som händelsen inträffade. Flickan kom från Ulvsäterskolan i Sätra och var på väg mot en busshållplats nära skolan.

– Som jag förstår det blir hon konfronterad av lite folk, men försöker ignorera dem. De vill prata med henne, men hon vill bara gå förbi. Grupperingen följer efter henne och de hamnar vid den här busshållplatsen. Där uppstår en diskussion, sedan sker misshandeln, säger Andreas Karlsson, förundersökningsledare vid polisens ungdomsgrupp, till tidningen.

Uppgifterna som polisen har är dock ännu knapphändiga. Man har ännu inte hållit något förhör med flickan, och hittills har man bara ringt och kollat hur det står till med flickan och familjen.

Mer på Epoch Times…

-Pettersson säger att Gävleborna som många andra svenskar har blivit galna, det måste vara klimatförändringarna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “15-årig flicka brutalt misshandlad av gäng vid busshållplats, riskerar permanenta skador

 • Brasklappen

  Sveriges humanistiska och FEMINISTISKA regering vill ha mer mångfald och massinvandring av muslimska avarter så vi får mer av detta….Nu kommer Stefan Löven & Co. att röstas bort och ett extraval närmar sig, måtte de 82% som röstar på 7klövern och därmed för anhöriginvandring av muslimska invällare VAKNA….och rösta på SD eller AFS! Om vi ska stoppa invandrarövergreppen på vårt folk måste massinvandring till flathetens land få ett STOPP – Nu räcker det med självförakt och hat mot Sveriges arbetarklass!!!

  Gilla

 • Nicklas

  Helt okey enligt den korkade 82:an som val efter val likt zombier röstar på partier som för stunden har den rätta värdegrunden. Längre än så kan dom inte tänka.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger och tycker 7 klövern och SD !

  Gilla

 • Greger

  Beklagligt.
  Pratade med bekanta i helgen och de lever verkligen i sin bubbla i ett för närvarande tryggt litet samhälle. Det var både upprörande och framförallt skrämmande att höra dem. De ser inga andra problem än att SD växer och att det sprids fake news på Facebook. Så satt de där och tittade på SVT nyheter.

  Lider med flickan och hennes anhöriga.

  Gilla

 • OPet

  Fy fan vad många medskyldiga till dessa dåd som går omkring i detta land !!! Jag hoppas innerligt dåden drabbar dom som röstar för detta !!!!

  Gilla

 • Jag

  Snart i en by/ett samhälle nära dig/oss!

  Tack sjuklövern för ert landsförräderi!
  Minimera Skattebasen för att finansiera er ”valboskap”/müslimer/kravmaskiner
  sjuklövern borde förpassas till historiens soptipp så fort som möjligt!

  Stackars flicka och familj!

  Gilla

 • SVENSK

  Detta är för allvarligt för att skämta om i nuläget. Så här har ALDRIG SVENSKA ungdomar gjort. Det är utlänningar det är fråga om, och de ska ha Dödsstraff!

  Gilla

 • tikamax

  FY FAN VAD JAG AVSKYR och HATAR DESSA PERSONER! SYND att vi INTE HAR STRÄNGA STRAFF i SVERIGE! STACKARS, STACKARS lilla tjej! Skador som ger henne men för livet! GE FAN I VÅRA FLICKOR! RÖR DEM INTE!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja ett liv är förstört men 7 klöverns trygga väljarkår kan trösta sig med att dessa stackars missförstådda och förmodligen kränkta kriminella parasiter med grottbeteende kommer att bli väl omhändertagna på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell om de nu åker fast av dialogpolisen och döms i någon svensk vänstervriden havererad domstol !
   Dessutom är de snart ute igen och kan förstöra fler liv.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: