Tre månader sedan valet


REGERINGSBILDNINGEN. Sverige gick till val den 9 september 2018 – det gått tre månader och det är fortfarande ovisst vilka som ska styra landet. Experterna säger att valresultatet var otydligt. 

-Pettersson minns att fem partier lovade att göra allt för att avsätta den rödgröna regeringen…

Steget efter

 


4 responses to “Tre månader sedan valet

 • Kent

  Annie Lööv ska hålla presskonferens kl 10:00 i dag. Vi får se om katastrofen blir fullbordad då eller det finns hopp för nyval.

  Gilla

 • Grune

  Det är på tiden nu att dom kliver upp ur sandlådan nu efter 60 års lekande där och börjar ägna sig åt politik, dom påstår ju att dom är politiker, vilket dom inte har visat hitintills.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Innan Jul har Sverige med all sannolikhet en S-ledd regering med stöd av i första hand V, MP, C och L med M och KD som backup mot SD !

  Gilla

 • Brasklappen

  Mobbing har alltid haft starkt stöd i Sverige, att ha en egen åsikt är farligt, det hotar fackliga småpåvar och politikers ställning. Att frysa ut och inte prata med vuxna människor för att de har en egen åsikt kallas mobbing och kommer att straffa sig och slå tillbaka en dag! SOCIALDEMOKRATISKA skitstövlar och småpåvar hör hemma på historiens soptipp! Sverige är värd bättre än värdelösa Stefan Löven! Vem som än styr ändrar inte det allvarliga läget som politikerna försatt Sverige i genom en ansvarslös massinvandring av kriminella bidragsparasiter beställt av 82% och verkställt av politiker-”arslen”!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: