Åtta bilar grillade i Gävle i natt, men bocken står kvar…

BROTTSLIGHET. Det har larmats om flera bilbränder i Gävle i natt och under fredagsmorgonen. Klockan 02:26 inkom larm om en bilbrand på en parkering i Andersberg. Totalt 7 bilar brandskadades på platsen, enligt polisen.

En anmälan om grov skadegörelse har upprättats.

Åtminstone tre av fordonen totalförstördes och ett av dem tillhörde, enligt polisuppgifter, en person som man varit i kontakt med vid flera tillfällen.

Ytterligare en bilbrand uppstod i Sätra klockan halv sex under fredagsmorgonen. Polisen kan inte uttala sig om det finns något samband med den andra branden men räddningstjänsten meddelar att man nu släckt bilbränderna och läget är under kontroll.

Se film på SVT…

Om det mångkulturella Andersberg på bloggen…

-Pettersson säger att det är lugnt. Gävlebocken står kvar enligt livekameran…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

4 thoughts on “Åtta bilar grillade i Gävle i natt, men bocken står kvar…

    • Den naiva och konflikträdda svensken är otroligt uthållig vi kommer inte att göra någonting mer än att fortsätta att tycka här på Pettersson och gnälla hemma vid köksbordet !
      Snart final i programmet IDOL och snart även Melodifestivalen, den svenska lyckan är åter total.

  1. Det är väl klart bocken står kvar, man får fängelse och ett högt skadeståndsbelopp på sig. Bilbränder ger kaffe och bullar av polisen, nu när det börjar bli kallare kanske dom får varm choklad också

Kommentera