Mohammed Hassan från Libyen åtalas för grov våldtäkt av nioårig flicka


BROTTSLIGHET. En nioåring i Malmö lurades i oktober in i ett förråd, brottades ner på golvet och utsattes för ett sexuellt övergrepp. Nu åtalas en 30-årig man för grov våldtäkt mot barn. Mannen anmälde sig efteråt själv till polisen och har erkänt.

Åklagaren anser att det handlar om ett grovt brott, dels på grund av flickans låga ålder och dels på grund av det våld som utövades mot henne. Hon blev både slagen i ansiktet och utsatt för ett så hårt strypgrepp att hon fick svårt att andas och efteråt hade blåmärke på halsen. Dessutom hotade Hassan att slå henne mer om hon inte slutade att skrika.

Herr Hassan är misstänkt för två sexualbrott i andra städer. Åklagaren yrkar på att han ska utvisas.

Malmö Tingsrätt Mål B 9811-18

-Pettersson undrar varför Muhammed Hassan släpptes in i landet och varför han inte har utvisats för länge sedan…

TIDIGARE 2018-11-01. Mohammed Hassan misstänkt för våldtäkt på nio-årig flicka är lönsam på sikt, mycket lång sikt…

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan som vi skrev om tidigare idag är en av dem som statsminister Stefan Löfven säger kostar lite i början men blir lönsam på sikt.

Herr Hassan kom till Sverige år 2009, då var det fortfarande relativt lugnt i Libyen. Han förekommer sedan tidigare under nio avsnitt i belastningsregistret och varje avsnitt är uppdelat på flera brott.

Mohammed har skaffat barn med minst två kvinnor i Sverige, nummer två blev gravid i gymnasieålder och födde honom två barn – han dömdes 2013 för flera fall av misshandel av henne.

Av förundersökningsprotokoll från 2015 framgår att han då hade socialbidrag på 5000 kronor i månaden plus bostadsbidrag på 6000 kronor/månad.

Herr Mohammed Hassan har visat sin tacksamhet mot Sverige:

 • Brott mot knivlagen
 • Narkotikabrott
 • Snatteri
 • Stöld
 • Snatteri
 • Rån
 • Våld mot tjänsteman
 • Våldsamt motstånd
 • Överträdelse av kontaktförbud
 • Misshandel
 • Misshandel
 • Övergrepp i rättssak
 • MM

-Pettersson skulle gärna vilja se en uträkning på vinsten av herrarna Reinfeldt och Löfven och få en förklaring till varför Hassan släpptes in i landet och varför han inte får åka hem?

Mohammed häktas för våldtäkt av 10-årig flicka

BROTTSLIGHET. Mohammed Hassan, född 1988, och medborgare i Libyen greps i tisdags. Våldtäkten inträffade den 25 oktober i anslutning till ett bostadskvarter i området Håkanstorp i Malmö. Polisen har varit ytterst förtegen om den misstänkta gärningen, men har hela tiden beskrivit det som ett grovt brott.

Inledningsvis efterlyste polisen hjälp från allmänheten. Men det ska ha varit mannen själv som kom in till polisen och anmälde sig, enligt åklagaren.

Enligt mannens försvarare ska den misstänkte araben redan ha erkänt det aktuella brottet. Åtal ska vara väckt senast den 16 november.

Mohammed Hassan är tidigare dömd för både rån och misshandel samt redan misstänkt för ett annat sexbrott. I september så åtalades han för sexuellt ofredande av en kvinna i Umeå.

Malmö Tingsrätt B 9811-18

-Pettersson undrar varför araben går lös i flathetens land?

TIDIGARE 2018-10-26. Grovt brott mot tioårig flicka i Malmö

BROTTSLIGHET. Med anledning av ett grovt våldsbrott önskar polisen kontakt med personer som kan ha uppgifter att lämna. Ett grovt brott inträffade i Malmö igår den 25 oktober 2018 vid 17.30 tiden.  

Aftonbladet 13/3 2000. Då gick det bra och jag tror ingen kan påstå att det blivit bättre av att dölja etniciteten.

Platsen är en innegård som är belägen mellan Scheelegatan – Sallerupsvägen – Sköldgatan

Polisen i Malmö är mycket angelägen om att få kontakt med vittnen som gjort observationer där och då gällande en man som tagit kontakt med en flicka i 10-årsåldern .

Ring 11414

Det kommer finnas polis på plats under fredagen och då går också bra att kontakta dessa.

-Pettersson undrar var signalementet är? Thomas Söderberg, vakthavande befäl hos polisen, understryker att polisen så snabbt som möjligt vill få kontakt med vittnen som sett något.
– Det handlar om ett grovt våldsbrott. Vi vill snabbt få tag i den här mannen både för att han har begått det här brotten och för att förhindra att han återupprepar det, säger Söderberg.

Barnet är i säkerhet med sina föräldrar och har inte fått allvarliga fysiska skador.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “Mohammed Hassan från Libyen åtalas för grov våldtäkt av nioårig flicka

 • Gringo

  Spelar ingen roll var man kommer ifrån, vilken färg man har, vilken kultur man har, receptet är och kommer alltid vara Skjut, Gräv, Tig.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ännu ett liv förstört för all framtid och samtidigt får den humana svenska Kriminalvården ytterligare en kund till något av sina fina fullservade helt odisciplinerade hotell där den stackars missförstådde kriminella våldtäktsparasiten blir mycket väl omhändertagen får god vård i form av bra mat motion promenad sjukvård och akut tandvård för att sedan efter avräknad häktestid och 2/3 av s.k strafftiden friges och kan fortsätta att våldta i Sverige om han blir kvar i landet vilket inte är helt osannolikt när ett svenskt totalt havererat vänstervridet rättsväsende utdömmer s.k straff.

  Gilla

 • ruben

  Om den 9 eller 10-åriga flickan var av svenskt eller europeiskt ursprung, så är det förmodligen ett allvarligt hatbrott dessutom.

  Gilla

 • Hakan

  HALALSLAKT!!

  Gilla

 • Ateisten

  Jag anmäler som skarprättare för det kräket skulle jag inte förlora nån sömn över.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Man får införa lite gammaldags riter igen. Offentlig kastrering på torget, en slö sax som klipper av paketet. Utlottning bland dom villiga om vem som ska vara klippare, sen ut ur landet för all framtid
  Endast då får vi signalerna att gå fram, vet dom om att man blir av med paketet. Då får dom en tankeställare om det är värt det
  Som det är nu är det en klapp på huvudet, så får man inte göra. Välkommen åter till Sverige om 5-10 år

  Gilla

 • Tore

  Kommer snart ett snyftreportage på SVT om hur missförstådda pedofilerna från Mellanöstern är.
  Hur fördomsfulla vi Svenskar är mot dessa stackare.

  Gilla

 • Ståfräs

  Detta får inte gynna SD hälsar fd styrelseproffset numera brännvinsadvokat, som lovar försvara denne entreprenör mot Svensk rasism.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ett uttalande från SD vore på sin plats men det
   är kanske inte aktuellt för något sådant i dagens läge inte ens från SD ?

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: