Utlänningar betalar mer


Har i dagarna besökt fågelparken här i Kuala Lumpur, det första man gör är forstås att betala inträdet, 25 RM för hustrun som är Malaysisk medborgare och 63 RM för mig som är utlänning!  1 RM är ca 2.25 SKR-

Hustruns arm till vänster

Utlänningar får ett orange armband och ”infödingarna ett grönt dito. Här anses det helt riktigt att ”infödingarna skall betala mindre,dom har ju redan bidragit till parken över skattsedeln.

I parken skall det finnas mer än tre tusen fåglar av ca tvåhundra olika sorter.  Några bilder på sådana fåglar som var lättplåtade, dvs satt stilla.

 

 

 

 


11 responses to “Utlänningar betalar mer

 • verklighetochsanning

  SKA SNARAST INFÖRAS I SVERIGE. För övrigt anser jag att jag ska ha större bestämmanderätt över vart mina skattepengar ska gå. Jag kan nämna otaliga ändamål dit inte ett öre ska gå.

  Gilla

 • Argus

  De gick inte efter regeln ”vita betalar”? Den verkar annars vara universell.

  Gilla

 • Jack

  Jag kan då kontra med ett vetenskapsprogram jag just såg, där man konstaterar att om du växer upp under fattiga förhållanden som barn, kommer man oåterkalleligt att få fler och värre sjukdomar som vuxen.
  Politiker, fram med kalkylatorn. Vi har tagit emot över en miljon flyktingar som växt upp under fattiga förhållanden, och som dessutom har stora svårigheter att få ett jobb.
  Stora dyra sjukvårdsutgifter och lite skatteintäkter. Gissa vem som får betalar mellanskillnaden?
  Inte är det svetsaren och hans extremistparti iallafall.

  Gilla

 • robbcos

  Samma i grannlandet i norr, fast jag har Id kort och arbetstillstånd med bevis att jag betalar skatt så måste jag ändå betala många gånger mer när vi skall besöka en park. Jag har inget emot det men man tänker så klart på samma människor som kommer till svenska skogar och har full allemansrätt.

  Gilla

 • Tore

  Fågel nr2 påminner om Annie Lööf,
  I resten av världen månar man om sina medborgare men i dumdumistan får utlänningar allt gratis betalt av dom skattebetalare medborgarna.

  Gilla

 • Ståfräs

  Djupt rasistisk hälsar 8-klövern, här skall bara pursvenskar betala för allt och vår nya adel i princip 0kr.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: