Minst sju män från Mellanöstern misstänkta för våldtäkt på tioårig flicka

BROTTSLIGHET. Polisen utreder en grov sexualbrottshärva i Uleåborg. Offret är ett barn. Polisen i Uleåborg misstänker sju män för grov våldtäkt och grovt sexuellt utnyttjande av barn. Offret är en flicka på bara lite över tio år.

Lista på häktade i Uleåborg

Bland annat, Iltalehti , Ilta-Sanomat och MTV har skrivit om fallet. De misstänkta männen är huvudsakligen mellan 20 och 30 år. En av männen är över 30. Enligt polisen är det möjligt att det kommer att dyka upp ytterligare misstänkta.

De misstänkta dåden har ägt rum under hösten i männens lägenheter i Uleåborg. Polisen är förtegen med detaljerna i fallet och avslöjar inte hur flickan och männen kommit i kontakt med varandra. Männen häktades i förra veckan.

De misstänkta gärningsmännen är:

 • Rahmani Gheibali (våldtäkt)
 • Yosefi Shiraqa (grovt sexuellt utnyttjande av barn)
 • Mirzad Javad (grovt sexuellt utnyttjande av barn)
 • Barhum Abdullhadi (våldtäkt, fallet ska röra ett annat barn)
 • Humad Osman Ahmed Mohamed (våldtäkt)
 • Mohamed Ali Osman (grovt sexuellt utnyttjande av barn)
 • Ahmed Ibrahim Abdo (grovt sexuellt utnyttjande av barn)
 • Mohammed Hassan Mohamod (våldtäkt)
Fler häktade i Uleåborg

Samtidigt som brotten mot den första flickan nystades upp fick polisen kännedom om två andra misstänkta brott som utförts 16 och 17 november.

I det ena fallet hade en invandrare utsatt ett finskt flicka för grov våldtäkt och grovt sexuellt utnyttjande i en park. Den gripne mannen är född 1994.

I det andra fallet misstänks en invandrare ha sexuellt utnyttjat ett annan flicka. Den gripne mannen är född 1995.

Biträdande polischef Karnaranta uppmanar allmänheten i Uleåborg till att hålla sig lugn och inte ta lagen i egna händer, utan istället låta polisen hantera ärendet. Karnaranta har arbetat som polis i 38 år och aldrig varit med om något liknande. 

Enligt polisen är samtliga misstänkta män asylsökande från Mellanöstern.  

-Pettersson noterar att finnarna är upprörda, de namnger män och ursprung trots att de inte är dömda. I Sverige är det dock tyst, SVT, SR och de andra tycker tydligen inte att 7-8 män från Mellanöstern som våldtar ett tioårigt barn har något nyhetsvärde.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

20 thoughts on “Minst sju män från Mellanöstern misstänkta för våldtäkt på tioårig flicka

 1. När sånt där.händer i Sverige, så får dom alltid skaka hand med Lövfen.
  Även om de blivit dömda!

 2. Svenska män måste börja ta lagen i egna händer innan det är försent.

  Det finns inget samhällskontrakt.

 3. I Sverige hade gärningsmännen varit skolkamrater till flickan. Och batikhäxor hade stått och gråtit över dessa ”barn”. Dock hade sympatierna för flickan uteblivit pga risken att bli stämplad nazist-rasist-fascist.

  • …. och kommunisterna ordnar Anti-rasist demonstrationer…, Våp stoppar flygplan vid utvisningar, och media mörkar och ljuger

 4. ”Sipilä säger att alla skyldiga bestraffas i en rättsstat, oberoende av etnisk tillhörighet. Sipilä betonar också allas rätt till integritet – en rätt som måste försvaras i alla sammanhang.”
  Riktigt så här sa inte premiärminister Sipilä.
  Han sa att fallen är vidriga och att de skyldiga kommer att straffas oberuende av etnicitet. Premiärminister Juha Sipilä var också den som bjöd ”asylsökande” till Finland genom att erbjuda sitt hem som bostad till dom.
  Detta tog han dock senare, nör det var dags att överlämna huset, tillbaka och ”sålde” sitt hu till släktingar.

 5. De misskapta är sig lika, var än de tillämpar sina allahdjävulsriter!!!

  UTROTA ISLAMGIFTET FRÅN VÄRLDENS ALLA LÄNDER!!! DET ÄR DET ENDA!!! GUD ÄR STÖRRE ÄN ALLAH!!! GUD, OCH GUDS GODA KRAFTER SKA SEGRA ÖVER ALLAH-SATAN!!!

 6. 10 personer misstänkts för sexualbrott mot barn – det här vet vi om fallen i Uleåborg: PUBLICERAD FÖR UNGEFÄR EN TIMME SEDAN.
  https://svenska.yle.fi/artikel/2018/12/05/10-personer-misstankts-for-sexualbrott-mot-barn-det-har-vet-vi-om-fallen-i

  Polisen i Uleåborg uppger att alla de misstänkt förövarna har kommit till Finland som kvotflyktingar eller asylsökande. En av dem har vistats i Finland en längre tid, största delen har varit i landet några år. Bland de misstänkta finns flyktingar, en del har asylprocessen på hälft och en del av de misstänkta är finska medborgare. De misstänkta är i åldern 18 till 40.

 7. Stefan Lövens vänner har en fin förebild, mördaren och pedofilen Muhammed som gifte sig med en 6 årig flicka, Aisha (tror jag namnet på flickan var, kan vara felstavat.) Tar man in den här typen av individer får det konsekvenser!

  • Av detta skulle du bli åtalad och dömd i Finland.
   Mohammed får inte kallas pedofil, inyte hä i alla fall.

 8. 82% av dumsvensken vill väll ha hit dom där, vem vet dom kanske blir lönsamma lite längre fram. herregud.

 9. Kulturprofilen får fängelse för att han tafsat på kulturkvinnor, men inte kan det väl bli fängelse för invandrare med berikande kultur som uppvaktat en gräsrotsflicka?

 10. Vad ska de hit att göra?
  Uppenbarligen har vi INGEN användning av dem ALLS.
  Arbetskraftsinvandring?
  Mer våldtäktskraftsinvandring och annan skit.
  Jag finner INGEN mening att kliva ur sängen längre för att bidra till vansinnet som pågår.
  SVT Forum idag:Det är synd om typ 22 000 000 Afghaner….
  Jaha,men ta då hit dem och gaga allt….
  Med den logiken så SKALL hela j.vla U-världen hit och leva på mig/oss.
  Vilken saftskalle till politruk har någonsin förklarat detta för sina våljare?
  Var kommer politikerföraktet ifrån????
  Dessutom är de skattefinansierade de oxå.
  Hahaha!
  Ja,j.vlar!
  De importerar valboskap tillika offer,enligt kommunist/socialist doktrinen,ty det är synd om ALLA utom Svenne som orsakat ALLA plågor i universum och skall nu skattas till döds.

 11. Krossa ”verktygen” med polygrip, pissa kan de via en gummislang. Alla andra som ha använt saker vid brott bli av med de ”verktyg” de ha använt.

 12. Enligt typ FI o Metoo har det inte hänt. Brännvinsadvokaten oroar sig bara för om det kan gynna SD, ”jag försvarar gärna baaarnen mot högerpopulismen” hälsar han.

 13. Ursäkta, detta övergrepp skulle utan signalement inte ha hänt Sverige skulle det naturligtvis stå i inlägget !

 14. Finns det några signalement ?
  Om inte så har detta som förmodligen inte hänt i dagens och 7 klöverns trygga och heligt mångkulturella Sverige utan är bara Fake News från den fruktade högerpopulistiska sidan.

 15. Snart är de i Sverige med skyddstillsyn och all-inklusive i nån fin lägenhet med allt de önskar, samtidigt som våra sk. ledare säger att de är oskyldigt anklagade, och batik häxorna ropar….Jag vill oxå ha en ”sängvärmare”.

  FY FAN….
  Dessa kräk ska behandlas 100 ggr värre, än de stackars barn de har förstört för all framtid.

  Svensk media alltid tyst…FY FAN !!!

  💛 till alla utsatta för dessa sinnessjuka brott 😥

  • Det hjälper inte att bli både det och det andra !
   Dessa stackars missförstådda kriminella parasiter och grottmänniskor har ett starkt stöd från ett visst håll !

Kommentera