Stäng

När blev våldtäktsmän offer?

BROTTSLIGHET. Nu är sju ungdomar misstänkta för att ha gruppvåldtagit en kvinna under 10 timmars tid i Malmö. Men när Sveriges Television åker till staden för att göra reportage om saken är det helt plötsligt gärningsmännen som är offer. 

Joakim Lamotte blir på Facebook lite förbannad över att SVT, sociala myndigheter och polisen. De nämner inte kvinnan men gör gärningsmännen till offer.

-Pettersson säger att det är inte undra på att det går åt pipan, inga eller obetydliga konsekvenser för ditt handlande…om du inte är svenne och kör för fort på motorvägen.

21 reaktioner på “När blev våldtäktsmän offer?

 1. RÖSTAS DET FÖR IDIOTI….SÅ FÅR VI IDIOTI !

  FY FAN för de sk. ledarna i Sverige som låter detta fortgå.

  Ett normalt demokratiskt lands framgång mäts inte i hur mycket pengar det har, det mäts i hur du som sk. ledare behandlar folket.

  Vill ni fortfarande ha Socialdemokraterna som styrande i Sverige, med samma anda och fortsatt totalt sönderfall, samt svenskar i tårar, blod och förstörda liv !
  De har ju verkligen gjort Sverige, till vad det är idag !

  Eller vill ni ha:
  Rättvisa
  Harmoni
  Ansvar
  och FÖRSTÅND

  💛 till er alla utsatta, (för skräpet som våldtar och Sveriges sk.ledare som spottar offren i ansiktet).

 2. Man tänker samma på Sveriges traumamottagningar för flyktingar. Du är ett offer om du skjutit någon i alla vansinneskrig som pågår i Mellanöstern. Det råder konstigt nog tystnadsplikt från behandlarna. Varför i helvete skickas de inte till domstolen i Haag? De skulle iallafall sitta i fängelse istället för att behandlas.

 3. I flathetens land är äldre vita män skyldiga och de av Socialdemokraterna importerade asylinvandrarna alltid offer och barn även om de är över 18 år! SVT är maktens eller 7klöverns vapendragare, här agerar de kriminellt och gör ett allvarligt brott till en bagatell. Det är fega, flata, usla veklingar som nog mest värnar om sin egen sjuka mor dvs lönen den 25:e varje månad, brottsoffret skiter de i eftersom de tänker att det inte ger några p.k. poäng att prata om offret! Håller med Joakim Lamotte: SKÄMS!

 4. Så kan det se ut när nyheter görs om till propaganda.
  Undrar om FN:s migrationsavtal även omfattar att förövarna blir offer och att offren inhumaniseras som man gör i svenska medier?
  FN:s migrationsavtal verkar ju vara inspirerat av svensk invandringspolitik…

 5. Tack Joakim Lamotte. Det är ett friskhetstecken att bli upprörd över svenska myndigheters sjukligt politiskt korrekta uttalanden om den massinvandring som förstör Sverige, medan myndigheterna är för fega för att agera på rätt sätt.

 6. Dags att ta rättvisan i egna händer och sätta skräck i gärningsmännen.
  Så att de aldrig kan känner sig säkra längre, att varje dag kan vara den sista de ha sina kulor kvar och en K…. att pissa med.

 7. Här tycker nog FI, Metoo o 8 klövern att stening är ett lämpligt straff för flickan som förgripit sig på 7 st baaarn. Man planerar öppna ett 90konto för dessa 7 offer. PK jublar i kör.

 8. Igår var det ett snyftreportage om dom stackars ensamkommande asylmissbrukarna som tvingades sälja droger och idag är det synd om gruppväldtäckarna som tvingas våldta i grupp.
  Själv tror jag det kommer bli synd om vissa reportrar och journalister en dag.

 9. Hur menar journalisten, socialtjänsten och polisen när de utser gruppvåldtäktsmännen till offer. Tjejen nämns inte snart påstår de väl att hon förgripit sig på gruppvåldtäktsmännen.Inget skulle förvåna mig i detta landet mer.
  Ps I islamistiska länder är det alltid kvinnans fel om hon blir våldtagen. Hon döms då för sex utom äktenskapet.

 10. Samma bakvända attityd gäller också för Stefan Löfven och hans expeditionsministär …

  Kvinnan på bilden ropar desperat på hjälp…

  ”OUR SWEDISH MEN ARE NOT RAPISTS! IT’S STEFAN LÖFVEN AND HIS GOVERNMENT WHO HAVE RAPED OUR LAND. WE NEED HELP”

  https://asylkaos.files.wordpress.com/2017/01/stefan-lofven.png

  Den reflexmässiga reaktionen från Löfven blir som vanligt …

  https://pbs.twimg.com/media/DHp_QR_W0AEm4VV.jpg

  Alltså betraktar sig den avsatte Stefan Löfven och hans expeditionsregim som offer trots att de begått och fortsätter begå kollektiv gruppvåldtäkt på hela vårt land.

  1. Stefan Löfven. Om du tar av dig de mörka glasögonen kanske du kan se vad som pågår i detta land. Eller vill du inte se det som du varit med och skapat?

 11. Det verkar som att dessa åsikter är vedertagna hos myndigheterna. Vem minns inte Dan Eliasson i Aktuellt gråt över mördaren men inte ett ord om offret och hennes anhöriga. Hur i h-vete skall de gå i detta fathettens land.
  Sänk straffåldern till 15 år och lås in skitstövlarna, sedan livstids utvisning

 12. Även när man tar upp grova brott, så kan man prata ordentligt inte skrika och svära hela tiden.
  Obehagligt.

   1. Det ena obehagliga ursäktar inte det andra obehagliga.
    Även bloggen förordar ett vårdat språk.
    Ännu värre är det att svära bara för att provocera.

 13. Stort djävla grattis 82% PK idioter, hoppas innerligt att Ni får smaka på mångkulturen Ni tydligen älskar mer än Era egna döttrar. Fi o Metoo gillar tydligen också denna typ av gruppsex.
  Tänk tanken om 7 Svenskar hade grupp våldtagit en muslimsk tjej, hade det lätet likadant, skulle inte tro det. DETTA ÄR RASISM AV HÖGSTA POTENS.
  Nu har brännvinsadvokaten fullt upp med att även försvara dessa baaarn så inte SD ge få ngn fördel.

 14. De här daltande och relativiserande personerna är precis lika stora svin som våldtäktsmännen. Fyyy Faaan. Dessutom betalar man deras lön. Dubbelt Fyyyy Faaaan .

Kommentera

%d bloggare gillar detta: