Satan är också med


En muhammedansk taxichaufför skall enligt denne islamiot inte köra en ensam kvinna. Kvinnor – flickor bör alltså enligt denne ”helige man” ej åka ensamma med en muhammedansk taxichaufför. Kanske ett förnuftigt råd??


5 responses to “Satan är också med

 • Onkel Björn

  Kan det vara som så att uttalandet är ett sätt att få ner våldtäkterna begångna av muslimska män. Man har i de muslimska leden börjat inse att alla dessa brott bara leder till negativ publicitet och ett större hat från icke muslimernas sida , vilket kan göra att motståndet ökar och i sin tur kan göra det svårare att öka islams utbredning och påverkan i samhället.

  Gilla

 • emma

  Varför man väljer att betala miljarder för massimport av frustrerade unga män med denna kvinnosynen, till ett system där de i stort sett er underkvalificerade för alla jobb, är verkligen helt obegripligt.

  Gilla

 • Brasklappem

  Många muslimer är taxiförare i Sverige idag, i stort sett hela gänget, bra att veta för kvinnor vilken människosyn de har.

  Gilla

  • Tore

   Tydligen har dom inte förstått vad denne man säger, senaste svarttaxi våldtäkten var i förra månaden.

   Gilla

   • Brasklappem

    TYDLIGEN har inte Stefan Löven & Co. inte heller det eller så skiter han i det…..82% är dock mer än nöjda och vill ha mer av samma + anhöriginvandring!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: