EU:s miniminivå och stängda gränser har hittills i år gett 122410 beviljade uppehållstillstånd


INVANDRING. Statsminister Stefan Löfven (S) säger att invandringen måste begränsas och ska ligga på EU:s miniminivå har inte lyckats så bra med sina löften. 

Hittills i år, januari till november 2018 har Migrationsverket beviljat 122410 uppehållstillstånd. Av dessa är 46638 asyl, anhöriga till asylsökande och barn till dem med uppehållstillstånd. Vi går alltså mot ännu ett rekordår.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Socialdemokraterna vill ha kvar dagens restriktiva asylpolitik tills EU enats om en gemensam politik. Det innebär fortsatt begränsad familjeåterförening och tillfälliga uppehållstillstånd. Men partiet vill också skärpa politiken på flera punkter. EU har fortfarande inte enats och Stefan Löfven ljuger fortfarande. Bild från Aftonbladet, maj 2018. 

 


10 responses to “EU:s miniminivå och stängda gränser har hittills i år gett 122410 beviljade uppehållstillstånd

 • GrumligaVattenFiskaren

  Tja, kanske Stefan menar, att om han inte stramat åt migrationen skulle vi haft 1122410 migranter…

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hurra, heja Sverige !

  Gilla

 • Björn

  Ännu ett bevis på att Löfvéns skitsnack inte går att lita på. Lär inte bli bättre när L och C får igenom familjeåterföreningar.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Akilovs anknytning äter halal i Kista galleria.

  Gilla

 • Onkel Björn

  Miniminivå och stängda gränser!
  Kan man ju undra hur det kommer att se ut om man ”lättar lite” på gränsen?

  Gilla

 • Kent

  De länderna som ligger på EUs övre nivå och inte tillämpar en stram politik hur många tar de in?
  Dubbelt upp eller mer?
  En fråga om Global Compact när det är underskrivet kan man åsätta flygbolagen transportöransvaret då?

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  De går fort nu. EU är och förblir ett Globalistiskt projekt som kommer att ha mera blod på sina händer än världshistoriens största massmördare tillsammans.

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7105834

  Gilla

 • Gammaldags Svensk

  Vi är lurade. Snart går de inte att skriva av sig sin ilska på alternativa medier längre. De är på tiden att lämna tangentbordet och börja angagera sig ute i samhället. Vi lever i en korrupt värld och måste agera därefter. Globalisterna har satt klorna ” I DE SOVANDE FOLKET”

  Gilla

 • Nya tankar

  ”Stram”??? Vilket offantligt rått slämt!!! Före Reinfeldt låg flyktingpolitiken på 30.000 st/år. Och innan Westerberg (borgerlighetens första förstörare) 1992, på 10.000/år. Det säger lite om Lövens dårskaper. Denna flyktingpolitik på 122.000 invällande horder av icke-svenskar, är lika stram som Englands politik i Indien under kolonaliseringen, eller Hollands i Syd-Afrika och gamla Rhodesia, då det begav sig. DET ÄR DENNA OCKUPATIONSPOLITIK SJUNDE-KOLONNARNA BEDRIVER I VÅRT LAND, ÄNDA SEN REINFELDTS DAGAR, 2006 OCH FRAMÅT. DETTA FÖRSTÖRANDE MAKTFULLKOMLIGA D.Ö.-FOLK!!!

  Jag säger bara en sak: ”EN TYST TIGER!!!” För det är det de vill åstadkomma, Tyska kolonner genom vårt land igår, och muslimska dito idag. ”OCH VI SKA ENBART HÅLLA KÄFTEN!!!” Och det är det vi ska tvingas till genom att den socialist-nazistiska sjuan tar hit massor med pöbelas, likasinnade as som dem själva, så att all verklig opposition och yttrandefrihet till slut kan stoppas och kvävas till noll. För vem vågar sticka ut hakan, när dessa råa, brutala Gudsföraktande djävulsdyrkarsvin, härskar och härjar i våra stadskärnor. DEMOKRATIN DÖDAS, och den socialistiska D.Ö.-rörelsen slår sig ihop med is-krigare, och auswitch-förespråkare, för att bekämpa och krossa demokratin fullständigt och helt!

  MEN SÅ LÄNGE DET FINNS MOTSTÅNDSGLÖD OCH KLARA SUNDA ALTERNATIV, FINNS DET HOPP, GO VÄNNER!!! TÄNK PÅ DET!!! VI MÅSTE KÄMPA, OCH ALDRIG, ALDRIG GE OSS, FÖR ETT BÄTTRE SAMHÄLLE OCH EN FRI VÄRLD!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: