Vandaliseringen av terroroffret Ebbas grav fortsätter

BROTTSLIGHET. En 59-årig man står sedan i november åtalad för att ha skändat 11-åriga Ebba Åkerlunds grav på Adolf Fredriks kyrkogård i centrala Stockholm, men går fri i väntan på rättegången den 8 mars nästa år, skriver Mitt i.

Ebba Åkerlund, 11 år.

I ett mejl till tidningen berättar Ebbas pappa Stefan att vandaliseringen har fortsatt regelbundet, och misstänker att det är samma man som står bakom. ”Det är samma intervall – i snitt tre nätter i veckan.”, skriver Ebbas pappa.

Ytterligare en grav i närheten – tillhörande en ung kvinna – ska enligt polisen ha blivit utsatt för kränkning. Mannen är misstänkt för två fall av brott mot griftefriden, som kan ge böter eller fängelse upp till två år.

Den misstänkte heter Roman Piotr Marciniak, är född 1959, har tolkbehov polska, är medborgare i Polen och borde dömas av en jourdomstol och sedan avtjäna sitt straff i hemlandet.

Roman_Piotr_Marciniak

 

TIDIGARE 2018-11-05. Ebba är död men i Sverige respekteras inte ens mördade barn…

ISLAM. Stefan Åkerlund, pappa till 11-åriga Ebba Stefansdotter Åkerlund som den 7 april 2017 blev ett av offren för terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm utförd av Rakhmat Akilov som trots att han var utvisningsdömd var kvar i Sverige skriver på Facebook.

Hur kan det komma sig att en person som döms för utvisning och inte får återkomma till Sverige före 2019-02-27 aldrig någonsin har lämnat landet. Blivit intaget ett antal gånger utan att domen verkställs, samt att han skall få ett års fängelse om han vistas i Sverige under tiden.

Jag tog honom personligen på bar gärning när han står och häller stearin på Ebbas föremål, polisen släpper honom efter 1 timme i förvar ”bra jobbat”. Det var vad mina nattliga besök på gravplatsen var värd.

Han har sen mars 2017 gravskändat Isabells grav som ligger vid Ebbas kyrkogård så kraftigt att hennes mamma blivit tvungen att ta bort gravstenen eftersom den blivit helt förstörd av allt stearin som han hällt över den.

Olof Palmes gravsten totalförstördes för 6 veckor sedan av stearin som aldrig någonsin kommer att försvinna och Ebbas grav har han gravskändat över 30 ggr sen i maj månad

Vad hände med det underbara Sverige som jag en gång i tiden växt upp i.

– jag citerade Leif Östlings berömda citat i mitt sommarprogram och jag gör det igen ”vad F A N får man för sina skattepengar”.

Klimatet försämras med X % varje år, tyvärr så gör Sverige det också. Jag är ingen vän av USA men där finns det två partier och man väljer representant för respektive parti.

I Sveriges sandlåda till riksdag har vi massor av partier där ingen kan styra landet. Det kan bara sluta på ett sätt och min åsikt finner ni i min debatt artikel i Expressen.

En extremt begåvad 11 åring fick betala priset för detta och Ebbas föräldrar får fortsätta att betala priset för att lag & ordning inte fungerar i detta land. Så sent som för en timme sedan var han där och petade på Ebbas Grav, man blir så trött.

Nedan ser ni hur en gravplats skall se ut resp. inte.

Stefan Åkerlund

Bild Ebbas pappa

-Pettersson försöker också förstå men det går inte. Mannen som förstör Ebbas grav är redan dömd för utvisning, och att återvända eller vistas i Sverige ska kosta ett års fängelse. Brott mot griftefriden, gravskändning kan ge upp till två års fängelse och åklagaren släpper honom efter en timme!!!

Man förstår att syltryggarna till åklagare har mycket att göra när dom i stället för att se till så utvisningsdömda får lämna landet eller hållas inlåsta, lägger enorma resurser på Pettersson…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

23 thoughts on “Vandaliseringen av terroroffret Ebbas grav fortsätter

 1. Mycket text på FB om vad man vill göra med honom. Att han bör få högsta straffet för detta kan vi hoppas på. Men en fråga som inte bara jag ställer, hänger kvar i luften. Varför gör han så här? Är han så störd att han bara valt it en grav på måfå att skända? Eller finns det en hemlig historia med förklaring? Du Pettersson som verkar vara en noggrann källforskare, har du svaret?

 2. Har alla ynkryggar från AFA inget att göra i kväll mer än att sitta här och trycka tummen ned??

 3. Har denne Åklagare inga egna barn? Hade han accepterat att hans egna barn som råkat ut för dessa två åbäke fått sina gravar skändade utan åtgärd??
  Det kan inte finnas någon yrkes stolthet kvar bland dessa så kallade rättsvårdande tjänstemän i våra domstolar.?

  Här kan vi också se vilka förbannade ynkedomar vi har i Media, som
  inte ens kan förmå sig att skriva om där ett flickebarn som blir massakrerad av en terrorist som inte ens hade rätt att finnas här, och sen får sin grav skändad av en annan dåre , detta händer gång på gång utan åtgärd från både domstolar och DOM som borde skriva om det.

 4. Ta inte staten, rättsväsendet lagen på allvar bör det vara fritt till individen att
  ta lagen i egna händer.
  För i tiden kunde gärningsmän bli förklarad fredlösa och var man hade rätt att expediera dom ”On sight” till livet efter detta. Ha man ställt sig utanför lagen ha man inte rätt att tro att lagen ska skydda en.

  • Nej så får man inte göra heliga brottslingar kan ju då bli skadade och gud förbjude bli dödade, helt oacceptabelt !

 5. Ser mycket skev ut!!! Inte konstigt alls, om han gjort det! Är nog antagonist till dagens sunda Polen. Stack nog hit som 25-åring, när kommunistregimen föll, vilket inte föll han i smaken! För det är nog i vänsterns socialistiska förstörartankar han har sin ideologiska hemvisst!

 6. Men vad i helvete är det för samhälle vi lever i?, jag blir så förbannad, ledsen och upprörd när jag läser detta så jag kan inte sitta still. Här har vänsterliberala partier och krafter totalt förändrat landet, nu måste någon ta tag i detta omgående.

 7. finns för många sådana människor i Sverige. De ska ut ur landet snarast. Annars måste avskjutning övervägas. Radikala åtgärder krävs. Följer denna blogg utvecklingen i Europa??

 8. Dessa ynkliga åklagare som släpper dylikt slödder fritt att begå nya brott men om en svensk pensionär har kritiserat Islam då jävlar…

 9. Det finns inget att förstå. Mannen är knallpsykotisk och bör skickas till ett sinnessjukhus i Polen. Det skär en i HJÄRTAT att lilla EBBA inte får vila i frid. Det är lätt att bli riktigt, RIKTIGT FÖRBANNAD på denne man och FEL att släppa honom fri. En person som gör detta är inte frisk nog att vistas på gatorna tillsammans med oss andra.

  • Vad som är underligt i vårt land är att man TAR INTE HÄNSYN till EBBAS pappa, de känslor han går igenom när hans dotters grav blir skändad om och om igen av samme man, att med hänsyn till detta skulle låsa in mannen tills man vet vad man ska göra med honom. Detta av respekt mot Ebba som miste sitt unga liv i en terrorattack och Ebbas pappas sorg.

 10. Det måste finnas någon i Sthlm som kan ge denna Polack en riktig näsbränna när ingen ser på .

  • Kanske en uppgift för ”Grannsamverkan mot brott”?

   Han är väl värd att få en intensiv hemlängtan!

   – men tänk på att medborgargarden är förbjudet i Sverige!
   Det är förbjudet att försvara sitt Fosterland!
   Dock är ”folkgrupper” tillåtna!
   ”Folkgrupp” är en grupp människor med samma eller liknande intressen, religion, hudfärg m.m..

 11. Det finns många polacker boende i Sverige som är skötsamma, gör rätt för sig och de är ofta mycket socialt kompetenta människor. Dessa personer känner säkerligen en kollektiv skam när ett sådant rötägg och monster som denne Roman Piotr Marciniaks förnedring och kränkning. Han är av total avsaknad av sociala, moraliska och etiska spärrar

 12. Det finns många polacker boende i Sverige som är skötsamma, gör rätt för sig och de är ofta mycket socialt kompetenta människor. Dessa personer känner säkerligen en kollektiv skam när ett sådant rötägg och monster som denne Roman Piotr Marciniak.

Kommentera