Khashoggi ville starta hemlig motståndsrörelse, därför mördades han


ISLAM. I  över 400 meddelanden på Whatsapp gick den mördade journalisten Jamal Khashoggi till hårt angrepp mot den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman, rapporterar CNN.

Jamal Khashoggi

 

bin Salman kallas bland annat för ett ”vilddjur” som vill sluka allt som kommer i hans väg, även sina anhängare. – Ju fler offer han äter, desto fler vill han ha, säger Khashoggi i ett videoklipp.

Meddelandena har skickats till den Montrealbaserade saudiske aktivisten Omar Abdulaziz som tillsammans med Khashoggi hade planerat att bilda en oppositionell ungdomsrörelse. Enligt Abdulaziz blev hans telefon hackad av saudiska myndigheter.

Om Jamal Khashoggi på bloggen…

-Pettersson noterar att svenska media ensidigt rapporterar att Jamal Khashoggi var journalist som rapporterade kritiskt om Saudiarabien, det är tydligen inte hela sanningen.

Khashoggi var också islamist och högt uppsatt i Muslimska Brödraskapet, och långt ifrån en neutral, opartisk journalist. Den yttrandefrihet som svenska medier pratar om var inget för Khashoggi, yttrandefrihet skulle endast tillämpas i åsikter som låg Muslimska Brödraskapet nära.

Nu förespråkar jag inte mord eller våld mot några människor men Jamal Khashoggi påminner om många svenska journalister, som exempelvis Jan Helin på SVT och Peter Wolodarski på DN som öppet säger att de producerar agendasättande nyheter, alltså propaganda med avsikt att påverka…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


4 responses to “Khashoggi ville starta hemlig motståndsrörelse, därför mördades han

 • Thorsten Schütte

  Men om det nu är så att ett stort och resursstarkt land som Saudiarabien vill röja någon ur vägen – varför klantar man till så in i bängen?

  Gilla

  • Argus

   Högst troligt en falskflagg-operation. MbS har sannolikt rört upp en massa känslor hos ultrakonservativa islamister till exempel satte han en hel hög oligarker i husarrest, på ett lyxhotell visserligen.

   Gilla

 • age

  – men vi eller våra journalister är väl inte hotade av islam?

  ”Vi” är ju skyddade av kontraktet, från 1999, som socialdemokraterna skrivit med Muslimska Brödraskapet, att ”vi” ska släppa in islamister i alla beslutsfattande positioner, inklusive regeringen!

  D.v.s. vi kan vara trygga!
  – förutsatt att vi vill bli slavar under islam!
  – förutsatt att vi håller tyst om islam!
  – förutsatt att vi inte ifrågasätter varför SÄPO år helt tysta!
  – förutsatt att vi accepterar att SÄPO inte är vår ”säkerhetspolis”!

  Vi kan känna oss trygga (att vi är invaderade av islam)!
  Socialdemokraterna är snart i vår regering igen!
  => full lycka i Vårt Fosterland!

  Gilla

 • Tore

  Mer regel än undantag att svensk fekalie-media ljuger förvränger och utesluter sanningen i sin rapportering.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: