Jean-Claude Arnault döms i hovrätten för två våldtäkter


BROTTSLIGHET. Hovrätten skärper straffet för kulturprofilen Jean-Claude Arnault. Han döms för två våldtäkter till två och ett halvt års fängelse, enligt ett pressmeddelande från Svea hovrätt.

I tingsrätten dömdes Arnault till två års fängelse för våldtäkt. I hovrätten döms han för ytterligare en våldtäkt. Hovrätten gör bedömningen att målsägarens berättelse är trovärdig och har stöd av vittnesuppgifter.

”Hovrätten har tagit hänsyn till den tilltalades förhållandevis höga ålder (72 år)”, skriver de i pressmeddelandet.

– Pettersson ser inget om utvisning, märkligt…


11 responses to “Jean-Claude Arnault döms i hovrätten för två våldtäkter

 • Nya tankar

  Så blir det, när man blandar in utlänningar med aviga preferenser i vår i grunden sunda kultur! Och detta är ändå bara toppen på all skit i vårt land! I kärnan, i det själva svarta kolet, finns flyktingarna! Denna är bara ”eliten” av invandrarna. Som t ex den där italienske sopranen som förgrep sig, då det knappt fanns några invandrare här. Men idag tillåts vi inte se träden för all skog. Men att det t o m då fanns skit av invandrare, bevisar bara att det är det de mestadels står för, p g a kulturdiskrepans. De går helt enkelt inte ihop med oss, för det mesta. Och inte vi med dem. Om vi inte underkastar oss! FÖR DE GÖR DET ALDRIG! Därför är invandring alltid av ondo!!!

  Gilla

 • Mr Jordan

  Jag undrar mest hur oaktsam våldtäkt ska kunna undvikas, i den högre societeten och tredje statsmaktens kretsar. Me Too i all ära, men jag anar att hela grejen kommer självdö. Våldtäkter, på riktigt, då snackar vi otur, eller förort. Skam, karriär, dekadens, hybris, taskig självinsikt, brist på självironi, skål!

  Gilla

  • Mr Jordan

   Såg nyss Greta Thunberg på tv, vem i den dysfunktionella familjen ska skydda henne? Stackars tjej. Akta dig för kulturprofiler!

   Gilla

 • Stefan SH

  Ett modernt dom, säger domaren i Hovrätten.

  Alltså om min fd kommer på att för 7 år sedan, under en av de (sköna) mysiga stunderna vi hade, var hon inte riktigt med på en liten del av tredje aktens sista knull, då kan jag alltså bli dömd idag för våldtäkt?

  Förklara snälla!

  Gilla

 • KTJ

  En till som fick ålders rabatt!!!!
  för 2 våldtäkter!!!
  det känns som de kan ta bort våldtäkts lagen för att gjöra det lite mer PK anpassat här i landet, det är den gamla vanliga visan det är ju bara vanliga svenska kvinnor och flickor som våldtas, så varför döma rätt?

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Hans sexuella bravader var kända i akademin sedan 90 talet.Han fick hålla på ,men ingen vågade protestera ,det säger allt om Sverges kulturelit.Dom borde lägga ner svenska akademin det värkar vara lekstuga till akademiska överklassen jag säger som eliasson vår föredetta polischef ”jag vill bara spy”.

  Gilla

 • The proud swede

  Ut med aset

  Gilla

 • Gringo

  Inte mer än rätt, men hade han kommit från ett land lite längre bort hade han fått gå fri, kanske hade han fått skyddstillsyn på sin höjd. Men som våldtäktsman får de ändå LÖJLIGT låga straff, hade han fifflat med skatten hade han fått skaka galler bra mycket längre.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: