SVT om svenska IS-krigare


ISLAM. SVT:s vinklingar är bra egendomliga ibland. Krigare betyder soldat, kämpe och används normalt som något positivt.

-I Petterssons ögon är SVT:s svenska IS-krigare inte svenska, de är muslimska, islamistiska, kriminella, terrorister, fega tjuvar, mördare, våldtäktsmän och slavhandlare. De är inte krigare, de är inte svenska och får gärna försvinna i öknen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


10 responses to “SVT om svenska IS-krigare

 • BP

  Korrekt benämning är muhammedaner. Är man aktiv troende muhammedan stödjer man detta och påstår man annat så följer man bara herr Muhammeds råd att lisma och vara inställsam för att sprida detta helvete.

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  IS är idag välavlönade välrustade, välutbildade resp reguljära soldater anställda av USA-koalitationen mot Syrien och placerade i baser längs Syriens östra gräns inne i Iraks territorium, där irakiska trupper är förbjudna att ingripa. USA har även proklamerat ett flygförbud över baserna, vilket hindrar Ryssland att ingripa med flyg (dock anser sig Syriskt flyg obundet).
  Varje gång IS-förbanden attackerar ställningar som hålls av SDF så understödsbombar USA-koalitationens attackplan. Men nu är SDF så väldrillade att bombningarna inte ger allvarligare avbräck för SDF förmågor. DÄRFÖR HÄMNAS USA-KOALITATIONEN LIKA REGELBUNDET MED ATT TERRORBOMBA SDF-TRUPPERNAS FAMILJERS BOSTÄDER. 1-2 ggr i veckan dödar USA:s attacker 1 eller upp mot 40 civila (med lika många skadade) per anfall. Om Syrien hade gjort motsvarande så hade världens kommuniststyrda media (100% i Sverige, ca 80% i världen) haft ”svarta” rubriker i veckor. Nu tystas alla reaktioner mot USA-terrorn istället.

  Snart bör dock de nya ryska leveranserna av modernt närluftvärn börja straffa USA-koalitationens bombningar.

  Gilla

 • Nya tankar

  Det finns ett djur i öknen, en insekt, som ligger där i sin håla, och drar ner andra fredliga smådjur i sin håla, när de går förbi. Såna är de IS-pöbeln. Detta usla vidriga patrask av hin håle!!!

  Gilla

 • Kent

  Korrekt benämning är Isterrorister med islamsk idiologi som hyllar profeten Mohammed.
  De har sitt ursprung i regionen och är inte Svenskar inte heller ‘svenskar ”.

  Gilla

 • AmaTona

  Håller absolut med dig…
  Frågan är ,hur kan man
  tänka annorlunda?
  Hur kan en totalt främmande doktrin med en moral och människosyn som är det motsatsa helt plötsligt bli svensk?

  Gilla

 • Tore

  Snart kommer SVT med ett reportage om
  IS kamp för mänskliga rättigheter.
  SVT är lögnen högborg finansierad av påtvingad mediaskatt.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  I dårhuset Sverige heter det ju HEDERSMORD så varför skulle inte s.k svenska IS-mördare i
  7 klöverns och den övriga månkulturälskande extremvänsterns ögon kunna vara hjältemodiga krigare som återvänt till sitt fosterland det trygga och heligt mångkulturella
  Sverige ?
  Ju mer ohederlig och besvärlig man är i dagens Sverige desto högre människovärde har man, är ju bara att se på dagens alla mytomaniska politiker som höjer sig själva och sin lön till skyarna.

  Gilla

 • Kattsand

  Det säger allt om SVT:s inställning när man använder förskönande omskrivningar om terrorister som till och med överträffat nazisternas krigförbrytelser (som t.ex omänsklig behandlig utöver det vanliga).

  Gilla

 • Argus

  I Argus ögon är en iskrigare iförd gul tröja med tre blå kronor på framsidan och nummer och namn på ryggen. 😉

  Gilla

 • Mary Agnes

  Nu när IS utnämnts till —ÅRETS IDROTTSKLUBB— kommer de säkert att kallas ”kampsportare”.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: