Flatheten mot unga göder gängkriminaliteten, delvis tack vare Expressen

BROTTSLIGHET. Om Sverige ska komma till rätta med gängbrottsligheten behövs en idé om hur grovt kriminella barn och unga ska hanteras. Dagens system är ohållbart, inleder Expressens Anna Dahlberg sin ledarkrönika

Anna Dahlberg har under senare år skrivit en hel del vettigt, som denna ledarkrönika. Nu påstår Anna Dahlberg att det behövs en idé om hur vi ska komma till rätta med gängbrottsligheten och om hur grovt kriminella barn och unga ska hanteras.

Det är då det blir problem för Anna Dahlberg och Expressen. Idéerna och förslagen har funnits i många år men då har Dahlberg och Expressen bekämpat budbärarna och idéerna. Har du glömt det Anna?

Valdagen den 19 september 2010 låg Anna Dahlberg bakom denna löpsedel, Expressen var inte ett dugg intresserade av att bekämpa gängbrottsligheten.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

5 thoughts on “Flatheten mot unga göder gängkriminaliteten, delvis tack vare Expressen

 1. Jag vill påstå att det är samhällets flathet som är grogrunden för brottsligheten. Vi har straffsatser som inte är anpassade för dagens kriminella. Folk som gång på gång begår nya brott ska inte få vara ute och förstöra för laglydiga medborgare.
  Mentalt friska människor gör själva sina val och dessa ska de sen få ta ansvar för. Begår man brott så ska man få ta konsekvenserna.

 2. Det är INTE UNGA, som är problemet, utan de utrikes födda, och de med utländska rötter. ÅLDER har ingenting med saken att göra. För det ligger mer erfarna utländska brottslingar bakom dessa s k unga i makthiarkin. Utan dessa skulle gängen inte vara så starka. Dessutom, om vita är med, så är ALLTID den och de som leder, och driver gänget framåt, utlänningar.

 3. Carolina Dahlberg är påläst och duktig. Hon kan dessutom formulera sig bra och självständigt utan floskler.
  Den löpsedeln från 2010 är kanske nödvändig för att inte få sparken.
  .

 4. Den vänsterextrema flummigheten har helt tagit över det svenska samhället och naturligtvis även på Kriminalvårdens fina fullservade mångkulturella hotell har de kriminella parasiterna tagit över rodret, vaktpersonalen är idag inte värd vatten utan ska bara bocka och buga inför och serva parasiterna med allt de vill ha och detta till de ynkliga patetiska och helt ryggradslösa chefernas goda minne !
  Ska bli skönt att inom några månader gå i pension efter 36 år som fångvaktare och slippa se och höra ständiga hot från dagens totalt respektlösa genomkriminella ghettotjuvar.

Kommentera