Danmark skickar flyktingar som begår brott till öde ö

BROTTSLIGHET. Flyktingar som begår brott i Danmark, ska kunna skickas till en öde ö, Lindholm, i Stege bukt i väntan på utvisning. Där ska ett utvisningscentrum upprättas, rapporterar Politiken.dk. Förslaget finns med i den budget som regeringen förhandlat fram tillsammans med stödpartiet Dansk folkeparti.

Budgeten innehåller flera förslag som ska minska antalet flyktingar i landet och finansminister Kristian Jensen, Venstre, medger att man drar FN:s konvention om mänskliga rättigheter till sin spets, men är nöjd med budgeten.

– Om vi ska bevara Danmark så som vi känner det, måste vi försäkra oss om att de flyktingar som kommer hit tillfälligt återvänder till sina länder. Det är hela poängen med att vara flykting – när skyddsbehovet inte finns längre ska man resa hem, säger Jensen.

-Pettersson säger att så stora öde öar finns inte i Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

12 thoughts on “Danmark skickar flyktingar som begår brott till öde ö

 1. Bra idé. De kan bygga sina egna vindskydd och gräva sina egna latriner. Har de valt att stå utanför samhället genom att gå genvägar på andras bekostnad, så är det någorlunda rättvist. Det skall kosta på att göra brott och ö-vistelsen är antagligen villkorlig. När de åker tillbaks till hemlandet, så slipper de vistas där om jag förstått rätt.

 2. S vill införa SFI och gratis tung lastbil körkort utbildningar på ön (OBS: detta är inte skämt, alla typer, t.ex. utomeuropeiska afrosemitiska narkotikabrottslingar får lasbilskort utbildning betald hos Grönlunds i Hallonbergen, via Kriminalvården )

  • Visst är Sverige ett fint och mysigt land som verkligen bryr sig om allt och alla utom om sina egna infödda äldre och övriga hederliga arbetande medborgare ?
   I de kriminellas paradis Sverige har brottslingar jämte politiker pensionsräddare och det övriga mångkulturälskande etablissemanget utan tvekan ett högre människovärde än övriga invånare.

 3. Resten av världen betalar smugglare för att MULTIKRIMINELLA ska bosätta sig permanent i Sverige

 4. Om flyktingar som begår brott i Sverige skulle sättas på en ö så tror jag vi skulle behöva låna Grönland av danskarna

 5. Jävla bra idé !!!!!
  Finns det några lediga öar så är Sverige intresserade.
  Inga krav alls på standard.
  Det här kan bli jäkla billigt & bra det.
  Danskarna dom kan dom !!!!!
  Timbuktu & Wiehe blir ressällskap.

Kommentera