Islam en ”psykisk sjukdom” som måste ”botas”

Den Arabiska nyhetsbyrån  Aljazeera rapporterar om det ”omskolnings och integrationsprojekt” som de Kinesiska myndigheterna driver i provinsen Xinjiang, där en stor del av befolkningen är muhammedaner!

FjärranÖsternRedaktören noterar: Att Aljazeera använder en helt annorlunda terminologi om dessa ”omskolnings och integrationsinsatser” än vad Kinesiska media gör.

FjärranÖsternRedaktören noterar:  Att det är en kulturkrock mellan världshistoriens två  ledande ”mördar-ismer” Den Islamistiska läran beräknas under de 1400 år den existerat ha mördat mer än 250 miljoner människor, medan den kommunistiska ideologin under nittonhundratalet mördade mer än 100 miljoner människor, de flesta i Kina!  Obs att kommunisterna i Sverige kallar sig numera Vänsterpartister. Tidigare om Xinjiang på bloggen:    HÄR

3 thoughts on “Islam en ”psykisk sjukdom” som måste ”botas”

  1. Det är väl lite på samma sätt som kristendomen farmställts i Sverige också, hade t.ex en religionslärare i grundskolan som kallade texter ur bibeln för ”vansinneshistorier”.
    Dom har ju lyckats att nästan helt avkristna Sverige och man kan nog säga att man har fyllt det religiösa tomrummet med islam istället.

KommenteraAvbryt svar