Inbördeskriget närmar sig i Danmark och i Sverige


BROTTSLIGHET. Unga araber, somalier och andra invandrare attackerar nu dagligen ungdomar i Helsingör, Danmark med omnejd. Jag tog några öl i Helsingör i lördags, vi har varit rätt så befriade från det allra värsta i Helsingör, eftersom det mesta skett i Nivå och Kokkedal, men nu har de vaknat är också skriver en av bloggens läsare och fortsätter, jag brukar vara ärlig…. Mogens Glistrup hade rätt. Varför fattade ni aldrig detta???

Fyra elever 11-13 år överföll en 10-årig pojke vid Borupgårdskolan, 10-åringen tog skydd hos två vuxna ur personalen men det hjälpte inte, personalen fick också ta emot slag och sparkar av gänget. Det är bara det senaste fallet av flera där ungdomar har attackerats av andra ungdomar på Cinema Center på Rønnebær Allé, vid Vapnagård och i Helsingørs Badhus, skriver Helsingörs Dagblad. 

8-10 indvandrarpojkar på 14-15 år låter knytnävarna tala, efterlämnar spår av meningslöst våld.

-Pettersson säger att Danmark börjar bli som Sverige men jag tror att politiker, journalister och polisen i Danmark inta är lika fega som i Sverige, de talar klarspråk…som bo Holmström gjorde i Malmö 1999

Malmö – ett mångkulturellt paradis. Del 1 av 4 (1999)

Bo Holmström börjar inslaget med en del intressanta och givande ord, bl a följande:

”…-Det är invandrarungdomar som rånar svenska ungdomar…” Tänk på att Holmström var journalist på SVT!  

Observera när det svartvita inslaget kommer, med musiken i bakgrunden. Journalisten och berättaren Per Svensson säger bl a att redan år 1965 skrev Expressen att Rosengård var eller kallades ”nybyggd slum” och idag är det ”ghettot”!

Dokumentären visades på SVT2 i oktober år 1999. Inslagen är unika då beslutsfattarna på SVT valde att visa en del av verkligheten för TV-tittarna.

 • 1999 pratade SVT om ketchupeffekten, först händer ingenting, sedan ingenting, sedan är det försent och det är en tickande bomb. Idag försöker politikerna med samma metoder som inte fungerade då…
 • 1999 pratade SVT om att det är ett invandrarproblem…
 • 1999 pratade SVT om att invandrargängen visar en skrämmande likgiltighet…
 • 1999 frågade SVT är det ett sådant här samhälle vi vill ha…
 • 1999 rapporterade SVT att polisen befarar en ny uppgörelse mellan invandrare och svenskar…
 • När svängde SVT från invandrarproblem till Sverigedemokraternas fel?

Del 1. 

Del 2. 

Del 3. 

Del 4. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


9 responses to “Inbördeskriget närmar sig i Danmark och i Sverige

 • Nya tankar

  I Skåne är vi inom nyhögern som störst också. Men vi är för veka i vårt agerande. NMR gör det rätta när det gäller aktioner, även om de har alltför fel i sak. Och är alldeles för extrema. Och åt fel håll. Vi måste ut mer som vänstern och dem.
  Men med vår linje. Suga upp alla krafter mellan ”de borgerliga och NMR, och gå ut och kämpa. Det fanns ju en counterjihad-rörelse tidigare. Dessa måste sugas upp, liksom SD, Afs och Meborgerlig samling mfl., och göra gemensam sak för att värna vårt land, i aktioner och demonstrationer. Vi måste helt enkelt göra vår grej, MEDAN TID ÄR!

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Inbördeskrig? Religionskrig och klanfejder kommer att öka om det är det ni menar med inbördeskrig!

  Ingen kan väl tro eller hoppas att dom mesiga svenskarna skall göra motstånd? Etnisk rensning är vad som sker!

  Gilla

  • Tore

   Svenskarna kommer stå på sergelstorg och göra Handhjärtan.
   Den menscertificerade svenska armen på 200 hens skrämmer ingen.

   Gilla

 • Andorrs

  Jag tror inte att det är lyckat att Danmark ligger så pass nära Malmö. I synnerhet inte eftersom Malmö strävar efter en extra förbindelse till Köpenhamn.

  Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Nu är vi som i det värsta gettot, likt det som vänstergökarna och annat PK-slask vill ha.

  Vänstergökarna och PK-fjantarna gör allt för att klanka ner på USA, men nu har de (vi) fått värsta gettot här, likt det gettot som är i USA.
  Fråga: Gillar då vänstergökarna och PK-fjantarna USA ?!

  Nu är bara beväpningen kvar…så är vi fullt ut getto invånare.

  Röstade ni för detta, så får vi detta!
  Hoppas dina eller dina vänners barn tackar dig!

  Gilla

 • Grune

  Idag är det före detta Sverige ett muslimsk land där man som Svensk måste konvertera till islam och byta namn om man skall passa i det här landet. Det gamla fina landet Sverige existerar inte längre.

  Gilla

 • Thomas

  Jag gillade Bosse H, han var inte så pk som dagens skitstövlar till journalister är, han och Åke Ortmark var riktiga murvlar.
  Detta klipp kan jag se om igen, och igen..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: