Aftonbladet: Det är rätt och rationellt att döda invandrare

INVANDRING. För några dagar sedan skriv vi om världens bästa gränskontroll, se nedan. Nu visar det sig att Aftonbladet och Peder Kadhammar tycker vi har rätt. ”Med en skur av pilar dödade invånarna på ön Norra Sentinel den unge missionären vars sista ord tycks ha varit: – Jesus älskar er!

Tragiskt, men de handlade fullständigt rationellt. Om någon skulle få för sig att säga usch och fy är det bara att kasta en blick bakåt. Sentineleserna på den lilla ön i Indiska oceanen gjorde det som invånarna i Australien, Amerika, Afrika och stora delar av Asien borde ha gjort så fort den vite mannen steg i land och ropade: – Jesus älskar er!”

Aftonbladet tycker att urinvånarna i Australien, Amerika, Afrika och stora delar av Asien skulle ha dödat den vite mannen när han kom till deras länder.

-Pettersson undrar om Aftonbladet och Kadhammar tycker att detsamma borde gälla ursprungsbefolkningen här i Nordeuropa, borde vi slå ihjäl de bruna och svarte männen som kliver över gränsen och skriker Allahu Akbar…jag tycker nog det är lite hårt. Det borde räcka med att tvinga dom åka hem. Men jag är inte så mordisk som Aftonbladet…sedan tror jag inte Peter Kadhammar vet eller bryr sig om vad muslimerna gjort med folken där de klivit iland…

Historien vimlar av utrotade folk, de spökar inte ens. De är borta. 

TIDIGARE 20018-11-24. Världens bästa gränskontroll, dessutom till låg kostnad…

INVANDRING. Den amerikanske missionären John Chau, tog sig till Norra Sentinel i Bengaliska, detta trots att han visste att inkräktare inte var välkomna. Chau tyckte att han skulle låta urinvånarna upptäcka Jesus. 

Chau gick i land och möttes av en skur av pilar, och dödades av lokalbefolkningen, troligen kommer Chaus kropp att bli kvar på ön.

-Pettersson uppskattar öbornas gränskontroll. Den verkar 100 % effektiv till en låg kostnad och håller effektivt främmande element, ideologier och religioner borta…

Bild från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

10 thoughts on “Aftonbladet: Det är rätt och rationellt att döda invandrare

 1. Du har en poäng där Pettersson. Om en vit ropar ”Jesus älskar er”, i svartemansland, som vill tvinga på dem sina sedvänjor, eller en inkomnande muslim som ropar ”allah bakar”, som vill tvinga på oss islamska dito, och terror i vitemansland. DETTA ÄR PRECIS SAMMA SAK!!! NÄR MAN INTE RESPEKTERAR DET INHEMSKA OCH TRADITIONELLA, UTAN KRÄNKER DET!!! Han som for till den där ön, som nån forntida missionär, var ju också en dåre, likväl!!! Folkrätten måste respekteras, varhelst ett folk har sin hemvisst. Om det är här, eller på nån liten obskyr ö i indiska oceanen.

  Vad aftonbladet inte fattar, är hur inkonsekventa de är, och osakligt ideologiskt Stalinistiskt betingade. Klart man måste få försvara ett territorium som folk, när det angrips av dårar! Men i och med detta legitimerar också aftonbladet rasismen. Och inget ont i det! Men kom inte här och anklaga oss om vi protesterar mot invarderingen av vårt land. FÖR NI HAR SJÄLV LEGETIMERAT DET GENOM ÖNS BRFOLKNINGS HANDLINGSMÖNSTER!!! OCH SAMMA SAK GÄLLER HÄR FÖR OSS!!! VI ÄR OCKSÅ ETT STOLT FOLK SOM KRÄVER VÅR RÄTT, OCH OKRÄNKBARHET!!! Rasism är bara sunt och gott, för mänsklighetens överlevnad, i de skilda enheter och grupper av suveränitet, den borde vara!

 2. Som vanligt ”fake neews”! Den som tycker att John Chau ser ut som en vit man kan ju räcka upp handen!

 3. Enligt gällande värdegrund på ön Norra Sentinel i Bay of Bengal var det kanske helt OK att döda den inkräktande kristna missionären.

  De spjutförsedda gränsvakterna på ön hade kanske vid något tidigare tillfälle informerats av muslimer att alla kristna är galna hundar som äter ben … Ja, t o m människoben.

  Enda lösningen blev då förstås att oskadliggöra den amerikanske missionären John Chau som de ansåg vara ben-galen precis som namnet på det omgivande havet, varifrån missionären dykt upp.

  Helt logiskt och inget märkligt alls.

 4. och svensk militär borde ha skjutit den första muslim som kom in i landet. Då hade vi inte haft de enorma problem som vi nu har.

 5. Den här urbefolkningen verkar i varje fall inte låta sig manipuleras, indoktrineras och hjärntvättas så att de arbetar för sin egen undergång, det verkar som att de ”Röstar” rätt, helt enkelt!
  🙂

 6. Han var väl vit och just därför även elak ?
  I Sydafrika beväpnar sig tydligen nu de elaka vita jordägarna till tänderna mot de alltid stackars missförstådda och utsatta icke vita som Mandela och ANC för 25 år sedan lovade att rädda från misär och från de vita förtryckarna, HUR GICK OCH BLEV DET MED DEN SAKEN ?
  Är tungt nu för svensk PK-media att rapportera från Sydafrika det gäller hela tiden att bara måla ut att konflikterna bara beror på de vita, att på något sätt antyda att de icke vita skulle vara skyldiga till något är naturligtvis helt uteslutet.

 7. Det kanske då inte vore en så dum ide att ta och hyra in ett gäng utav dessa bågbeväpnade människor som portvakter till vårt arma land .

 8. Underligt att Sentileneserna inte insett fördelen med mångkultur.
  De verkar ju ha ett stort behov av kvalificerad arbetskraft!

  Men vi kanske skulle skicka dit ledargarnityret för sjuklövern på studieresa. Tror inte Löven, Lövin och Lööf faller i god jord där, möjligeni sand.

Kommentera