Mångkulturellt stödboende i lyxmiljö


INSÄNDARE Malmö 27-11-2018

Till Sedat Arif (S) ”ansvarigt” kommunalråd i Malmö samt andra mer eller mindre ”ansvariga” politiker i samma stad

Visserligen så börjar man bli mer än luttrad när man under årens lopp läst om alla vansinnigheter och kostnader som spenderas på olika projekt i invandringens namn men man kan inte annat än höja på ögonbrynen ändå när man ser och läser om dom s k stödboenden och dom ”klienter” som bor och vistas där.

Bild från Jeander

Tungt kriminella, varav så gott som alla har någon form av invandrarbakgrund , bor i centralt belägna lyxlägenheter i Malmö på närmare 200 kvadrat där dom t om har städpersonal till sitt förfogande så att dom stackars mångkulturella tillgångarna inte ens behöver befatta sig med sådana triviala saker som städning och matlagning.

Malmö stads mångkulturella tillgångar kan även efter en nattlig sprängrunda tryggt och ostörd vila ut och sova hela dagen och meddela att dom inte vill bli störda av städpersonalen för då skall dessa bli moppade och kastas ut från balkongen.

För att dom mångkulturella tillgångarna inte skall ha det för tråkigt så får dom för att kunna få njuta av miljöbyte även ta en tur till t ex Gotland och när dom känner sig för ensamma så flygs flickvänner in till dom av personalen på det s k stödboendet.

F ö så borde stödboende benämnas med ett annat namn, nämligen STÖLDBOENDE. För det är precis det som det är frågan om. Stöld av skattemedel för att förljuva livet för mångkulturella kriminella parasiter som långt tidigare tillsammans med sina släktingar borde ha förpassats tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Dessa mångkulturella kriminella parasiter tillsammans med sina släktingar har med all önskvärd tydlighet visat att dom enbart kommit till landet för att åsamka oss skattebetalare sociala problem och kostnader med sin livsstil.

Som om detta inte vore nog så har deras livsstil också resulterat i ond bråd död för ett antal oskyldiga personer samt materiella skador som säkerligen uppgår till miljardsummor.

Som ett exempel på detta så kan vi ta den tvåsidiga artikeln i sydsvenskan den 25 – 11 som handlar om en kvinna från Irak boende i Malmö som fått tre av sina fem söner ihjälskjutna i den blodvåg som skakat Malmö de senaste åren. Familjens lägenhet i Rosengård har t ex blivit beskjutet med automatvapen.

Man kan bara fråga sig hur mycket skattemedel som hade kunnat sparas in om denna familj hade förpassats tillbaka till Irak redan i början när sönerna inledde sin kriminella bana.

Till saken hör att kvinnan tydligen har flyttat tillbaka till Irak så vad hade problemet varit om dom långt tidigare skickats tillbaka dit.

Malmö kommuns kostnader enbart för STÖLDBOENDET nere i hamnen i centrala Malmö uppgår tydligen till ca 70 miljoner om jag fattat det hela rätt.

En av dom s k ”ansvariga” för lyxlivet i den 180 kvadratmeter stora lägenheten som t om har öppen spis är sossen Sedat Arif.

Tydligen så tycker Sedat Arif att en dygnskostnad på mellan 1500 – 1800 kr per tillgång är väl investerade pengar för att få tillgångarna in på en mindre kriminell bana här i livet.

Sedat Arif använder alltså mångmiljonbelopp av skattemedel för att dessa mångkulturella kriminella drägg skall leva en ostörd tillvaro i en lyxlägenhet gratis medans t ex svenska skötsamma ungdomar får bo kvar hemma lång upp i vuxen ålder eller ta miljonlån för att kunna köpa sig en lägenhet som tillika ligger i utkanten av Malmö stad och som säkerligen inte ens har en öppen spis att kunna sitta och mysa vid.

Nu har det ju visat sig att dom mångkulturella dräggen istället för att bättra sig tvärt emot Sedat Arifs imbecilla förväntningar ägnat sig åt allehanda knarkförsäljningar och vapen och sprängmedelshanteringar i lägenheten.

Man kan fråga sig hur j-a dum får man bli som politiker när man förväntar sig att ett liv i lyx och bekvämlighet skall omvända en person till ett laglydigare liv?

En som säkerligen gillar politiker som Sedat Arif är ju en av ägarna till det bolag som förestår lägenheten nere vid hamnen eftersom han tydligen det senaste året har plockat ut en aktievinst på ca 2,5 miljoner ur bolaget.

Det enda rätta för att försöka att komma till rätta med dessa mångkulturella kriminella parasiters livsstil är att skicka tillbaka dom tillsammans med hela deras familjer dit därifrån dom en gång kommit. Och för att säkerställa att sådan här STÖLDBOENDEN inte längre får förkomma så är det nog bäst att t ex Sedat Arif också hänger med tillgångarna dit också.

Av Sedat Arifs namn att döma så kommer han nog att känna sig hemma där också.
Malmö behöver inte dessa mångkulturella kriminella individer lika lite som vi behöver politiker som Sedat Arif!

F ö så gäller detta inte bara Sedat Arif utan ett antal till.

Till sist, Sedat Arif, om du känner dig kränkt av ovanstående eller på något annat sätt illa behandlad så anmäl mig gärna till någon lämplig instans.

Sandor Herold, invandrare i Malmö som aldrig bott på något STÖLDBOENDE och vars barn heller inte gjort det

Malmö betalade miljonbelopp – gängkriminella fick lyxlägenhet

Sandor Herold från ett tidigare inlägg


7 responses to “Mångkulturellt stödboende i lyxmiljö

 • Kenth Andersson

  Sverige är ett av världens absolut rikaste länder sägs det !

  Gilla

 • Nosferatu

  Nyheten om de kriminella skitstövlarnas lyxtillvaro är fan i mig det värsta jag läst och det säger inte lite.

  Gilla

 • age

  Man behöver kanske inte ens vara ”fattig” pensionär för att ändra
  inställning till hur Sverige fungerar.
  Verkar ju finnas enklare och effektivare sätt att dryga ut pensionen.
  Malmö har kanske kurser i hur det ska gå till?
  En vecka i Malmö på ”kriminalkurs” är säkert väl spenderad tid.

  Även vi gamlingar måste kunna anpassa oss till nya regler!

  Gilla

 • AmaTona

  Sandor och Pettersson, TACK!
  Hela Sverige måste ta del av det.
  Vad krävs för att de som fortfarande lever i en vanföräställning kommer ur det tillstånd?
  När Luciafirande förbjud, islamiskt högtider i svensk skolor,separata badtider, våldtäkter, bedrägerier, stölder, misshandel, hedersmord räcker inte…Är det ett annat terrordåd här i Sverige ?

  Gilla

 • ossie

  Fattigpensionärer som knappt klarar livhanken borde gå in för att bli kriminella. Det verkar ju löna sig rikeligen vare sig man åker fast eller ej.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Bara att byta plats på kriminella parasiter som bor på Kriminalvårdens fina fullservade hotell och de gamla inom åldringsvården som byggt landet !
   Då skulle Sverige kunna skryta om världens bästa åldringsvård.

   Gilla

   • S Eriksson

    Det finns fler med liknande tankar.
    Här är en roman i ämnet.
    Katarina Ingelman-Sundberg med
    Låna är silver Råna är guld

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: