Hanif Bali i SVT och om bostadsbrist

INVANDRING. I kväll klockan 20 intervjuas den moderate riksdagsmannen Hanif Bali av Anna Hedemo i programmet ”Minn Sanning” i SVT2. Hanif Bali kom till Sverige som ”ensamkommande” fyraåring. Idag är han en av de mest högljudda riksdagspolitikerna på Twitter. Bali pratar om livet, samhället och drivkrafterna med Hedemo. 

Hanif Bali twittrade igår om bostadsbristen och har rätt om bostadsbristen, men det stoppar inte där. Polisbrist, lärarbrist, vårdköer, skolan, skatterna, välfärden, pensionerna, brottsligheten,otryggheten, allt påverkas av invandringen av människor från dysfunktionella länder.

Till er som säger att utan invandrare så stannar vården säger jag att utan vårdsökande invandrare behövdes inga invandrare i vården.

Till er som säger att invandrarna tar ”skitjobben” som ingen vill göra säger jag att dessa arbeten kallas så beroende på löner och villkor. Förbättra villkoren så behövs inga invandrare.

Förbättra i stället för barnfamiljer så föder svenskarna fler barn om det är önskvärt att vi blir fler på den här planeten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

 

25 thoughts on “Hanif Bali i SVT och om bostadsbrist

 1. Det är klart att när vår regering prioriterar sexuella avvikare och sätter vanliga hetrosexuella på undantag, blir det inte så många barn. Det förstår tillochmed grundskoleelever.

 2. Rätt så intressant att en sådan rakryggad person som
  Bali inte gör omskrivningen med ensamkommande
  fastän han var 4 år när han kom hit.

  Journalistkåren däremot som förhåller sig till
  den rätta journalistiska värdegrunden tassar fortfarande
  omkring med sitt ensamkommande om män som är 18+.

 3. Hanif Bali, Otroligt intelligent moderat och människa, sorgligt att nya moderaterna hade en medioker politiker och landsförrädare som skickat tillbaka Sverige 50 år. Om moderaternas väljare är kloka plockar de fram de som kan hjälpa partiet att överleva, ex Hanif Bali

 4. Hur tar sig en fyraåring till Sverige, tar han tåget, flyget eller liftar han kanske, vilket trams och struntprat, ingen förutom jubelidioter går väl på begreppet, att någon kom hit som ensamkommande 4-åring ?

  • Om du sett programmet eller läst min kommentar hade du fått förklaringen.

   ”Han var inte ensamkommande. Mujaheddin, som hans föräldrar tillhörde, evakuerade honom och andra barn som riskerade att hamna mitt i Kuwaitkriget och dumpade honom på Arlanda.”

   • Ber om ursäkt för uttrycket jubelidioter i mitt inlägg var lite överilat !
    Nu vet man hur denne politiker kom till Sverige alltså inte som ensamkommande 4-åring utan blev dumpad på Arlanda är nog bäst att vara försiktig i fortsättningen om man talar om andra ensamkommande, de har naturligtvis precis som Hanif alla sin egen historia om hur de som s.k ensamkommande kommit till Sverige.

   • @Kenth Andersson: ”Vi”, det vill säga Rättsmedicinalverket, har konstaterat att 84% (eller något åt det hållet) av ”afghaner” (hazarer, många från Iran) som inte kunnat styrka sin ålder är högst troligt 20 år eller äldre. Anledningen till att de uppger sig vara ”barn” (minderårig) är att de då kan ta hit sina ”familjer” (ingen kontroll av släktskap görs av svenska myndigheter) för livstidsförsörjning av svenska skattebetalare.

    Hanif Bali tycker jag har en vuxen inställning till migration. Han medger att det finns behjärtansvärda fall men att man också måste se till den större bilden. Till att börja med måste vi klara av det vilket vi nu inte gör. Sverige och svenskarnas framtid är viktigast vilket en majoritet av politikerna har glömt bort. Samt att vi också rimligen bör se utväxlingen av våra hjälpinsatser. Ju fler vi kan hjälpa desto bättre och hundratals många gånger fler hjälper vi på plats.

    Hanif Bali är välintegrerad, för att inte säga assimilerad, men inte hundraprocentigt. Hade han fått stanna hos den svenska familj som han talar så varmt om hade han varit det. Nu ville inte Mudjahedin och SOC det utan han har utåtagerande drag som man inte ser hos de flesta svenskar vilket ligger honom lite i fatet. Jag hoppas att han fortsätter med politiken och det hos moderaterna. Droppen urholkar som bekant stenen och kan han bara få upp ögonen på partiledningen är ”82:an” historia och med det sjukövern. Då kommer de megalomaniska dvärgarna i mitten att gå upp i rök och migranttsunamin förhoppningsvis kommer att vända.

  • Han kallar sig inte ”ensamkommande” själv till skillnad från programledaren. Tyckte han sa att småbarn reste på falska barnpass med politiska anhängare och lämnades i Sverige m fl länder till landsmän.

 5. Skitjobben drar för det mesta bara till sig skit också.
  Många otrevliga invandrare i serviceyrken är rena katastrofer,

 6. Jag har stört mig lite på att han var ”ensamkommande” vid tre års ålder. Det är jag inte längre efter att ha hört hans historia. Han var inte ensamkommande. Mujaheddin, som hans föräldrar tillhörde, evakuerade honom och andra barn som riskerade att hamna mitt i Kuwaitkriget och dumpade honom på Arlanda.

  Det han säger om asylmottagande är vaket och nyktert och hörs på väldigt få andra håll, tyvärr. Jag tror däremot inte att han ännu nåtts av insikten att vi måste börja repatriera stora volymer om vi ska klara framtiden. Sedan håller jag inte med om att han borde gå med i SD. Vi behöver fler ”kverulanter” i de andra partierna, inte minst de som säger sig stå på den icke-kollektivistiska sidan, så att de också börjar tänka.

 7. Att det ska behöva va en utlänning för att vederbörande ska våga säga som det är och etablissemanget ska lyssna.
  Det visar bara att SD är enda alternativet eller babbe politiker som ej är pk det är bara välja, resten kan man gräva ner bakom dasset.

  • Tror inte STATS-TV/Radio skulle tillåta någon inhemsk,att öppet tala om sanningen och eländet !

Kommentera