Världens bästa gränskontroll, dessutom till låg kostnad…


INVANDRING. Den amerikanske missionären John Chau, tog sig till Norra Sentinel i Bengaliska, detta trots att han visste att inkräktare inte var välkomna. Chau tyckte att han skulle låta urinvånarna upptäcka Jesus. 

Chau gick i land och möttes av en skur av pilar, och dödades av lokalbefolkningen, troligen kommer Chaus kropp att bli kvar på ön.

-Pettersson uppskattar öbornas gränskontroll. Den verkar 100 % effektiv till en låg kostnad och håller effektivt främmande element, ideologier och religioner borta…

Bild från Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


12 responses to “Världens bästa gränskontroll, dessutom till låg kostnad…

 • Stenbock


  Läste i PI ett verkligt talande reportage som jag gärna länkar åt er som tyder tysk text. För alla andra innehåller denna en mängd goda förslag hur vi i den godhjärtade delen av klotet, ”kunnat hjälpa” och tagit tillvara deras kultur. Bl.a. borde ju detta folk kunna bilda grundstommen i den EU-armé som nu planeras av Merkel ! Kan de som nu visats,beskjuta en helikopter med sina pilar,vad mer har de inte att erbjuda oss ?
  Vidare funderas över om det hade varit en Koran de genomborrat med sina pilar.Skulle dessa vildar då ha betecknas som Islamfientliga ?

  Gilla

 • Danne

  Ingen mångfald där inte!

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  De är inte så många, men ca 150 krigförande män innebär storleken 3-5 familjegrupper. De verkar leva enligt samma ordning som en gång gav upphov till människans expansion över världen.
  Denna stam har således anor från inre Sibirien och är en hybrid av s k Dendrosova-människan (bl a s k X-dna). Om jag minns rätt så har deras förfäder på dessa öar mött förfäderna från de människor, som anlänt före Mt Tubas explosion ca 74000 f kr och som var några av ett fåtal överlevare väster om Sumatra t o m södra 2/3 av Indiska halvön.

  Däremot är det inte sant att de avvisar alla kontakter med omvärlden. Slavjagande muslimer botade dem från att släppa iland okända från ca år 1000 och fram till idag (muslimerna jagar än idag slavar i regionen). Men vetenskapsmän har kommit på god fot med dem så att de kunnat ta dna-prov på dem. Vad jag förstår sker mötena till havs, för de släpper inte iland någon levande. Idag har Malaysias refering patrullfartyg, som skyddar öborna genom att avvisa alla äventyrare som vill begå självmord.

  Ett kuriosa är att i inre Laos, så finns ett par liknande stam-folk, vilka i alla tider dödat alla som trängt in i deras dalar. Laos majoritétsbefolkning har lärt sig att hålla sig undan från dessa. Dessa smågrupper har också bl a X-dna, och anses ha ankommit samtidigt med ö-befolkningen och hybridicerat med överlevare från Mt Tubas stora smäll.

  Gilla

  • Maya

   Snart har vi i ghetton på förorter fullständig kontroll med vilka som passerar in och ut. Hotfullt jagande av mig när jag besökte Tensta för att handla någonting gjorde mig vettskrämd
   .En muslimman jagade mig och tog på mig och stora grupper på torget lyfte inte en finger för att komma till undsättning. Till slut kom en utländsk flicka och hämtade mig dit jag skulle.Hon sade att du får inte komma hit ensam, ljushåriga är hotade och det finns ingen som gör någonting för att hjälpa dig ,om de attackerar. Även sade hon att hennes familj vill flytta , då de ser vad som pågår.
   Jag tog bussen därifrån, då mannen/förföljaren vaktade T bana ingången!

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Den eviga frågan!

  Är det galningar som blir religiösa eller gör religionen dom galna?

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Den förbjudna ön Norra Sentinels historia är fascinerande och intressant.

  Låt dessa människor få leva sina liv i fred.

  Gilla

 • Karlsson

  Ett par tusen sånna skulle vi ta hit för specialprojekt ”Berika södermalm”..

  Gilla

 • Monica

  Väckelsekristna skrämde mig med Jesus när jag var tonåring och sade att jag skulle gå evigt förlorad och hamna i det eviga helvetet om jag inte tog emot honom. Denne kristne missionär hade ingenting för att han skulle skrämma dom med det samma.

  Gilla

 • robban

  tja chau fick ju ett försök i alla fall,dvs att upptäcka jesus

  Gilla

 • Stenbock

  Ja Pettersson,Stenbock skrev ju några rader om denna jordens enda outforskade plats,för några dagar sedan.Föreslog också att Abzurdiens utrikesminissa skulle få uppdraget,att besöka Ö´n.
  Mig veterligen den enda art som ännu saknas här uppe i ”lyckosökarnas” land,i Norden.Eller som Reinfeldt uttryckte det…”Man ser ju så mycket obebodd mark i vårt land,när man flyger över det”….

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: